BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Το βλέμμα στα ειδικά του Astroballe από 1.75 μέχρι 5.70

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στη Βιλερμπάν στη EuroLeague
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Astroballe απέναντι στη Βιλερμπάν, εκεί όπου τα ειδικά στοιχήματα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βιλερμπάν το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου στο Astroballe, σε ένα γήπεδο που δεν είναι ακριβώς φιλόξενο. Δεδομένων των διαδοχικών ηττών που μετράει μακριά από το ΟΑΚΑ εδώ κι ένα χρόνο, το τριφύλλι δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Παρόλ' αυτά υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για όσους αρέσκονται στα ειδικά στοιχήματα.

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός (21:00): Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Αφενός γιατί στο γήπεδό τους έχουν (απο)δείξει φέτος πως είναι πολύ σκληροί και ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αφετέρου γιατί οι πράσινοι έχουν κλείσει πλέον έναν χρόνο δίχως εκτός έδρας νίκη (μετρούν 17 διαδοχικές ήττες). Εξ ου κι η φυσιολογική προτίμηση στον άσο της Βιλερμπάν, που προσφέρεται στο 1.70 από τη Stoiximan.

Δεν μένουμε όμως σε αυτό, δεδομένου ότι τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Το πρώτο εξ αυτών αφορά στον Κρις Τζόουνς, ο οποίος -εν τη απουσία του Έλι Οκόμπο- έχει πάρει τα "κλειδιά" στην περιφέρεια. Είναι ο παίκτης που υποχρεούται να σηκώσει το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος, γι αυτό κιόλας στρεφόμαστε στους Over 14.5 πόντους στο 1.75 στη Stoiximan. Σε επίπεδο παραγωγικότητας στεκόμαστε κι όσον αφορά στον Νεμάνια Νέντοβιτς, τον οποίο εμπιστευόμαστε στους Over 15.5 πόντους στο 1.95 στη Stoiximan. Από την στιγμή άλλωστε που απουσιάζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αυτός είναι το "Α" και το "Ω" στο μπροστινό μέρος του παρκέ για το τριφύλλι, ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες κατοχές, εκείνος που καλείται να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Για το τέλος, κρατάμε μια επιλογή με το φυσιολογικό ρίσκο, αλλά το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Ο λόγος για το νταμπλ νταμπλ του Γιώργου Παπαγιάννη στο 5.70 στη Stoiximan. Αν λάβουμε υπόψιν ότι ο Τζέρεμι Έβανς δεν είναι απόλυτα έτοιμος (κι ενδεχομένως προφυλαχθεί λόγω του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας), ο διεθνής σέντερ μπορεί να μείνει στο παρκέ για 30+ λεπτά, αντίστοιχα να αυξήσει τις πιθανότητες να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων και ριμπάουντ.

Ούνικς Καζάν - Ερυθρός Αστέρας (18:00): Μετά από μια εμφάνιση - άθλο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη VTB League, η Ούνικς Καζάν ξαναπήρε τα πάνω της κι είναι έτοιμη για μια σκληρή μονομαχία με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει φέτος πως δεν παραδίδονται εύκολα, προστατεύοντας παράλληλα το καλάθι τους με εξαιρετικό τρόπο. Το θέμα είναι πόσο χαμηλά θα μπορέσουν να οδηγήσουν τον ρυθμό οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει ακατάπαυστα, σκοράροντας μάλιστα ένα μεγάλο αριθμό πόντων στο transition.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες ειδικές επιλογές από τη Stoiximan, ειδικά σε ό,τι αφορά στον Μάριο Χεζόνια. Ο 26χρονος φόργουορντ έχει δείξει φέτος πως δεν φοβάται να πάρει ευθύνες και να "τρέξει" μεγάλο αριθμό κατοχών, γι αυτό κιόλας στρεφόμαστε στους Over 13.5 πόντους στο 1.65 τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει κάτι ακόμη που έχει το ενδιαφέρον του. Πρόκειται για το νταμπλ νταμπλ του Μάριο Χεζόνια στο 9.50 στη Stoiximan. Τα χαμηλά σχήματα που επιλέγει κατά κόρον ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν αποκλείεται να τον κρατήσουν για περισσότερη ώρα στο παρκέ, όπερ και σημαίνει πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να μαζέψει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ στην αναμέτρηση.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21:45): Το clasico της EuroLeague αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού δεν διακυβεύονται μόνο η τιμή και το γόητρο. Είναι σαφές πως ο νικητής θα αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά της regular season, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή "από πάνω" αλλά παράλληλα να καλείται να διαχειριστεί την κούραση από το εξ αναβολής παιχνίδι που προηγήθηκε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Η "Βασίλισσα" έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα φέτος, από την άλλη όμως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μοιάζει να είναι ο πλέον κατάλληλος για να της κάνει ζημιά. Είναι χαρακτηριστικό πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα 8/11 παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τελευταίο τους (χρονικά) ραντεβού, στο ίδιο γήπεδο μάλιστα, οι μπλαουγκράνα είχαν φύγει νικητές για τη Liga Endesa. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε κι εμείς, επιλέγοντας τη νίκη της Μπαρτσελόνα η οποία προσφέρεται στο 2.30 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ