ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Το Goal/Goal της Μονακό και η αήττητη Λανς

Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League
Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μονακό - Ναντ και Λανς - Λιόν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Γεμάτο το πρόγραμμα απόψε στη Ligue 1 με επτά συνολικά αναμετρήσεις. Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται τη Ναντ σε ένα παιχνίδι όπου είναι φαβορί σε αποδόσεις 1.60 κατά μέσο όρο (18:05 Novasport 2HD, Live από το SPORT24).

Μονακό - Ναντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν τη διακοπή, η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν άρχισε να βρίσκει ρυθμό και έτρεξε τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Νις, Λιόν και Ρεμς με γκολ 6-1. Στον αντίποδα, η Ναντ σε 11 επίσημα ματς φέτος για όλες τις διοργανώσεις έχει μόνο δύο νίκες.

Το σύνολο του Αντουάν Κομπουαρέ έχει κερδίσει μόνο τη νεοφώτιστη Τουλούζ με 3-1 και τον Ολυμπιακό για το Europa League με γκολ στις καθυστερήσεις.

Πριν τη διακοπή, τα "καναρίνια" υπέστησαν βαριά ήττα στο Αζερμπαϊτζάν με 3-0 από την Κάραμπαγκ, ωστόσο τρεις ημέρες μετά έβγαλαν αντίδραση και πήραν 0-0 από τη φορμαρισμένη Λανς.

Είναι αλήθεια, πως η φετινή πορεία της Ναντ δεν θυμίζει την περσινή, ωστόσο μεσοεπιθετικά έχει ποιοτικές λύσεις και με τους Μπλας, Μοχάμεντ, Σάιμον και Γκεσάντ μπορεί να απειλήσει την άμυνα της Μονακό, η οποία δεν είναι και η πιο αξιόπιστη στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Μονακό είναι φύσει επιθετική ομάδα και μετράει 6/8 αμφίσκορα μέχρι στιγμής, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι τα εντός έδρας παιχνίδια της με τη Ναντ έληξαν στο Goal/Goal. Εξάλλου, τα "καναρίνια" στις τρεις τελευταίες εξόδους για τη Ligue 1 σε Μαρσέιγ, Στρασβούργο και Λοριάν, κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Αποδεκτό το 1.75 στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Λανς - Λιόν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Λανς υποδέχεται τη Λιόν σε ένα παιχνίδι που ο άσος άνοιξε στο 2.70+ και πλέον έχει κατρακυλήσει στο 2.25 με 2.30 (18:05 Novasport 2HD, Live από το SPORT24). Εν ολίγοις παρατηρείται μία μεταβολή που ξεπερνάει το 15% και σε ορισμένους μπουκ φτάνει ακόμη και το 20%.

Η Λανς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αφού είναι αήττητη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (5-3-0). Δείχνει λοιπόν αποφασισμένη να διεκδικήσει φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ειδικά στην έδρα της είναι αλάνθαστη, έχοντας κερδίσει εκεί τις Μπρεστ, Ρεν, Λοριάν και Τρουά.

Στον αντίποδα, η Λιόν πήγε στη διακοπή με σερί τριών ηττών. Έβγαλε βέβαια δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά το εκτός έδρας 3-1 από τη Λοριάν, έχασε από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο και από την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας.

Στα τελευταία δύο ματς, η εικόνα της ήταν ανταγωνιστική και αυτό το γεγονός συνέβαλε στην παραμονή του Πέτερ Μπος στον πάγκο της. Είναι φανερό πάντως, πως οι ημέρες του Ολλανδού τεχνικού στο τιμόνι της Ολιμπίκ είναι μετρημένες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπος πέρασε ουκ ολίγες κρίσεις και την περσινή σεζόν και φυσικά χρεώνεται την αποτυχία της Λιόν να βγει στην Ευρώπη. Φέτος, δύσκολα θα έχει την ίδια ανοχή και ήδη στη Γαλλία φημολογείται ότι του έχει δοθεί τελεσίγραφο εν όψει του αγώνα με τη Λανς. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τη διοίκηση, είναι όμως προφανές πως σε περίπτωση νέας ήττας θα τεθεί πολύ σοβαρά στο τραπέζι το ενδεχόμενο της απόλυσής του.

Συν τοις άλλοις, η Λιόν έχει σοβαρό θέμα στην άμυνά της, καθώς τραυματίστηκε ο βασικός στόπερ Λουκεμπά και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος ο πολύπειρος Μπόατενγκ. Ο πρώην άσος της Μπάγερν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό. Επίσης, τέθηκαν νοκ άουτ ο ποιοτικός χαφ Τολισό και ο χρήσιμος φορ Ντεμπελέ (2 γκολ).

Υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι η έδρα της Λανς μπορεί να γίνει κατηφορική από την ένταση που βγάζουν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι τους, ο άσος στο 2.25+ είναι επιλέξιμος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Ναντ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 18:05
  • Λανς – Λιόν: 1 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ