TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Europa League: Θα ψάξει το 1.77 η ΑΕΚ Λάρνακας στην Κωνσταντινούπολη

Ο Όιερ Σανχούρο της ΑΕΚ Λάρνακας σε αναμέτρηση στο Europa League κόντρα στη Ρεν
Ο Όιερ Σανχούρο της ΑΕΚ Λάρνακας © 2022 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στον δεύτερο όμιλο του Europa League και αυτή τη φορά δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Ποντάρισμα στο 1.77.

Σπουδαία μονομαχία στο Σουκρού Σαράτσογλου της Κωνσταντινούπολης για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League. Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας (22:00 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ) και θέλει να επιστρέψει στη Μεγαλόνησο αήττητη. Το εκτός έδρας αήττητο της κυπριακής ομάδας δοκιμάζεται στην Τουρκία αυτή τη φορά, αφού τόσο στα προκριματικά του Champions League στο μόνο ματς που έδωσε, κόντρα στη Μίντιλαντ (1-1), όσο και στα υπόλοιπα τρία που έδωσε στο Europa League δεν έχασε (2-2 με την Παρτιζάν, 2-1 νίκη με τη Ντνίπρο, 1-0 με τη Ντιναμό Κιέβου).

Στην πρεμιέρα των ομίλων η ΑΕΚ έχασε εντός έδρας από τη Ρεν με 2-1, ωστόσο αντέδρασε στο ματς της Κρακοβίας κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 8’. Στους Λαρνακείς γίνεται πολύ καλή δουλειά και επικρατεί αυτοπεποίθηση για το αποψινό ματς, ωστόσο θα μπουν να αγωνιστούν σε μια δύσκολη έδρα την ώρα που οι κυπριακές ομάδες έχουν αρνητική παράδοση επί τουρκικού εδάφους.

Τέσσερις φορές πήγαν κυπριακές ομάδες στην Τουρκία, οι τρεις στην Τραπεζούντα, η μια στην Πόλη (Φενέρμπαχτσε - ΑΕΛ 2-0 σεζόν 2012-13) και σ’ όλες έχασαν. Οι κιτρινοπράσινοι ωστόσο δείχνουν ικανοί για να γράψουν ιστορία και να διατηρηθούν στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ προέρχονται από μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση με 4-0 για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Φενέρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League άφησε θετικές εντυπώσεις και κέρδισε εντός έδρας με 2-1 τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά επί γαλλικού εδάφους στο ματς με τη Ρεν προβλημάτισε έντονα, ειδικα στο ανασταλτικό κομμάτι και πήρε το Χ (2-2), σ’ ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να χάσει, αφού δέχτηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών στο 52’ και στο 54’, μείωσε στο 60’ και με πέναλτι στις καθυστερήσεις έκανε το 2-2 και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Εντός έδρας μετράει πέντε σερί νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οι τέσσερις ήταν με over 2,5, ενώ τα τρία ματς έληξαν Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φενέρμπαχτσε είναι πιο ποιοτικό σύνολο σαφώς, ωστόσο στην ΑΕΚ ο Όλτρα κάνει μια αξιόλογη δουλειά, πάει με ηθικό μετά την τεσσάρα κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα δεν διστάζει να κάνει αλλαγές ακόμα και σε κρίσιμα ματς, κινήσεις μάλιστα που πιάνουν τόπο και αποδίδουν. Το Σουκρού Σαράτσογλου είναι ζόρικη έδρα, αλλά τα Κίτρινα Καναρίνια παρουσιάζουν αδυναμίες στην ανασταλτική λειτουργία τους. Ένα γκολ μπορεί να το βρει η ανεβασμένη και αήττητη στον δρόμο ΑΕΚ Λάρνακας. Στο 1.77 να σκοράρει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε - ΑΕΚ Λάρνακας: Over 0,5 ΑΕΚ Λάρνακας (απόδοση 1.77), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ