ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Μονόδρομος η νίκη για την Εφές πριν το ΣΕΦ

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά μαρκάρει τον Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Ροντρίγκ Μπομπουά μαρκάρει τον Σακίλ ΜακΚίσικ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Εφές - Ζάλγκιρις και Αλμπα - Μιλάνο, για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη EuroLeague. Στην Κωνσταντινούπολη, η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Αναντολού υποδέχεται τη Ζάλγκιρις σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα "τελικού" για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν (19:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Εφές γνώρισε δύο οδυνηρές ήττες από Μπάγερν και Μπασκόνια βρίσκεται πλέον κάτω από το 50%. Αν χάσει και απόψε από τη Ζάλγκιρις, θα δει τους Λιθουανούς να ξεμακραίνουν στις τρεις νίκες και θα μείνει σε απόσταση δύο νικών από την όγδοη Βαλένθα και την έβδομη Μπασκόνια, η οποία μάλιστα υπερτερεί και σε πιθανή ισοβαθμία με τους πρωταθλητές.

Η ανάγκη νίκης για την Εφές γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι την Παρασκευή έρχεται στο ΣΕΦ για να παίξει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος οδηγεί την κούρσα στη regular season και χθες έκανε παρέλαση μέσα στην έδρα της Φενέρ.

Το θετικό για την Εφές είναι ότι βρίσκει τη Ζάλγκιρις ζαλισμένη από το... κάζο που υπέστη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις προηγήθηκε με +15 στο πρώτο 20λεπτο και όμως στο τέλος συνετρίβη με 89-65, πληρώνοντας την ολοκληρωτική καθίζηση του δευτέρου ημιχρόνου, όπου το επί μέρους σκορ ήταν 62-23!

Τρεις ημέρες μετά, η Ζάλγκιρις έχασε και στο πρωτάθλημα, εντός έδρας από τη Γιονάβα, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ακόμη σοκαρισμένη από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Το χάντικαπ είναι αρκετά ψηλά, στο 10,5 αν και η Εφές παραδοσιακά κερδίζει άνετα της Ζάλγκιρις. Στον πρώτο γύρο, είχε επικρατήσει με 86-60 στο Κάουνας. Οι τελευταίες τέσσερις νίκες των Τούρκων επί των Λιθουανών, είναι όλες με διψήφιες διαφορές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Με ένα βατό πάντως χάντικαπ 3,5 πόντων σε combo με το Over 9,5 του Ροντρίγκ Μπομπουά, φτάνουμε σε απόδοση στο 2.55. Ο Γάλλος γκαρντ έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στα 10 από τα τελευταία 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε βάλει 20 στο διπλό επί της Ζάλγκιρις, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή, στη Βιτόρια, σταμάτησε στους 19 κόντρα στην Μπασκόνια. Συν τοις άλλοις, ο Αταμάν δεν τον ταλαιπώρησε στο τελευταίο παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος με την Πετκίμ Σπορ και ως εκ τούτου ο Μπομπουά πήρε πολύτιμες ανάσες.

Στο Βερολίνο, η ουραγός Άλμπα υποδέχεται τη Μονακό σε ένα ματς πρακτικά με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο (21:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι Βερολινέζοι αποκλείεται να προλάβουν τα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για τα παιχνίδια τους στη EuroLeague. Είναι ωστόσο φανερό, ότι ο ρόλος πλέον της Άλμπα είναι καθαρά ρυθμιστικός και όποια ομάδα με υψηλούς στόχους, χάσει από τους Γερμανούς θα είναι μεγάλο πλήγμα.

Η Μονακό πέρασε μία φάση κάμψης, με τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια της έδειξε πως ξαναβρίσκει ρυθμό. Αρχικά κέρδισε με 101-88 εντός έδρας το Μιλάνο για τη EuroLeague και τρεις ημέρες μετά έβγαλε διπλό στο Αστρομπάλ επί της Βιλερμπάν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Απόψε, οι Μονεγάσκοι θα ψάξουν την πρώτη τους ιστορικά νίκη στο Βερολίνο, δύο ημέρες πριν υποδεχθούν τη Ρεάλ, σε ένα κρίσιμο ματς για τη μάχη της τετράδας. Το διπλό στο -2,5 σε απόδοση 1.80 κρίνεται εφικτό για το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής από την Άλμπα, επομένως γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια των "άλμπατρος".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Ζάλγκιρις: 1 -3,5 & Μπομπουά Over 9,5 (απόδοση 2.55), 19:30
  • Άλμπα – Μονακό: 2 -2,5 (απόδοση 1.80), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ