ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Παράδοση για over στο Φενέρ - Μπαρτσελόνα, βαρόμετρο ο Σιλντς στο 1.88 για το Μιλάνο

Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Μίροτιτς
Ο Νίκολα Μίροτιτς © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Πέντε ματς στο στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague, βγαίνουν προτάσεις από το Φενέρ - Μπαρτσελόνα και Μπάγερν - Μιλάνο.

Η αήττητη Μπαρτσελόνα (5-0) δοκιμάζεται απόψε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (2-3) (20:45 Novasports 5 HD, Live από το SPORT24) με το διπλό να είναι φαβορί στο 1.50.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έρχεται από το επιβλητικό 84-58 επί της Ζενίτ για τη EuroLeague, ενώ στην ACB, έκανε το 7/7 κερδίζοντας δύσκολα με 75-73 στη Μάλαγα. Αντίθετα, η Φενέρ έχασε την προηγούμενη εβδομάδα οριακά 70-69 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε ένα ματς που είχε τη δυνατότητα να κερδίσει. Το Σάββατο μάλιστα, το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς ηττήθηκε ξανά, αυτήν τη φορά εκτός έδρας από την Μπούρσασπορ για την τουρκική λίγκα.

Προγνωστικά EuroLeague 26/10: Φενερμπαχτσέ - Μπαρτσελόνα

Το βασικό line του under έχει βγει αρκετά χαμηλά (147,5) διότι η Φενέρ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (68,6 πόντους ανά ματς) στη EuroLeague. Σε αυτόν τον μέσο όρο όμως συμπεριλαμβάνεται και το ιδιαίτερο παιχνίδι με την Ούνικς, όπου η ρωσική ομάδα έπαθε μπλακ άουτ και σκόραρε μόλις 41 πόντους.

Η Μπαρτσελόνα ασφαλώς έχει την ποιοτική υπεροπλία να ανεβάσει το σκορ αν χρειαστεί. Με εξαίρεση την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου έμεινε χαμηλά, στους 67 πόντους στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στα άλλα τέσσερα παιχνίδια σημείωσε από 75 και πάνω. Αν η Φενέρ δεν ακολουθήσει πάνω από τους 70 δύσκολα θα έχει τύχη απέναντι σε αυτήν την Μπάρτσα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι στα τελευταία οχτώ μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, επαληθεύτηκε σε όλα το over 148,5, αξίζει να το κυνηγήσουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού, αφού ο νικητής αναμένεται να κριθεί κοντά στους 80 πόντους.

Προγνωστικά EuroLeague 26/10: Μπάγερν - Μιλάνο

Λίγο αργότερα η Μπάγερν (1-4) υποδέχεται στο Μόναχο την αήττητη Αρμάνι Μιλάνο (5-0) (21:45 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα με τέσσερα ματς εκτός έδρας. Στο τελευταίο πάντως, η επιστροφή του Βλάντιμιρ Λούτσιτς (17 πόντοι), της έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για να κάνει την πρώτη της νίκη κερδίζοντας στο Κάουνας τη Ζαλγκίρς με 75-73.

Στο Μιλάνο τη διαφορά μέχρι στιγμής κάνει ο Σαβόν Σιλντς. Ο Αμερικανοδανός φόργουορντ είναι πρώτος σκόρερ (13 πόντους), πρώτος ριμπάουντερ (5,8) και δεύτερος πασέρ (3,6) για την ομάδα του Ετορε Μεσίνα. Κατά μέσο όρο παίζει 29:32 λεπτά στη EuroLeague και στο Μόναχο αναμένεται να ξεπεράσει τα 30:00 αφού λογικά θα ματσάρει με τον MVP της Μπάγερν, Λούτσιτς.

Με δεδομένη μάλιστα την απουσία του Μάλκομ Ντιλέινι, που είναι τρίτος σκόρερ και πασέρ του Μιλάνο, ο Σιλντς λογικά θα αναλάβει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στις ιταλικές επιθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο για την Αρμάνι και φυσικά απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μεσίνα.

Το άθροισμα 20+ σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, το έχει επιβεβαιώσει φέτος στα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ, την Μπασκόνια και τη Βιλερμπάν. Στο 1.88 να το κάνει και απέναντι στην Μπάγερν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ - Μπαρτσελόνα: Over 148,5 (απόδοση 2.00), 20:45
  • Μπάγερν - Μιλάνο: Σιλντς άθροισμα 20+ πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (απόδοση 1.88), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ