TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Κάνει τη διαφορά για την Αϊντραχτ ο Μουανί στο 2.65

Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022
Ο παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αϊντραχτ με την Μπόχουμ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μετά από μία εβδομάδα, όπου κυριάρχησαν τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, περνάμε στην τελική ευθεία της σεζόν στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Απόψε, η δράση επιστρέφει στην Bundesliga, με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ κόντρα στην Μπόχουμ να ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η μεν Αϊντραχτ θέλει να πλησιάσει την πρώτη τετράδα, καθώς στόχος της είναι ένα εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. H δε Μπόχουμ παλεύει για την παραμονή της και φυσικά δεν μπορεί να εφησυχάσει ευρισκόμενη μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Αϊντραχτ ήταν από τις ομάδες που χρειάζονταν ένα διάλειμμα για να ανασύνταξη, διότι πριν τη διακοπή είχε τρέξει ένα σερί έξι επίσημων αγώνων (0-2-4) χωρίς νίκη. Βέβαια, σε αυτό το διάστημα έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια, παίζοντας δύο φορές με τη Νάπολι για τους "16" του Champions League και εκτός έδρας με τις Λειψία, Βόλφσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου.

Ειδικά στο τελευταίο της ματς στο Βερολίνο, το τελικό 2-0 την αδικεί κατάφωρα, αφού δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πολύ πιο επικίνδυνη συγκριτικά με την Ουνιόν. Στο τέλος πάντως μέτρησε η ευστοχία και έτσι έφυγε με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα σε ένα ματς με xGoals 1,23-2,21.

Το θετικό για την Αϊντραχτ είναι πως εντός έδρας είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της για την Bundesliga μέσα στην Ντόιτσε Μπανκ Αρένα έχει απολογισμό 6-1-1. Η μοναδική της ήττα ήρθε από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Στον αντίποδα, η Μπόχουμ είχε φτάσει να δίνεται πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Σάλκε με 2-0. Ακολούθως όμως, η ομάδα του Τόμας Λετς πέτυχε δύο ανέλπιστες νίκες με Κολωνία (2-0) και Λειψία (1-0) και απέδειξε πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Στο ματς βέβαια με τη Λειψία χρειάστηκε και δόση τύχης για να κερδίσει. Αφενός πέτυχε τους "ταύρους" ζαλισμένους από το ταπεινωτικό 7-0 στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι, αφετέρου είχε σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Ρίμαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μπόχουμ συνήθως χάνει σημαντικό μέρος από τη δυναμική της εκτός έδρας. Είναι ενδεικτικό ότι μετράει 12 ήττες στα τελευταία 14 παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Επίσης, έχασε και στις πέντε προηγούμενες επισκέψεις της στη Φρανκφούρτη.

Για την Αϊντραχτ η νίκη απόψε είναι μονόδρομος, αφενός για να επιστρέψει γερά στη μάχη της τετράδας, αφετέρου για να διατηρηθεί μέσα στην εξάδα, καθώς Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Μάιντς την έχουν πλησιάσει επικίνδυνα. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλά, γύρω στο 1.50-1.55. Μαζί πάντως με το anytime του Κόλο Μουανί μπορεί να ξεπεράσει και το 2.60.

Ο φορ της Αϊντραχτ είναι φέτος ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Bundesliga με 11 γκολ και 10 ασίστ. Μάλιστα, στα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Euro 2024, με Ολλανδία και Ιρλανδία, ο Ντιντιέ Ντεσάν τον χρησιμοποίησε βασικό, δείγμα της προόδου που έχει καταγράψει ο πρώην άσος της Ναντ. Σημειώνεται, ότι ο 24χρονος Γάλλος σκόραρε στα πέντε από τα τελευταία εννιά ματς των "αετών" στο πρωτάθλημα και ειδικά κόντρα στην Ουνιόν είχε 0,64 xGoals, όντας μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ: 1 & Μουανί Anytime (απόδοση 2.65), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ