ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Με την παράδοση της Παρί και τη φόρμα του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022 @2022 HIRO KOMAE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Κλερμόν για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν. Μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Ναντ στο Τελ Αβίβ για το Σούπερ Καπ, συνέτριψε με 5-0 εκτός έδρας την Κλερμόν, για την πρεμιέρα της Ligue 1 (xGoals 0,19-4,12).

Εξαιρετικός ξανά ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Σούπερ εμφάνιση και από τον Μέσι, που σημείωσε δύο γκολ, το ένα με ψαλιδάκι!

Προγνωστικά Γαλλία: Αχτύπητη η Παρί

Γενικά, τα αστέρια της Παρί δείχνουν σε άριστη κατάσταση αυτή την περίοδο και η εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι έχει αρχίσει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς. Μάλιστα, στο αποψινό, πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν με τη Μονπελιέ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), επιστρέφει και ο Εμπαπέ, ο οποίος είχε λείψει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας λοιπόν, κατεβαίνουν πάνοπλοι και όλα δείχνουν ότι θα προσφέρουν ακόμη ένα σόου, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δύσκολα μπορεί να τους προβληματίσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μονπελιέ κέρδισε μεν στην πρεμιέρα, με 3-2 την Τρουά, ωστόσο προβλημάτισε αμυντικά και χρειάστηκε τελικά ένα σουτ εκτός περιοχής από τον αρχηγό Σαβανιέ, στο 80', για να φτάσει στο τρίποντο. Συνολικά πάντως, δεν ήταν καλύτερη από την Τρουά όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,58-1,84).

Στοιχηματικά, η νίκη της Παρί προφανώς δεν πληρώνει τίποτα, αφού με το ζόρι ξεπερνάει το 1.10. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα στραφούμε στη λύση του Bet Builder.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η Παρί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της κόντρα στη Μονπελιέ, όπως έκανε με την Κλερμόν και τη Ναντ. Η Μονπελιέ άλλωστε, σκοράρει σπάνια στο Παρίσι. Στις τελευταίες δέκα επισκέψεις της στο Παρκ ντε Πρενς, σε επίπεδο Ligue 1, πέτυχε μόλις ένα γκολ και γνώρισε συνολικά οκτώ ήττες.

Εν ολίγοις 9/10 τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Παρί, έληξαν με Nο/Goal, το οποίο προσφέρεται πάνω από το 1.70. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το anytime του φορμαρισμένου Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε τρία γκολ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, τότε χτίζουμε απόδοση άνω του 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ: No Goal & Νεϊμάρ Να Σκοράρει (απόδοση 2.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ