ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ο "καυτός" Χέις-Ντέιβις και η ευάλωτη Μακάμπι

EUROLEAGUE 2022-2023 /   -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ρεάλ (19:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι φέτος πραγματικό τρένο. Έχει ρεκόρ 9-1 στην Ευρώπη, έχοντας χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα, στον πόντο, εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Ρεάλ τρέχει σερί πέντε νικών στη EuroLeague και έπιασε πλέον την πρώτη τετράδα. Αν μάλιστα, κερδίσει σήμερα τη Φενέρ θα ισοφαρίσει στις οκτώ νίκες τις Μπαρτσελόνα και Μονακό, αφήνοντας τον Ολυμπιακό τις επτά.

Οι μπουκ δίνουν ελαφρώς φαβορί την έδρα στους 2,5 πόντους. Με βάση τη φόρμα της Φενέρ, το χάντικαπ ενδεχομένως θα μπορούσε να ήταν και λίγο πιο ψηλά. Όμως, οι πρωταθλητές Τουρκίας θα παραταχθούν χωρίς τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ότι η Φενέρ θα δώσει απόψε το πέμπτο της παιχνίδι σε 11 ημέρες, άρα ενδέχεται να παρουσιάσει σημάδια κόπωσης.

Μετά τα δύο μεγάλα διπλά στη EuroLeague απέναντι σε Μονακό και Μιλάνο, την προηγούμενη εβδομάδα, η Φενέρ απέδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό και στην Πόλη, κερδίζοντας εκτός έδρας, τόσο τη Γαλατά, όσο και την Μπεσίκτας.

Το τελευταίο διάστημα είναι σε καταπληκτική φόρμα ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρ σημείωσε 16 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό, 21 με τη Μονακό, 22 με την Αρμάνι και 19 με τη Γαλατά! Εκτελεί φέτος με 43,2% από το τρίποντο και με 59% από το δίποντο. Το line του είναι στους 12,5 πόντους και αξίζει το ρίσκο στο Over, καθώς μας επιστρέφει απόδοση 2.25.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν με ρεκόρ 0-5. Στα τελευταία πέντε ματς πάντως, έκανε τρεις νίκες, έχοντας βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της.

Στη διαβολοβδομάδα, η Μπάγερν κέρδισε στον πόντο τη Βιλερμπάν, μέσα στο Astroballe και λίγο έλειψε να βγάλει διπλό και επί της Μονακό, αλλά τελικά ηττήθηκε οριακά 80-79.

Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι, υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως δύο μέρες μετά έχασε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-68. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας για τη EuroLeague.

Γενικά, το σύνολο του Οντετ Κάτας προβληματίζει μακριά από το Τελ Αβίβ. Πριν χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα, γνώρισε τη συντριβή στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (116-87) και από τη Φενέρ στην Πόλη (86-71). Επίσης, έχασε εκτός έδρας και από την Παρτίζαν, αφού δέχθηκε 96 πόντους!

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε και την κομβική απουσία του Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο άσος έχει σωστά το προβάδισμα. Στο 1.75 με -1,5 πόντο χάντικαπ. Σημειώνεται, ότι η Μπάγερν μετράει τρεις σερί νίκες απέναντι στη Μακάμπι μέσα στο Μόναχο. Την περσινή σεζόν σεζόν είχε κερδίσει άνετα με 70-52. Το 2021 είχε επικρατήσει με 72-70 και το 2020 με 80-68.

Οποιος θέλει να ρισκάρει για μεγαλύτερη απόδοση, μπορεί να δει και το combo άσος και πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Λορέντσο Μπράουν, στο 3.25. Χωρίς τον Μπόλντγουιν, το απόλυτο κουμάντο στο παιχνίδι της Μακάμπι θα το κάνει ο Μπράουν, ο οποίος μάλιστα πήρε ανάσες στην τελευταία αναμέτρηση με τη Χάπουλ Ιερουσαλήμ για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο 32χρονος άσος σκοράρει φέτος πάνω από 16 πόντους κατά μέσο όρο, παίζει σχεδόν 32 λεπτά και έχει βγει πρώτος σκόρερ σε τρεις αγώνες. Με Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ: Χέις-Ντέιβις Over 12,5 πόντοι (απόδοση 2.25), 19:45
  • Μπάγερν – Μακάμπι: 1 -1,5 (απόδοση 1.75), 21:30
  • Μπάγερν – Μακάμπι: 1 & Λορέντσο Μπράουν πρώτος σκόρερ (απόδοση 3.25), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ