BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 6.00 του Μέικον στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Μέικον σουτάρει σε ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα  για τη EuroLeague στο ΟΑΚΑ
Ο Μέικον σουτάρει σε ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα INTIME

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ είναι αυτό που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ρίχνονται στη μάχη και το MatchCombo της Stoiximan να είναι (ξανά) η πιο ενδιαφέρουσα προοπτική.

Τι καλύτερος τρόπος για να πέσει η αυλαία του α' γύρου στη regular season της EuroLeague από ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; Πόσω μάλλον, όταν αυτό περιλαμβάνει πάμπολλες στοιχηματικές επιλογές.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00): Το μεγάλο ντέρμπι της EuroLeague διεξάγεται ένα περίπου μήνα μετά το αντίστοιχο της Stoiximan Basket League, με την εκατέρωθεν κατάσταση να έχει βελτιωθεί. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, τα δύο διαδοχικά διπλά που ακολούθησαν εκείνη την εντός έδρας ήττα έφτιαξαν ξανά το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι στοιχηματικές επιλογές για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι είναι πάμπολλες αφού δεν περιορίζονται μόνο σε έναν παίκτη ή μια ομάδα. Εν προκειμένω, το αρχικό πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται σε MatchCombo με πρωταγωνιστή τον Ντάριλ Μέικον. Το 6.00 στο οποίο προσφέρεται η τριπλή ταυτόχρονη επιλογή για Over 13.5 πόντους, Over 2.5 ριμπάουντ και Over 3.5 ασίστ αξίζει (και με το παραπάνω) δεδομένου του ρόλου που έχει ο Ντάριλ Μέικον στο rotation του Δημήτρη Πρίφτη όσο και των κατοχών που εκδηλώνει στη διάρκεια του σαρανταλέπτου.

Αντίστοιχα, για να μείνουμε στον Παναθηναϊκό, κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα είναι η προοπτική των Over 14.5 πόντων του Νεμάνια Νέντοβιτς στο 1.65 από τη Stoiximan. Ο 30χρονος γκαρντ των πρασίνων απέδειξε άλλωστε στο ντέρμπι του ΣΕΦ πως μπορεί από... το πουθενά να "πάρει φωτιά" και να κρίνει το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινες επιλογές" δεν είναι φυσικά οι μοναδικές από αυτό το παιχνίδι. Το κάθε άλλο, υπάρχει κάτι που αφορά τον Ολυμπιακό και συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τι είναι αυτό; Το να ευστοχήσουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σε περισσότερα περιφερειακά σουτ έναντι των αντιπάλων τους (στο 1.87 στη Stoiximan). Οι ερυθρόλευκοι είναι άλλωστε ομάδα που διαθέτει ισορροπία σε περιφέρεια και ρακέτα, έχει αρκετούς παίκτες να απειλήσουν το αντίπαλο καλάθι και πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά τις εντυπωσιακές νίκες της προηγούμενης εβδομάδας.

Ζενίτ - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00): Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας έχει ξεκάθαρο φαβορί τη ρωσική ομάδα. Μετά από μια μικρή κοιλιά τριών εβδομάδων, η Ζενίτ επέστρεψε στις νίκες απέναντι σε Βιλερμπάν και Μονακό, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και αρκετές εβδομάδες. Γι' αυτό κιόλας, στρεφόμαστε στην επιλογή του άσου στο 1.50 στη Stoiximan (ή στο χάντικαπ του -4.5 στο 1.87 για τους πιο τολμηρούς).

Μπάγερν - Μπασκόνια (20:00): Κι εδώ θα σταθούμε στο ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, τη γερμανική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν για το παιχνίδι του Audi Dome έχοντας να διαχειριστούν τις απουσίες που προέκυψαν λόγω κορονοϊού, ενώ -εκτός των άλλων- είναι συνολικά σε πιο κακή κατάσταση έναντι της Μπάγερν. Γι αυτό κιόλας, η επιλογή μας είναι η νίκη της Μπάγερν στους -7.5 πόντους, στο 1.93 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ