ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Γιορτάζει τα 100 παιχνίδια με γκολ και δίνει το 2.40

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Χέρτα
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Χέρτα © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στη Σάλκε για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Η Μπάγερν ολοκληρώνει απόψε τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2022, στο Γκελζενκίρχεν με την ουραγό της Bundesliga, Σάλκε (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ανοίξει το γκάζι και έχουν πλέον αποκαταστήσει την τάξη στη βαθμολογία, περνώντας ασφαλώς στην κορυφή. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν μετράει εννιά σερί νίκες και τρέχει ρεκόρ 11-1-0 στα τελευταία 12 επίσημα ματς με γκολ 47-11!

Στην εμβόλιμη αγωνιστική, η Μπάγερν συνέτριψε με 6-1 τη Βέρντερ, παρότι ο Τσούπο-Μοτίνγκ έχασε πέναλτι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σερτζ Γκνάμπρι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Για το αποψινό παιχνίδι, είναι εκτός ο Σάντιο Μανέ, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στη Βέρντερ και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ. Επίσης, θα προστατευτεί ξανά ο Τόμας Μίλερ, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Αυτό σημαίνει ότι την επιθετική τετράδα των Βαυαρών θα συνθέσουν οι Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Σανέ και Τσούπο-Μοτίνγκ, με τον Κομάν να είναι το αουτσάιντερ για μία θέση πίσω από τον Καμερουνέζο φορ.

Από την άλλη, η Σάλκε χαμογέλασε μετά από οκτώ διαδοχικές ήττες, κερδίζοντας με 1-0 τη Μάιντς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε τρία ματς με τον Τόμας Ράις στον πάγκο της (1-0-2). Ασφαλώς, κόντρα στην Μπάγερν, η Σάλκε δεν αξιώνει βλέψεις νίκης, αλλά θα προσπαθήσει τουλάχιστον να φανεί αξιοπρεπής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι "βασιλικοί μπλε" κέρδισαν για τελευταία φορά την Μπάγερν στις 4 Δεκεμβρίου το 2010. Τότε είχαν ακόμη τερματοφύλακα τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος μάλιστα είχε αναδειχθεί σε εκείνο το ματς MVP, καθώς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από τότε που ο Νόιερ μετακόμισε στο Μόναχο το καλοκαίρι του 2011, η Σάλκε δεν ξανακέρδισε την Μπάγερν.

Από το 2011, το ρεκόρ είναι 20-3-0 με την Μπάγερν να μετράει εννιά διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας και 10 στα τελευταία 11 παιχνίδια μέσα στο σπίτι της Σάλκε. Με τέτοιες επιδόσεις και με δεδομένο ότι παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο, το διπλό δεν θα μπορούσε να δίνει πάνω από 1.20.

Εδώ λοιπόν, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στοιχηματικά να κυνηγήσουμε το anytime του Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος είναι φέτος πρώτος σκόρερ των Βαυαρών με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει εννιά τέρματα και βρίσκει σταθερά δίχτυα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με Χοφενχάιμ, Μάιντς, Χέρτα και Βέρντερ! Στο 2.40 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο 19χρονος άσος, που θα συμπληρώσει απόψε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Μπάγερν: Μουσιάλα Anytime (απόδοση 2.40), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ