ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Η Χάβρη για την άνοδο, η Ντιζόν για τη σωτηρία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σημαντικό ματς της Χάβρης με την Ντιζόν, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Ligue 2.

Τελευταία αγωνιστική απόψε στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά στην άνοδο και στην παραμονή. Το πιο σπουδαίο ματς της βραδιάς είναι αναμφίβολα το Χάβρη – Ντιζόν, όπου οι γηπεδούχοι παίζουν για την επιστροφή τους στη Ligue 1 για πρώτη φορά μετά το 2009 και οι φιλοξενούμενοι για τη σωτηρία τους (21:45 Live από το SPORT24).

Η Χάβρη έχει υποστεί τις λιγότερες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, έχει χάσει μόνο τρεις φορές σε 37 αγώνες, ωστόσο ηττήθηκε στα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια της!

Στις αρχές Μαΐου, μετά το 1-0 επί της Ροντέζ, φαινόταν ότι έχει καπαρώσει την άνοδο. Παρόλα αυτά, στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μάζεψε μόλις έναν βαθμό και πλέον όλα θα κριθούν στο νήμα.

Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ έχασε διαδοχικά με 1-0 από την Ανεσί εκτός έδρας και με 2-0 από τη Βαλενσιέν εντός έδρας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρε ισοπαλία 1-1 στην Μπαστιά με γκολ στο 88', χωρίς πάντως να το αξίζει βάσει εμφάνισης.

Το θετικό για τη Χάβρη είναι πως εξακολουθεί να κρατάει στα δικά της χέρια την άνοδο. Ουσιαστικά χρειάζεται έναν βαθμό απόψε για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Επίσης, μπορεί να ανέβει στη Ligue 1, ακόμη και με ήττα, φτάνει μία από τις Μετς ή Μπορντό να μην κερδίσει την Μπαστιά ή τη Ροντέζ αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην αντίπερα όχθη, η Ντιζόν πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ με το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Από τότε που ανέλαβε ο Πασκάλ Ντιπρά είναι αήττητη οκτώ αγωνιστικές, σκοράροντας σε όλα τα ματς. Στο τελευταίο της παιχνίδι έφερε 1-1 με τη φορμαρισμένη Παρί.

Η Ντιζόν για να σωθεί θα πρέπει να κερδίσει στη Χάβρη και παράλληλα να στραβοπατήσουν δύο ομάδες από τις Λαβάλ, Ροντέζ, Πο, Ανεσί και Βαλενσιέν, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή από πάνω της στη βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να χάσουν η Λαβάλ και η Ροντέζ από την Αμιάν και την Μπορντό αντίστοιχα.

Παρότι φαινομενικά το έργο της Ντιζόν δείχνει δύσκολο, η φόρα και η φόρμα της οδηγούν προς την κόντρα. Άλλωστε, όπως είπαμε η Χάβρη δεν είναι υποχρεωμένη να κερδίσει για να προβιβαστεί. Το διπλό με ρίσκο εντοπίζεται στο 3.65, ενώ πιο συνετά μπορούμε να πάμε στο Χ2, σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάβρη – Ντιζόν: Χ2 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ