ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Η ασταμάτητη Παρί και η αρνητική παράδοση της Λιόν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Καβασάκι Φροντάλε στο Εθνικό Στάδιο Τόκιο | Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με τη Καβασάκι Φροντάλε στο Εθνικό Στάδιο Τόκιο | Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 © 2022 EUGENE HOSHIKO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ρεμς - Λιόν και Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό, για την τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1.

Γεμάτο το πρόγραμμα απόψε στη Ligue 1 με συνολικά επτά αναμετρήσεις. Η Λιόν δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεμς, όπου παραδοσιακά τη δυσκολεύει (18:05 Novasport 2HD, Live από το SPORT24). Το διπλό είναι φαβορί στο 1.80, ωστόσο το παιχνίδι φαίνεται ότι κρύβει πολύ περισσότερες δυσκολίες, από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις.

Λιόν - Ρεμς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λιόν ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της κόντρα σε βατούς αντιπάλους, την Αζαξιό (2-1) και την Τρουά (4-1). Το θετικό είναι ότι και στα δύο ματς σκόραρε ο Λακαζέτ, ο οποίος με την επιστροφή του στην ομάδα έδειξε με το καλημέρα ότι θα κάνει τη διαφορά.

Το αρνητικό για την Ολιμπίκ είναι ότι θα χάσει τον κορυφαίο της μεσοεπιθετικό, Πακετά. Η Γουέστ Χαμ ήρθε σε συμφωνία με το γαλλικό σύλλογο για την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου άσου, με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 51 εκατ. λίρες. Ο Πακετά ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο παιχνίδι της Λιόν, έχοντας την προηγούμενη διετία 18 γκολ και 11 ασίστ σε 67 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η Ρεμς του Όσκαρ Γκαρσία (πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού) δεν έχει ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο την προηγούμενη αγωνιστική, στο 1-1 με το Στρασβούργο (xGoals 1,45-2,04).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ρεμς έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια της φέτος, μετρώντας ισάριθμα Goal/Goal. Οι προσθήκες του φορ Μπαλογκάν (Αρσεναλ) και του μεσοεπιθετικού Ιτο (Γκενκ) την έχουν ανεβάσει αισθητά επιθετικά. Ειδικά ο Μπαλογκάν έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις αφού βρήκε δίχτυα και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Από τα παιχνίδι που μυρίζουν γκέλα για τη Λιόν, η οποία πέρυσι ήταν εντελώς αναξιόπιστη εκτός έδρας, κάνοντας μόλις έξι νίκες σε 19 συνολικά ματς (6-6-7). Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Ολιμπίκ κέρδισε τελευταία φορά στη Ρεμς το 2015. Έκτοτε σε πέντε επισκέψεις της εκεί το ρεκόρ της είναι 0-3-2. Με τον άσο σε τιμές άνω του 4.00, μπορούμε άνετα να πάμε στη διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2.10. Όποιος θέλει να ανεβάσει το ρίσκο, μπορεί να ζητήσει και το Goal/Goal για να φτάσει στον τριπλασιασμό.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μονακό με τον άσο ασφαλώς να μην ξεπερνάει το 1.20 (21:45 Novasport 2HD, Live από το SPORT24). Η Παρί όπως αναμένονταν δεν έχει ούτε φέτος αντίπαλο εντός συνόρων.

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς και 21 γκολ ενεργητικό. Στο πρωτάθλημα, έριξε πέντε στην Κλερμόν, πέντε στη Μονπελιέ και επτά στη Λιλ (πρωταθλήτρια το 2021) την προηγούμενη αγωνιστική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όλα δείχνουν ότι στα... θύματα της Παρί θα προστεθεί απόψε και η Μονακό, η οποία προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 κόντρα στη Λανς. Οι Μονεγάσκοι έχουν δώσει πέντε επίσημα ματς φέτος σε πρωτάθλημα και Champions League και μετρούν ισάριθμα Goal/Goal.

Αν δεν τραβήξει το πόδι από το γκάζι η Παρί λογικά θα έχουμε ξανά πολλά με λίγα. Ο άσος με Over 3,5 προσφέρεται στο 1.80. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι πρωταθλητές Γαλλίας μπορούν να το βγάλουν και μόνοι τους το Over 3,5. Το πιθανότερο βέβαια είναι πως θα βοηθήσει και η Μονακό στην κατεύθυνση ενός ανοιχτού ματς.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να παιχθεί σε ένα bet builder και το anytime του Εμπαπέ, ο οποίος όποτε αντικρίζει την πρώην ομάδα του την πληγώνει. Σε 11 ματς κόντρα στη Μονακό έχει σημειώσει δέκα γκολ! Στο 2.20 ο άσος της Παρί με Over 3,5 και να σκοράρει ο Εμπαπέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεμς – Λιόν: 1Χ (απόδοση 2.10), 18:05
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: 1 & Οver 3,5 & Anytime (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ