ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Δυάδα με Μονακό και Ρεν στο 3.70

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022
Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το στοιχηματικό πρόγραμμα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1.

Η εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1 κυριαρχεί στο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας, σε ό,τι αφορά στο ποδόσφαιρο. Αν πάρουμε ένα προς ένα και τα δέκα παιχνίδια, σε όλα υπάρχουν καθαρά φαβορί κάτω από το 1.90, με εξαίρεση την αναμέτρηση της Ανζέ με την Αζαξιό.

Η εμπειρία έχει δείξει πως σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν επαληθεύονται όλα τα φαβορί. Πάντα υπάρχουν σημεία που φαινομενικά είναι δυνατά, αλλά στο τέλος σπάνε. Για αυτό λοιπόν υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε προσπαθείς να ανιχνεύσεις πιο αουτσάιντερ είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά, είτε προσπαθείς να ξεδιαλέξεις ποια φαβορί αξίζουν να μπουν σε ένα παρολί για να δημιουργηθεί μία σεβαστή απόδοση.

Για παράδειγμα, η Μαρσέιγ κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League και το διπλό της κόντρα στη Ναντ έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 1.90 στο 1.70 (20:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Πιθανότατα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα “καναρίνια” θα παραταχθούν με άμυνα ανάγκης, καθώς είναι τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Καστελετό και νοκ άουτ ο έτερος βασικός στόπερ Παλούα, αλλά και ο σημαντικός αριστερός μπακ Μερλέν.

Με αυτά τα δεδομένα είναι λογικό κάποιος να στραφεί στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, ωστόσο θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι η Ναντ φέτος σε εννιά εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχει χάσει μόνο από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν κι έχει κόψει βαθμούς από τη δεύτερη Λανς, την έβδομη Λιλ και την ένατη Λιόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μονακό φιλοξενεί απόψε την Οσέρ και θεωρείται γκράντε φαβορί σε απόδοση 1.30-1.35 (22:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι Μονεγάσκοι έκαναν σούπερ πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι του νότου με τη Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσαν να είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα. Αντ' αυτού έμειναν στο ρευστό 1-0 και στο δεύτερο μέρος ισοφαρίστηκαν σε 1-1. Μάλιστα, κινδύνευσαν και με την ανατροπή, αφού οι Μασσαλοί είχαν δοκάρι στο 72' για το 2-1.

Η ουσία είναι ότι η Μονακό έμεινε στο -5 από τη Μαρσέιγ και συνεχίζει να κυνηγάει μία θέση στην πρώτη τριάδα, ούσα αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Η Οσέρ από την άλλη, έχει κυριολεκτικά πάρει την κάτω βόλτα, μετρώντας έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα με γκολ 2-17.

Τα δύο γκολ η Οσέρ τα έβαλε στη Μονακό, στις 28 Δεκεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα με 2-3. Εκτός έδρας, η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ έμεινε άσφαιρη στα τελευταία τρία παιχνίδια της με Παρί, Ναντ και Λανς. Επίσης, μετά το διπλό στη Μονπελιέ στις 21 Αυγούστου, έχει ρεκόρ 0-1-7 με μοναδικό κερδισμένο βαθμό το 1-1 στην απογοητευτική Τρουά.

Το θέμα εδώ λοιπόν, είναι πώς θα κάνουμε λίγο πιο ελκυστικό τον πιθανό άσο της Μονακό. Μία σκέψη είναι το anytime του φορμαρισμένου Μπεν Γεντέρ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στο 7-1 επί της Αζαξιό, ισοφάρισε στο 93', στο 2-2 με τη Λοριάν, σκόραρε στο κυπελλικό 2-2 με τη Ροντέζ και είχε πετύχει γκολ και στο διπλό επί της Οσέρ στα τέλη Δεκεμβρίου.

Εν ολίγοις, ο πολύπειρος φορ μετράει έξι γκολ στα έξι επίσημα ματς της Μονακό μετά τη διακοπή, είναι ο πρώτος της σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 τέρματα και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο εκτελεστής των πέναλτι. Στο 1.95 ο άσος σε combo με το anytime του Μπεν Γεντέρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γαλλία

Άλλη μία περίπτωση, που μπορεί να επαληθευτεί το φαβορί, είναι η Ρεν, η οποία επίσης κυνηγάει την πρώτη τριάδα και εντός έδρας είναι φέτος εξαιρετικά αξιόπιστη (22:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μπρουνό Ζενεσιό έχει ρεκόρ 9-0-1 στο Ροαζόν Παρκ, με μοναδική ήττα στις αρχές Αυγούστου, από τη Λοριάν. Έκτοτε έχει κάνει το 9/9, κερδίζοντας και την Παρί Σεν Ζερμέν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της.

Στον αντίποδα, το Στρασβούργο παραπατάει. Μετά την αλλαγή προπονητή, μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα ματς με Λανς και Λιόν, όμως την Κυριακή ήρθε η πρώτη ήττα με τον Ματιέ Λε Σκορνέ στον πάγκο, αφού έχασε καθαρά εντός έδρας 2-1 από την Τουλούζ, σε ματς με xGoals 0,90-2,05.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο πολύπειρος επιθετικός Γκαμερό (7 γκολ) και θα απουσιάσει από το αποψινό ματς. Εξάλλου, είναι εκτός ο βασικότατος χαφ Μπελγκάρντ και ο χρήσιμος μέσος Λιενάρ.

Σε ό,τι αφορά στους γηπεδούχους, παραμένει εκτός ο αρχισκόρερ Τεριέ (9 γκολ), ωστόσο η Ρεν φρόντισε να ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική της γραμμή, φέρνοντας δανεικό από τη Λιόν τον Τοτό Εκαμπί, μία ασφαλώς δοκιμασμένη λύση στη Ligue 1.

Με βάση το σερί της Ρεν εντός έδρας ο άσος στο 1.55 μπορεί να μπει σε δυάδα με το combo της Μονακό. Στέκεται μάλιστα και σε συνδυασμό με το Over 1,5 για να φτάσουμε στο 1.90, καθώς οι οκτώ από τις εννιά νίκες της στο Ροαζόν Παρκ έχουν έρθει με Over 2,5. Αντίστοιχα, το Στρασβούργο έχει 13 σερί Over 1,5 και 12/13 Over 2,5!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Οσέρ: 1 & Μπεν Γεντέρ Anytime (απόδοση 1.95), 22:00
  • Ρεν – Στρασβούργο: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ