BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Βαριά ιστορία, ωραία μπάλα και 1.87

Ο Γκεντουζί κόντρα στον Φακούντο Μεδίνα σε αναμέτρηση Μαρσέιγ - Λανς
Ο Γκεντουζί κόντρα στον Φακούντο Μεδίνα © 2022 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Πως δύο λαοφιλείς ομάδες έπιασαν πάτο και σηκώθηκαν ξανά, προσπαθώντας φέτος για την υπέρβαση. Το BetMarket αναλύει και προτείνει από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα.

Στη Γαλλία υπάρχουν ορισμένες ομάδες της επαρχίας με βαριά κληρονομία και ιστορία. Δύο από αυτές είναι η Λανς και η Ναντ, που συγκρούονται απόψε στο Μπολάρ. Η ιστορία τους έχει κοινά σημεία, καθώς αμφότερες βίωσαν την κορυφή αλλά και την απόλυτη πτώση στη σύγχρονη ιστορία τους.

Η Λανς ήταν πρωταθλήτρια Γαλλίας το 1998, ενώ το 2003 ήταν ξανά στους ομίλους του Champions League Eπειτα γνώρισε δύο φορές τον υποβιβασμό στη Ligue 2, για να επανέλθει το καλοκαίρι του 2020.

Η Ναντ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League το 1996 και ήταν πρωταθλήτρια Γαλλίας το 2001. Μετά από 44 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία υποβιβάστηκε το 2007, επανήλθε τρία χρόνια μετά, για να σωθεί πέρσι στα μπαράζ.

Από τις πλέον δημοφιλείς ομάδες στη χώρα, το Μπολάρ και το Μποζουάρ θεωρούνται καυτές και δυνατές έδρες, στον Βορρά (Λανς) και τη Δύση (Ναντ). Φέτος έχουν χαρίσει ωραίο θέαμα στον κόσμο τους, σε μια σεζόν που είναι απόλυτα πετυχημένη και για τις δύο.

Η Λανς ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Με όπλο τη δυνατή της έδρα, όπου σκοράρει σχεδόν δύο φορές ανά παιχνίδι, επίδοση που έχει πετύχει και στα τρία πρόσφατα εκεί.

Η Ναντ με ένα καταπληκτικά ομοιογενές μείγμα ποδοσφαιριστών, καταφέρνει να εκδηλώνει με ταχύτατο τρόπο επιθέσεις, βάζοντας έξι γκολ στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Το μεταξύ τους παιχνίδι (18 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) προσφέρεται για να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο ματς, με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετές δυνατότητες μεσοεπιθετικά. Η ειδική αγορά των over 8,5 τελικών προσπαθειών στην εστία μπορεί να ξεπεραστεί.

Από πλευράς σημείων, ο άσος της Λανς έχει οπισθοχωρήσει στα επίπεδα του 1.65 αφενός γιατί το κίνητρό της είναι μεγαλύτερο, αφετέρου γιατί είναι πιθανό οι ποδοσφαιριστές της Ναντ να μην βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, καθώς για τους ίδιους ακολουθεί το ματς της χρονιάς το ερχόμενο Σάββατο. Σε επτά μέρες η Ναντ θα διεκδικήσει την επιστροφή τους στους τίτλους (και την Ευρώπη), στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Νις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Ναντ: Over 8,5 τελικές στην εστία (απόδοση 1.87), 18:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ