BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Με 2.10 στην Παρί και γαλλική δυάδα τετραπλασιασμού

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2022 FRANCOIS MORI / AP PHOTO

Ποντάρισμα του BetMarket.gr στο 2.10 της Παρί Σεν Ζερμέν σε γαλλική δυάδα.

Μέχρι λίγες ώρες πριν το μεταγραφικό παζάρι ήταν πρώτο θέμα παντού. Πολλές ομάδες άλλαζαν τα ρόστερ τους, όπως η Λοριάν που πούλησε τον πρώτο της σκόρερ στη Νις ή η Λιόν που ξεκαθάρισε πολύ τον πάγκο της.

Ο Μπλαν προσπάθησε να "καθαρίσει" το ρόστερ της Λιόν, μοιράζοντας δανεικούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και χαλούσαν τα αποδυτήρια γκρινιάζοντας. Η φιλοσοφία είναι να πάει σε ένα κλειστό γκρουπ παικτών, ψάχνοντας να χτίσει μια δυνατή χημεία.

Πάμε και στο στοιχηματικό κομμάτι, με 10 παιχνίδια στην εμβόλιμη σημερινή αγωνιστική. Στο 1.33 το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά με τις εμφανίσεις της δεν πείθει για να πάει κανείς πάνω της (22:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Σταθερά μέτρια από την επανέναρξη και μετά, έφερε 1-1 με τη Ρεμς εντός στο πιο πρόσφατο ενώ εκτός έδρας έχασε σε Λανς και Ρεν. Σαφώς χαμηλότερης δυναμικής η Μονπελιέ, που έδειχνε σε κώμα αλλά κατάφερε να επανέλθει με διπλό στην Οσέρ την Κυριακή. Δείχνει σημαντική προσθήκη ο Λεκόμτ στο τέρμα, έδωσε κάποια ασφάλεια στην άμυνα με την ομάδα να κρατά το μηδέν και τον ίδιο να αποκρούει πέναλτι. Δύσκολο το τεστ με την Παρί αν υπήρχε στοίχημα σε Over αποκρούσεις του Λεκόμτ θα είχε ενδιαφέρον.

Στα γκολ, η απουσία του Βεράτι φέρνει τον πιο αμυντικογενή Ντανίλο στα χαφ της Παρί. Από την άλλη θα λείψουν πάλι Καζρί - Γουαχί από την επίθεση της Μονπελιέ και ο Μαβντιντί δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει δεύτερο σερί ματς σε ένταση, αφού προέρχεται από τραυματισμό. Kάπως υπερβολικό το 2.10 στο No Goal.

Στην ουρά μάχη Ανζέ - Αζαξιό, οι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες στην κατηγορία (20:00 Live από το SPORT24). Η Ανζέ πήγε σε εξάποντο με την Μπρεστ και έχασε καθαρά με 4-0. Αν χάσει πάλι φτάνει στις 13 σερί ήττες και κάνει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας. Μεταγραφικά έχασε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της, τον μέσο Ουναχί και τον φορ Μπουφάλ, αλλά ίσως βρει ηρεμία καθώς οι δύο τους πίεζαν πολύ για αποχώρηση και αναστάτωναν να αποδυτήρια. Ο φορ Νιάνε από τη Μετς ήρθε να καλύψει το κενό και να δώσει λύση στο θέμα γκολ. Τέσσερις σερί ήττες η Αζαξιό, μηδέν γκολ σε αυτό το διάστημα.

Kουβέντα μπορεί να γίνει στην αγορά των φάουλ αν και το line είναι ψηλά στα 25,5. Στα 17 σταμάτησε η Ανζέ με την Μπρεστ, έκανε 15 στο εντός με την Κλερμόν και άλλα τόσα κόντρα σε ερασιτεχνικό αντίπαλο στο Κύπελλο. Η Αζαξιό είχε 22 στο ματς με τη Λυών και 34 συνολικά στα δύο προηγούμενα.

Εναλλακτικά, στα κόρνερ, με την Ανζέ να παίζει πολύ από τα πλάγια. Με την Μπρεστ έκανε 21 σέντρες και τώρα θα βρει έναν αντίπαλο που παίζει κλειστά μακριά από τη βάση του αλλά έχει δυνατότητες για κόντρα επιθέσεις. Στο 1.85 τα over 8,5 κόρνερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aνζέ - Αζαξιό: Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 1.85), 20:00
  • Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν: No Goal (απόδοση 2.10), 22:00

Ολες οι αναλύσεις για την εμβόλιμη αγωνιστική στη γαλλική Λιγκ 1 στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ