TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με οδηγό την πρόκριση επί της Βέρντερ η Πάντερμπορν

Ο άσος της Στουτγάρδης, Ατακάν Κάρατσορ
Ο άσος της Στουτγάρδης, Ατακάν Κάρατσορ © 2023 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Πάντερμπορν κόντρα στη Στουτγάρδη για το κύπελλο Γερμανίας.

Σε δύο σκέλη θα διεξαχθεί η φάση των “16” στο κύπελλο Γερμανίας. Τέσσερα ματς θα γίνουν το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη και τα υπόλοιπα τέσσερα την επόμενη εβδομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση της Πάντερμπορν κόντρα στη Στουτγάρδη. Κλασικό κυπελλικό σταύρωμα, στη λογική ότι κοντράρονται δύο ομάδες από διαφορετικές κατηγορίας (19:00 Live από το SPORT24).

Η Πάντερμπορν είναι στην πέμπτη της Bundesliga 2 και θεωρείται από τις υποψήφιες διεκδικήτριες της ανόδου. Μάλιστα, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Τσβάιτε. Ένα όμως κάκιστο φίνις, με τέσσερις διαδοχικές ήττες, πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, της έβαλαν φρένο.

Το σύνολο του Λούκας Κβάζνιοκ επέστρεψε στη δράση την περασμένη Παρασκευή, επικρατώντας στην Καρλσρούη με 1-0, χάρη σε γκολ του επιθετικού Λάιπερτς στις καθυστερήσεις.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη έχει ήδη τρία ματς μέσα στο 2023, όλα για την Bundesliga. Μετά τις ισοπαλίες με Μάιντς και Χοφενχάιμ, γνώρισε την Παρασκευή φυσιολογική ήττα στη Λειψία με 2-1.

Οι Σουηβοί προσέλαβαν κατά τη διάρκεια της διακοπής τον Μπρούνο Λαμπαντία και ευελπιστούν ότι με τον πολύπειρο τεχνικό θα καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία. Πρωταρχικός στόχος λοιπόν για τη Στουτγάρδη, είναι να παραμείνει στην Bundesliga και όχι να διακριθεί στο κύπελλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το σημερινό ματς, όμως κακά τα ψέματα, το επόμενο με τη Βέρντερ για το πρωτάθλημα είναι πολύ πιο σημαντικό, καθώς οι Σουηβοί βρίσκονται μόλις στο +2 από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συν τοις άλλοις, ο Λαμπαντία έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα. Την Παρασκευή δεν αγωνίστηκαν ο ηγέτης της άμυνας, Μαυροπάνος (χτύπημα στο κεφάλι), ο ταχύς εξτρέμ Σίλας (μυικό πρόβλημα στο πόδι) και ο βασικός φορ και πρώτος σκόρερ Ζιρασί (στομαχικές διαταραχές). Άπαντες αναμένεται να παίξουν κανονικά με τη Βέρντερ, την Κυριακή, όμως είναι αβέβαιο αν ο Λαμπαντία ρισκάρει και απόψε τη συμμετοχή τους.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένα εκτός ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Τιάγκο Τομάς, ο πολύτιμος μπακ Σόσα και ο δυναμικός στόπερ Ζαγκαντού. Εξάλλου, αποχωρεί από την ομάδα ο βασικότατος χαφ Αχαμαντά, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας.

Στον αντίποδα, η Στουτγάρδη απέκτησε τον έμπειρο χαφ Χαραγκούτσι από την Ουνιόν και τον μεσοεπιθετικός Ζιλ Ντίας (Μπενφίκα), που στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αμφότεροι, μπήκαν άμεσα στην αποστολή εν όψει κυπέλλου.

Στοιχηματικά, το παιχνίδι δεν αναμένεται καθόλου απλή υπόθεση για τη Στουτγάρδη. Φαίνεται αυτό και στις αποδόσεις, αφού το σετ είναι κλειστό, με το διπλό πάνω από το 2.25, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία. Άλλωστε, οι Σουηβοί έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 20 παιχνίδια τους εκτός έδρας κι αυτή επί της Ντιναμό Δρέσδης (Γ' κατηγορία) στον πρώτο γύρο του φετινού κυπέλλου.

Η Πάντεμπορν έχει θαρραλέο αγωνιστικό στιλ, είναι η καλύτερη επίθεση στη Β' Γερμανίας και δεν χαμπαριάζει από μεγάλα ονόματα. Το απέδειξε και στον δεύτερο γύρο, καθώς απέκλεισε τη Βέρντερ στα πέναλτι. Το ενδεχόμενο να αποκλείσει και δεύτερη ομάδα της Bundesliga για να φτάσει στα προημιτελικά, προσφέρεται στο 2.15. Με μικρότερο ρίσκο, η διπλή ευκαιρία (1Χ) αποδίδει 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάντερμπορν – Στουτγάρδη: Πρόκριση Πάντερμπορν (απόδοση 2.15), 19:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ