ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Παράδοση για combo στο 2.07 στο Μπρεστ - Μαρσέιγ

Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε
Ο Ιγκόρ Τούντορ όταν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε © 2019 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μαρσέιγ με την Μπρεστ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το κλίμα στη Μαρσέιγ έμοιαζε έκρυθμο πριν την έναρξη της σεζόν, λόγω των αντιδράσεων, που προκάλεσε σε μερίδα ποδοσφαιριστών, ο τρόπος δουλειάς του νέου τεχνικού, Ιγκόρ Τούντορ.

Στην πρεμιέρα πάντως με τη Ρεμς, στο Βελοντρόμ, η ομάδα δεν φάνηκε επηρεασμένη από την ένταση που είχε προηγηθεί και επικράτησε άνετα με 4-1. Μένει πλέον να αποδειχθεί αν αυτό το αποτέλεσμα ήταν μία εξαίρεση, ή όντως έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα στις σχέσεις παικτών-Τούντορ, καθώς υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο ιδιόρρυθμος τεχνικός πήγε να χάσει τα αποδυτήρια πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν.

Προγνωστικά Γαλλία: Εμφανώς ενισχυμένη η Μαρσέιγ

Ο Τούντορ κατέβασε την ομάδα του κόντρα στη Ρεμς με σύστημα 3-4-2-1. Στην ενδεκάδα έπαιξαν τέσσερα νέα αποκτήματα. Ο γκολκίπερ Μπλάνκο (Θέλτα), διότι είναι τραυματίας ο βασικός Παού Λόπεθ. Ο στόπερ Μπεμπά (Πόρτο), ο δεξιός μπακ/χαφ Κλαόυς (Λανς) και ο αριστερός μπακ/χαφ Ταβάρες (Αρσεναλ). Σαν νέο πρόσωπο πρέπει να λογιστεί και ο στόπερ Ζιγκό, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Επίσης, από τους νεοφερμένους έκαναν ντεμπούτο ως αλλαγή, τόσο ο χαφ Βερετού (Ρόμα), όσο και ο φορ Σουάρες (Γρανάδα), ο οποίος μπήκε στο 62' και πρόλαβε να σημειώσει δύο γκολ!

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η απόφαση του Τούντορ να αφήσει στον πάγκο τον ηγέτη Παγιέ, ο οποίος πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας αλλαγή στο 77'.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρσέιγ φέτος έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και μία ομάδα με πολλές και ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναμένεται απόψε και το ντεμπούτο του Αλέξις Σάντσες (Ιντερ). Η μεταγραφή του έμπειρου Χιλιανού άσου προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά την υποδοχή του στο αεροδρόμιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αποψινός αντίπαλος της Μαρσέιγ είναι η Μπρεστ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η οποία στην πρεμιέρα έχασε με 3-2 εκτός έδρας από τη Λανς. Το σκορ είναι κάπως πλασματικό, διότι η Λανς προηγήθηκε με 3-0 στο 65' και είχε και χαμένο πέναλτι προηγουμένως. Στη συνέχεια η Μπρεστ έβγαλε αντίδραση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να γλυκάνει την ήττα της.

Έδειξε πάντως πως έχει επιθετικές ικανότητες και μπορεί να συμβάλει για να συνεχιστεί η παράδοση των χορταστικών αγώνων κόντρα στη Μαρσέιγ. Από τη σεζόν 2019/20, όταν η Μπρεστ επανήλθε στη Ligue 1 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές και έχουν φέρει ισάριθμα Over 2,5, όλα μάλιστα με Goal/Goal.

Στο 1.80 να συνεχιστεί το σερί των Over 2,5 για έκτο ματς. Πάνω από το 2.05 αν πάρουμε και το combo με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ – Μαρσέιγ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.07), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ