BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Τα απίστευτα νούμερα του Εμπαμπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στον Αλεξάντερ Νουεμπέλ της Μονακό σε αναμέτρηση της Ligue 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κόντρα στον Αλεξάντερ Νουεμπέλ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Πώς ο Εμπαμπέ εκτοξεύει την Παρί από το 14% στο 93%. Το BetMarket αναλύει τα δεδομένα για τον νέο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και βγάζει 2 επιλογές από την εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1.

Η συνταγή με Μέσι – Εμπαμπέ - Νέιμαρ δεν έφερε την ευρωπαϊκή επιτυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν, για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Ο τελευταίος πάντως που έχει ευθύνη για αυτό είναι ο Κιλιάν Εμπαμπέ. Ο νέος σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κάνει μια καταπληκτική σεζόν καταφέρνοντας να έχει γκολ ή ασίστ και στα οκτώ παιχνίδια του Champions League!

Και αν είναι αυτά τα νούμερά του σε επίπεδο Champions League, φανταστείτε τι κάνει στην εγχώρια Ligue 1! Σε 29 αγώνες που έχει βρεθεί στο γήπεδο μετρά 21 γκολ και άλλες 15 ασίστ. Το ακόμη πιο απίθανο στατιστικό είναι αυτό που συμβαίνει στις 24 αγωνιστικές από τον Οκτώβριο και μετά:

  • Όταν ο Εμπαμπέ έχει ενεργή συμμετοχή σε γκολ (σκόρερ ή ασιστ) η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 13 νίκες και 1 ισοπαλία (13-1-0). Ποσοστό νικών 93%
  • Όταν ο Εμπαμπέ δεν σκοράρει ή μοιράζει ασίστ η Παρί μετρά μόλις 1 νίκη σε επτά παιχνίδια (1-3-3), δηλαδή ποσοστό νικών 14%
  • Σε τρία παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε η Παρί κέρδισε μόνο το ένα!

Τα νούμερα είναι αμείλικτα και δείχνουν πως ο Εμπαμπέ καθορίζει και… αποφασίζει τη δυναμική της Παρί. Με αυτόν σε καλή βραδιά, όλα είναι εύκολα. Χωρίς εκείνον πρωταγωνιστή, ο κάθε αντίπαλος έχει ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα.

Καταγράφουμε αυτά απόψε γιατί η Παρί πηγαίνει στην Ανζέ (22:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24 ) χωρίς τον τιμωρημένο Νέιμαρ και με αμφίβολο τον Μέσι που μάλλον θα μείνει στον πάγκο. Όσο όμως έχει τον Εμπαμπέ σε αυτή την τρομερή κατάσταση, μπορεί κάλλιστα να περάσει από έδρες όπως αυτή της Ανζέ.

Ο Γάλλος στα μετρά εννέα γκολ στις έξι τελευταίες του συμμετοχές στη Ligue 1 και πληρώνει 1.90 να συνεχίσει να σκοράρει και απόψε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ενδιαφέρον ο άσος της Λανς κόντρα στη Μονπελιέ. Το κλίμα είναι άριστο στους Λανσουά μετά την τρίτη φετινή νίκη επί της αιωνίας αντιπάλου Λιλ. Την κέρδισε στον πρώτο γύρο, την απέκλεισε στο Κύπελλο και πριν λίγες ημέρες πέρασε με διπλό από εκεί στο πρωτάθλημα. Νίκη που ήρθε μετά το 3-0 επί της Νις για να πιστοποιήσει την άριστη κατάσταση της ομάδας. Έχοντας πλησιάσει τις θέσεις Ευρώπης, με το γήπεδο να “βράζει” από το ένθερμο κοινό της, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο απέναντι στην ντεφορμέ και χωρίς στόχους Μονπελιέ.

Εναλλακτική ειδική αγορά με ενδιαφέρον το over 0,5 στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης. Η Λανς θα μπει δυνατά και με το γήπεδο να είναι γεμάτο το ματς κάλλιστα μπορεί να πάρει από νωρίς γρήγορο και επιθετικό ρυθμό. Η Μονπελιέ προέρχεται μεν από το 0-0 με τη Ρεμς, σε ένα ματς όμως που δεν έπεισε ιδιαίτερα αμυντικά, δεχόμενη 9 τελικές στην εστία της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Μονπελιέ: Over 0,5 έως το 29:59 (απόδοση 1.80), 20:00
  • Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εμπαμπέ Anytime Scorer (απόδοση 1.90), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ