ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Χωρίς έξι βασικούς το Στρασβούργο

Ο άσος της Μοντπελιέ Βαλέρ Ζερμέν στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο άσος της Μοντπελιέ Βαλέρ Ζερμέν στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μονπελιέ με το Στρασβούργο για το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Για τη Ligue 1, η Μονπελιέ υποδέχεται το Στρασβούργο (18:00 Novasports News, Live από το SPORT24) σε μία αναμέτρηση που το σετ αποδόσεων έχει γυρίσει τούμπα.

Οι μπουκ άνοιξαν το διπλό φαβορί, όμως πλέον σε ρόλο φαβορί έχει περάσει ο άσος. Η νίκη της Μονπελιέ από το τιμές στο 2.85-2.90 υποχώρησε στο 2.40-2.50 κατά μέσο όρο. Δηλαδή η μεταβολή ξεπερνάει το 13%.

Μονπελιέ - Στρασβούργο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό οφείλεται ασφαλώς στο επιβαρυμένο ρεπορτάζ του Στρασβούργου, το οποίο με το ζόρι συμπληρώνει ανταγωνιστική ενδεκάδα για απόψε.

Αναλυτικά, είναι εκτός λόγω τιμωρίας ο χρήσιμος στόπερ Λε Μαρσάν και ο βασικός χαφ Πρσιτς. Επίσης, είναι εκτός λόγω τραυματισμού ο νεοφερμένος μπακ Νταγκμπά, ο περσινός αρχισκόρερ Αζόρκ και ο σημαντικός επιτελικός χαφ Τομασόν. Τα προβλήματα ωστόσο δεν σταματούν εδώ, αφού στο απουσιολόγιο παραμένουν ακόμη ο βασικός μπακ Ντελέν και ο κορυφαίος στόπερ της ομάδας, Νιαμσί.

Εν ολίγοις, ο Ζουλιέν Στεφάν θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία έξι βασικών ποδοσφαιριστών. Τα πολλά προβλήματα ασφαλώς έχουν αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας και στα αποτελέσματά της.

Το Στρασβούργο πέρυσι κυνήγησε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και φέτος σε επτά αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει ούτε μία νίκη (0-5-2) και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Φανερό το πρόβλημα στο γκολ, μετράει έξι σερί Under 2,5, χωρίς να έχει πετύχει σε κανένα ματς φέτος πάνω από ένα τέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μονπελιέ προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Λιλ και Ανζέ και τώρα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε έναν ελλιπέστατο αντίπαλο.

Η ομάδα του Νταλ' Ογκλιό έχει πετύχει τρεις νίκες φέτος, με χαϊλάιτ το εκκωφαντικό 7-0 στην Μπρεστ. Επίσης, η Μονπελιέ είναι αήττητη την τελευταία πενταετία εντός έδρας κόντρα στο Στρασβούργο σε συνολικά έξι ματς (3-3-0).

Παρά την πτώση, ο άσος παραμένει καλοπληρωμένος στο 2.50 και έχει λογική, διότι το Στρασβούργο, όσο μαχητικό κι αν είναι, αν στραβώσει το ματς, δύσκολα θα επιστρέψει, αφού ο Στεφάν δεν έχει καμία επιλογή της προκοπής στον πάγκο για να παρέμβει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ – Στρασβούργο: 1 (απόδοση 2.50), 18:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ