ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Μιλούν τα φαβορί σε Μιλάνο και Μόναχο

Ο Ογκουστιν Ρούμπιτ και ο Βάιλερ-Μπαμπ μαρκάρουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Ογκουστιν Ρούμπιτ και ο Βάιλερ-Μπαμπ μαρκάρουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ EUROKINISSI SPORTS

Το Μιλάνο που πάει για την τέταρτη σερί του νίκη στη EuroLeague και η Μπάγερν που αρχίζει να βλέπει την οχτάδα.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της EuroLeague την Παρασκευή, ανάμεσα σε αυτά και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια.

Στο Μιλάνο, η Αρμάνι (13-6) υποδέχεται την ουραγό Ζαλγκίρις (3-15) και εκ των πραγμάτων είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, με το χάντικαπ να βρίσκεται στους 10,5 πόντους.

Μιλάνο - Ζαλγκίρις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα είναι αλάνθαστη στη διοργάνωση μέσα στο 2022, κερδίζοντας διαδοχικά τις Μπαρτσελόνα, Αλμπα και ΤΣΣΚΑ. Εφτασε έτσι τις πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς, χάνοντας μόνο από την πρωτοπόρο Ρεάλ στο καλάθι.

Η Ζαλγκίρις από την πλευρά της, έχει να κερδίσει από τις αρχές Δεκεμβρίου και το 72-68 επί της Μπασκόνια στο Κάουνας. Έκτοτε μετράει πέντε σερί ήττες. Οι Λιθουανοί, μακριά από τη Zalgirio Arena, έχουν ρεκόρ 0-10 και τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της διοργάνωσης με 66,7 πόντους ανά ματς.

Τα πράγματα μάλιστα απόψε αναμένονται ακόμη χειρότερα για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, αφού θα απουσιάσουν οι δύο κορυφαίοι του σκόρερ, ο Τζος Νίμπο (8,5 πόντοι) και ο Γιάνις Στρέλνιεκς (8,7 πόντοι).

Με δεδομένο ότι το Μιλάνο έχει την κορυφαία άμυνα της EuroLeague με 71,37 πόντους κατά μέσο όρο, δεν θα είναι εύκολο για τη Ζαλγκίρις να περάσει τους 70. Άλλωστε σε δέκα εκτός έδρας ματς φέτος στη διοργάνωση, η Ζαλγκίρις το έχει πετύχει αυτό μόλις τρεις φορές. Από την άλλη, το Μιλάνο στις 13 νίκες του την τρέχουσα σεζόν, μόνο τρεις φορές δέχθηκε πάνω από 72 πόντους. Στο 1.82 ο άσος στο -7,5 με combo το under 72,5 της Ζαλγκίρις.

Μπάγερν - Άλμπα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μόναχο, έχουμε τον γερμανικό "εμφύλιο" ανάμεσα στην Μπάγερν (10-11) και την Αλμπα (6-14). Οι Βαυαροί τρέφουν φιλοδοξίες εισόδου στα playoffs και μάλιστα προέρχονται από δύο σημαντικά διπλά απέναντι σε Μπασκόνια και Βιλερμπάν.

Αντίθετα, η Αλμπα ξεκίνησε με τρεις ήττες το 2022 και οι ελπίδες της για την οχτάδα ελαχιστοποιήθηκαν. Σε αυτά τα τρία ματς με Μιλάνο, Ρεάλ και Μακάμπι, οι Βερολινέζοι δέχθηκαν 86,6 πόντους κατά μέσο όρο και επιβεβαίωσαν πως είναι μία από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης.

Στο παρελθόν, Μπάγερν και Αλμπα έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε επίπεδο EuroLeague. Σε όλες νικήτρια αναδείχθηκε η Μπάγερν, στις δύο πάντως χρειάστηκε την παράταση. Φέτος, η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι έχει ήδη κερδίσει δύο φορές τους πρωτευουσιάνους, αμφότερες μάλιστα εκτός έδρας. Με 82-69 στη EuroLeague και με 80-73 στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Λογικά, το προβάδισμα το έχει το έδρα, δεδομένου ότι η Μπάγερν διατηρεί και πολύ πιο σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο. Το χάντικαπ είναι στους 6,5 πόντους. Θα το κατεβάσουμε στους 2,5 και θα πάρουμε τον άσο σε απόδοση 2.42 σε combo με το over 10,5 του φορμαρισμένου Ογκουστιν Ρούμπιτ, ο οποίος στα τέσσερα προηγούμενα ματς σημείωσε 12,75 πόντους.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις, Μονακό και Μπασκόνια είχε σχεδόν 53% από το δίποντο με 18/34 σουτ και έπαιξε κατά μέσο όρο πάνω από 25 λεπτά. Επίσης, στο τελευταίο ματς για το γερμανικό πρωτάθλημα με τη Χαϊδελβέργη, ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 19 πόντους, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλάνο – Ζαλγκίρις: 1 -7,5 & Ζαλγκίρις Under 72,5 (απόδοση 1.82), 21:30
  • Μπάγερν – Αλμπα: 1 -2,5 & Ρούμπιτ Over 10,5 πόντοι (απόδοση 2.42), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ