XGOALS BET

Προγνωστικά Γαλλία: Στην καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν η Λιόν

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νις για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Τα xGoals της Λιόν επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα και ότι προέρχεται από την κορυφαία της εμφάνιση για φέτος.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα, με παιχνίδια σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία Στη Ligue 1, η Λανς υποδέχεται απόψε τη Λιόν σε μία αναμέτρηση που το διπλό είναι φαβορί στο 2.25 κατά μέσο όρο (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Λιόν βρίσκεται στο καλύτερό της σημείο μέσα στη σεζόν με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μάλιστα, προέρχεται από την πιο πειστική της εμφάνιση μέσα στη χρονιά, αφού κέρδισε 2-0 τη Νις με xGoals 2,75-0,08. Η ομάδα του Πέτερ Μπος ήταν κυριαρχική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πρακτικά δεν κινδύνευσε ποτέ.

Προγνωστικά Γαλλία: Λανς - Λιόν

Γενικά, οι δείκτες της Λιόν το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνουν πως όντως διανύει περίοδο φόρμας. Μετά την αλλαγή του χρόνου κόντραρε στα ίσα την Παρί εντός έδρας και πήρε ισοπαλία 1-1 με xGoals 1,04-1,13. Κέρδισε 1-0 στην Τρουά με μεγάλη διαφορά στα xGoals 0,49-3,03.

Πήρε το ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν, επικρατώντας 1-0 και χωρίς να απειληθεί καθόλου όπως μαρτυρούν τα xGoals 2,19-0,24. Πέτυχε επίσης μεγάλη νίκη χαρακτήρα κόντρα στη Μαρσέιγ, αφού ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1, έχοντας 1,55-1,12 xGoals. Ουσιαστικά, μόνο με τη Μονακό, στο Πριγκιπάτο, όπου έχασε 2-0, δεν της πήγε καλά το ματς, ωστόσο κι εκεί άξιζε ένα γκολ βάσει xGoals (2,29-1,31).

Τώρα η Λιόν, δοκιμάζεται στην έδρα της Λανς, η οποία στα τελευταία 16 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει κάνει έξι νίκες. Με εξαίρεση όμως αυτή επί της Ρεν, οι άλλες ήρθαν απέναντι σε βατούς αντιπάλους, όπως οι τρεις ουραγοί Μπορντό, Σεντ Ετιέν, Μετς, αλλά και ομάδες όπως η Τρουά και η Ρεμς, που επίσης παλεύουν για την παραμονή.

Αν η Λιόν πραγματοποιήσει εμφάνιση παρόμοια με αυτή κόντρα στη Νις, μπορεί να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της και μέσα στην έδρα της Λανς. Σε κάθε περίπτωση, με τους νεοφερμένους χαφ Ντομπελέ και Φεβρ, αλλά και παίκτες όπως ο Πακετά και ο Εκαμπί, έχει την ποιότητα να επιβληθεί απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Συν τοις άλλοις, έχει θετική πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Λανς με ρεκόρ 5-1-0 στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Στο 2.27 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Λιόν: 2 (απόδοση 2.27), 18:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ