ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Βαρόμετρο ο Κάλινιτς, one time show ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της Μονακό
Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της Μονακό UNICS.RU

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague, βγαίνουν στοιχηματικές προτάσεις από τη Βιτόρια και το Βελιγράδι.

Η Μπασκόνια φιλοξενεί στη Βιτόρια τη Μονακό (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 2-2 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Η Μπασκόνια ξεκίνησε με δύο καθαρές ήττες από Ολυμπιακό και Μιλάνο, που προκάλεσαν προβληματισμό, όμως στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε απάντησε με νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Αλμπα.

Το σύνολο πάντως του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν πείθει, οι δύο νίκες του ήρθαν κόντρα σε βατούς αντιπάλους και μάλιστα ζόρικα. Μάλιστα, την Κυριακή ηττήθηκε με 71-65 από την Τενερίφη για το ισπανικό πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας ότι έχει περιορισμένες επιθετικές δυνατότητες.

Στον αντίποδα, η Μονακό έχει κερδίσει Παναθηναϊκό και Ούνικς και έχει χάσει από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Στις δύο μονομαχίες πάντως με τους "Ισπανούς" ήταν απόλυτα ανταγωνιστική. Ειδικά με την Μπαρτσελόνα, οι Μονεγάσκοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Ντέιβις δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, για να χάσουν τελικά 85-81 στην παράταση.

Προγνωστικά Στοιχήματος EuroLeague 22/10

Γενικά, η Μονακό έχει πιο γεμάτη εικόνα μέχρι στιγμής στη σεζόν και δείχνει ικανή να κοντράρει την Μπασκόνια, η οποία έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση της EuroLeague με 68,8 πόντους κατά μέσο όρο. Το διπλό +4,5 χάντικαπ προσφέρεται στο 1.70.

Από το ίδιο ματς, απόλυτα λογική επιλογή είναι το να βγει πρώτος σκόρερ ο Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ είναι ένας γνήσιος one man show. Ο Αμερικανός στα δύο παιχνίδια με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έπαιξε πάνω από 30 λεπτά και σημείωσε 24 και 16 πόντους αντίστοιχα, σουτάροντας συνολικά 17 τρίποντα και 10 δίποντα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κερδίζει πολλά φάουλ, ότι παραδοσιακά κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι στην Μπασκόνια και ότι ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν τον χρησιμοποιεί στο γαλλικό πρωτάθλημα για να τον έχει φρέσκο στη EuroLeague. Στο 2.25 να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Κάνει τη διαφορά ο Κάλινιτς

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Αλμπα (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Το ρεκόρ της είναι στο 2-2, ωστόσο οι εκτός έδρας ήττες από Φενέρ (-4) και ΤΣΣΚΑ (-2) ήρθαν πραγματικά στο όριο.

Τη διαφορά για τους Σέρβους κάνει ασφαλώς ο Νίκολα Κάλινιτς. Ο πολύπειρος φόργουορντ αγωνίζεται πάνω από 30:00 λεπτά και προσφέρει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Εχει 13,5 πόντους κατά μέσο όρο, 5,3 ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο ανά αγώνα. Γενικά, η απόδοσή του αποτελεί βαρόμετρο για τον Ερυθρό Αστέρα και απέναντι στην όχι και τόσο "φανατική" άμυνα της Αλμπα (ρεκόρ 1-3) αναμένεται να πιάσει τουλάχιστον τους μέσους όρους του στην επίθεση. Στο 1.83 να σκοράρει 13+ πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας - Αλμπα: Κάλινιτς 13+ πόντους (απόδοση 1.83), 20:00
  • Μπασκόνια - Μονακό: 2 με +4,5 (απόδοση 1.70), 21:30
  • Μπασκόνια - Μονακό: Πρώτος σκόρερ Τζέιμς (απόδοση 2.25), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ