ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Στοχεύει τον Μπράουν η Μακάμπι, εκμεταλλεύεται την απουσία του Χίλιαρντ η Εφές για το 1.62

Ο Νταρούν Χίλιαρντ με την φανέλα της Μπάγερν
Ο Νταρούν Χίλιαρντ με την φανέλα της Μπάγερν UNICS.RU

Πέντε αναμετρήσεις στο στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague, βγαίνουν επιλογές από Μόναχο, Αγία Πετρούπολη και Τελ Αβίβ.

Η Μπάγερν (6-7) υποδέχεται την Εφές (6-7) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague σε ένα ματς που το διπλό είναι φαβορί στο 1.45 (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δείχνουν σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα. Μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες πριν χάσουν την προηγούμενη εβδομάδα από την Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν προέρχεται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον κορυφαίο της σκόρερ, Νταρούν Χίλιαρντ (15,8 πόντοι), ο οποίος φέτος έχει εννιά ματς με διψήφιο αριθμό πόντων και τέσσερα με 20+!

Δεν θα είναι εύκολο η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να αναπληρώσει εκ των έσω το κενό του Αμερικανού σκόρερ. Η Εφές είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση της λίγκας με 83,1 πόντους κι αν καταφέρει να οδηγήσει το ματς στους 80+, λογικά η Μπάγερν, χωρίς τον Χίλιαρντ στο παρκέ, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει. Πιθανό το διπλό στο 1.62 με -2,5 πόντους χάντικαπ.

Μακάμπι - Ούνικς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι αναμένεται στο Τελ Αβίβ (21:05 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) ανάμεσα στη Μακάμπι (7-6) και την Ούνικς (7-6). Εδώ ο άσος είναι φαβορί στο 1.45 και το διπλό παίζει κατά μέσο όρο σε τιμές άνω του 2.70.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, η τελευταία οριακή στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, σε έναν αγώνα που η Μακάμπι είχε τις ευκαιρίες της για να κερδίσει.

Στον αντίποδα, η Ούνικς μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες πριν χάσει στην παράταση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι δεδομένο πως το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με την ατομική ποιότητα που διαθέτει, είναι ικανό για ζημιές παντού.

Η Μακάμπι με την ενέργεια που θα αντλήσει από την έδρα της αναμένεται να πιέσει πολύ την μπάλα και ειδικά τον Λορέντσο Μπράουν, που είναι ο κινητήριο μοχλός των Ρώσων στις περισσότερες επιθέσεις. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι επιρρεπής στα λάθη, έχει υποπέσει ήδη σε 38 φέτος, τα περισσότερα δηλαδή μετά τον Ελι Οκόμπο της Βιλερμπάν.

Ανά αγώνα κάνει 2,92 λάθη και ανά 40 λεπτά συμμετοχής στο 3,96. Το όριο έχει βγει στα 2,5 και το έχει υπερβεί φέτος οχτώ φορές. Στα τελευταία τέσσερα ματς ο Μπράουν έκανε συνολικά 15 λάθη, διότι βρήκε απέναντί του καλές άμυνες, όπως αυτή του Ολυμπιακού, του Ερυθρού Αστέρα και της Αρμάνι. Στο 1.55 να κάνει over 2,5 λάθη ο Μπράουν και στο Τελ Αβίβ.

Ζενίτ - Φενερμπαχτσέ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ (8-5) υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ (4-9) με τον άσο να είναι φαβορί στο 1.80 και το διπλό οριακά πάνω από το 2.00 (19:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ 8-3, ωστόσο έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της με Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα, μένοντας πάρα πολύ χαμηλά επιθετικά, στους 64 και 58 πόντους αντίστοιχα.

Παρά την κακή συνολικά εμφάνιση της Ζενίτ στα δύο αυτά ματς, ο Κόνορ Φράνκαμπ συνέχισε τις σταθερές του εμφανίσεις σημειώνοντας 14 πόντους στο ΟΑΚΑ και 12 κόντρα στους Σέρβους. Ο Αμερικανός γκάρντ είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ της ρωσικής ομάδας, αφού εκτελεί από το τρίποντο με 44,4%!

Το line του στα τρίποντα έχει βγει στο 1,5, όριο το οποίο έχει ξεπεράσει πέντε φορές στα τελευταία έξι ματς, αφού έβαλε τέσσερα τρίποντα κόντρα σε Εφές και Ολυμπιακό και από δύο απέναντι σε Αλμπα, Παναθηναϊκό και Ερυθρό.

Στο 1.87 το over 1,5 τρίποντα του Φράνκαμπ απέναντι στην αλλοπρόσαλλη Φενέρ, η οποία παρότι έχει ρόστερ για Final-4 βρίσκεται οριακά πάνω από τις τελευταίες δύο θέσεις της κατάταξης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζενίτ - Φενερμπαχτσέ: Φράνκαμπ over 1,5 τρίποντα (απόδοση 1.87), 19:00
  • Μακάμπι - Ούνιξς: Μπράουν over 2,5 λάθη (απόδοση 1.55), 21:05
  • Μπάγερν - Εφές: 2 -2,5 (απόδοση 1.62), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ