ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Για το θαύμα το Αμβούργο, στο χέρι της Στουτγάρδης η παραμονή

Stuttgart's Konstantinos Mavropanos is dejected Dortmund's Jude Bellingham scored his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ντίνος Μαυροπάνος @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την επαναληπτική αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Στουτγάρδη, που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στην Bundesliga και ποια στην Bundesliga 2.

Το πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στη Στουτγάρδη και το Αμβούργο αποδείχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι Σουηβοί κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση 3-0 εντός έδρας και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την παραμονή στην Bundesliga.

Αντίθετα, το Αμβούργο ψάχνει απόψε στο Φολκσπαρκστάντιον ένα θαύμα για να μπορέσει να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Δεν είναι τόσο το βαρύ 3-0, όσο η εικόνα του πρώτου αγώνα, που δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας.

Η Στουτγάρδη ήταν ξεκάθαρα ανώτερη, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (2,84-0,69). Προηγήθηκε στο 1' με κεφαλιά του Μαυροπάνου από κόρνερ και πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (51’, 54’) με τον μπακ Βάγκνομαν και τον φορ Ζιρασί. Ενδιάμεσα έχασε πέναλτι (27’) και είχε ακόμη δύο μεγάλες φάσεις (9’, 29’).

Στον αντίποδα, το Αμβούργο έκανε τη μοναδική του καθαρή ευκαιρία στο 58’, ωστόσο στο 69’ έμεινε με δέκα παίκτες και στο τέλος κινδύνευσε με ακόμη βαρύτερη ήττα. Ο Τιμ Βάλτερ δήλωσε πως συνεχίζει να πιστεύει στην ομάδα του και υποσχέθηκε ότι οι "δεινόσαυροι" θα είναι πιο ανταγωνιστικοί απόψε και δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Το ενδεχόμενο πάντως να βρουν μία νίκη με τρία γκολ διαφορά, για να στείλουν το ματς τουλάχιστον στην παράταση μοιάζει ουτοπικό, δεδομένου ότι την περασμένη Πέμπτη υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που ήταν πασιφανής η διαφορά κατηγορίας μεταξύ των δύο ομάδων. Ειδικά στο κομμάτι της δύναμης και της αθλητικότητας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ούτως ή άλλως, το Αμβούργο έχει και κάμποσα προβλήματα, αφού παραμένουν εκτός ο ποιοτικός χαφ Μπένες, ο στόπερ Βούσκοβιτς, ο μπακ Κάτερμπαχ και ο φορ Νέμετ. Επίσης, είναι τιμωρημένος ο εφεδρικός μεσοεπιθετικός Σούχονεν και αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντάβιντ. Αντίθετα, η Στουτγάρδη έχει εκτός μόνο τον γκολκίπερ Μπρέντλοβ, τον οποίο αντικατέστησε επάξια στο προηγούμενο ματς ο Μίλερ.

Στοιχηματικά, δεν έχει νόημα να εμπλακούμε με κάποιο σημείο. Η Στουτγάρδη είναι το φαβορί, αλλά μπορεί να διατηρήσει τη θέση της στην κατηγορία, ακόμη και με ήττα με δύο γκολ διαφορά. Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε στην αγορά των γκολ. Το Αμβούργο είναι υποχρεωμένο να ρισκάρει. Η Στουτγάρδη έχει την ταχύτητα για να χτυπήσει στη μετάβαση. Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το combo Goal/Goal & Over 2,5 σε τιμές άνω του 1.80.

Οι Σουηβοί, πριν το 3-0 της περασμένης Πέμπτης, μετρούσαν εννιά διαδοχικά Goal/Goal, ενώ το Αμβούργο εμφάνισε 10/12 αμφίσκορα στα τελευταία παιχνίδια του εντός έδρας και 8/10 Over 2,5 στα τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Στουτγάρδη: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.83), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ