BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Μίτσιτς και Τζέιμς πρωταγωνιστές στα ειδικά στοιχήματα

Προγνωστικά EuroLeague: Μίτσιτς και Τζέιμς πρωταγωνιστές στα ειδικά στοιχήματα
PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Τα ειδικά στοιχήματα είναι στο επίκεντρο της προσοχής για το πρώτο πιάτο της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague, με έμφαση σε Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο και Βαρκελώνη.

Η απουσία των τριών ρωσικών ομάδων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν) συνεπάγεται μικρότερο συνολικά πρόγραμμα αγώνων, όχι όμως αντίστοιχα μειωμένο ενδιαφέρον. Το κάθε άλλο. Με την κούρσα της οκτάδας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάθε παιχνίδι μετράει διπλά και μπορεί να καθορίσει την τελική έκβαση στην πορεία των ομάδων.

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (19:30): Το μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και της EuroLeague αναμένεται να αποδειχθεί μείζονος σημασίας για την προσπάθεια των δύο ομάδων να προλάβουν την οκτάδα και το εισιτήριο για την post season. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, δεδομένου μάλιστα πως πριν από περίπου δέκα μέρες κέρδισαν με σχετική άνεση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας την αποψινή αντίπαλό τους.

Γι αυτό, αλλά κι επειδή στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις (με Ερυθρό Αστέρα και Μονακό) η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο, γνωρίζοντας την ήττα σε αμφότερες περιπτώσεις, η νίκη της Αναντολού Εφές είναι η προφανής επιλογή, με την δική μας προσοχή να στρέφεται στον άσο με το χάντικαπ των -7,5 πόντων που προσφέρεται στο 1.90 από τη Stoiximan. Ως δεύτερη προοπτική πονταρίσματος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Over 25,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ για τον Βασίλιε Μίτσιτς (στο 1.95 στη Stoiximan). Όχι μόνο γιατί είναι παίκτης που τρέχει πολλές κατοχές της Αναντολού Εφές (και) φέτος, όσο κι επειδή ο Σέιν Λάρκιν προέρχεται από δύο μαζεμένους αγώνες με τη φανέλα της Τουρκίας κόντρα στην Ελλάδα, έχοντας συσσωρευμένη κούραση.

Άλμπα Βερολίνου - Ζάλγκιρις (21:00): Το παιχνίδι της Mercedes Benz Arena δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες (αμφότερες δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στα playoffs), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Όπως οι Over 9,5 πόντοι του Ζοφρί Λοβέρν, επιλογή που προσφέρεται στο 1.80 από τη Stoiximan.

Ο σέντερ της Ζάλγκιρις έχει επιστρέψει δριμύτερος μετά από τον τραυματισμό του, έκανε σπουδαία δουλειά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ πριν από δύο βράδια (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ), δείχνοντας πως έχει ανακάμψει πλήρως. Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως η Άλμπα Βερολίνου δεν διαθέτει ψηλό - φόβητρο, τότε εύλογα στέκεται σε μια τέτοια επιλογή.

Μπαρτσελόνα - Μονακό (22:00): Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο. Εν προκειμένω, η προσοχή εστιάζεται στα ειδικά στοιχήματα και δη σε αυτά που αφορούν στον Μάικ Τζέιμς, τον ηγέτη της Μονακό.

Είναι σαφές πως -δεδομένης της επιρροής που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του- ο εκρηκτικός γκαρντ θα αποτελέσει τον βασικό στόχο της ισπανικής άμυνας. Τόσο με τον Νικ Καλάθη όσο και με τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις, οι οποίοι θα επιδιώξουν να τον καταπονήσουν και να τον οδηγήσουν σε βεβιασμένες επιλογές, σε καταστάσεις που δεν θα νιώθει (τόσο) άνετα. Λαμβάνοντας μάλιστα υπ' όψιν το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα είναι συνολικά εξαιρετική στο πίσω μέρος του παρκέ τη φετινή σεζόν, στεκόμαστε στα Over 2,5 λάθη στο 1.75 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ