ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 1.75 στο παιχνίδι της παρηγοριάς

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 1.75 στο παιχνίδι της παρηγοριάς
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μικρό τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα.

Ο μικρός τελικός της EuroLeague είναι πάντα το πιο άχαρο ματς της σεζόν (17:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα παιχνίδι παρηγοριάς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έφτασαν ένα 40λεπτο μακριά από τον μεγάλο τελικό. Πρακτικά δεν έχει κανένα ουσιαστικό κίνητρο και προσφέρεται απλά για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις οι δύο ηττημένοι, πριν κάτσουν να δουν τον μεγάλο τελικό.

Προγνωστικά EuroLeague

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο τελευταίο σουτ από την Εφές, σε ένα ματς που πρακτικά λύγισε από το άγχος και την πίεση, που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του. Ισως να έπαιξε ρόλο και η έλλειψη εμπειρίας αρκετών παικτών του από Final Four, όπως για παράδειγμα του Βεζένκοβ και του Ντόρσεϊ.

Η ευρωπαϊκή σεζόν βέβαια, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη για τους ερυθρόλευκους, που ξεκίνησαν με στόχο την οκτάδα και επέστρεψαν σε Final Four μετά από μία πενταετία. Από την άλλη, μένει μία πικρή γεύση, διότι χάθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς η Εφές φαινόταν ότι στην τέταρτη περίοδο έχει ξεμείνει τελείως από ενέργεια.

Στον αντίποδα, ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν μία παταγώδης αποτυχία. Οι μπλαουγκράνα χτίζονται εδώ και δύο χρόνια από τον Σαρούνας Γιασικεβέτσιους για να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης, ωστόσο στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, η καταλανική ομάδα μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπής...

Συνήθως, στους μικρούς τελικούς οι άμυνες χαλαρώνουν και τα σκορ ανοίγουν. Επίσης, οι δύο προπονητές λογικά θα ανοίξουν το ροτέισον και θα δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται, ότι στους έξι τελευταίους μικρούς τελικούς της EuroLeague μπήκαν μίνιμουμ 156 πόντοι και στους τέσσερις από αυτούς από 160 και πάνω. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα, έχουν ασφαλώς την επιθετική ποιότητα να σημειώσουν 80 πόντους για να βγει το Over 159,5 στο 1.75.

Σε ατομικό επίπεδο, έχει ενδιαφέρον το Over 6,5 πόντοι του Τόμας Γουόκαπ, καθώς προσφέρεται στο 2.10. Είναι το πιο μικρό line από τα ειδικά των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ έχει 10,1 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία έξι παιχνίδια στη EuroLeague. Στη λογική λοιπόν, ότι το ματς αναμένεται να ανοίξει, δεν είναι τόσο απίθανο να βάλε ο Γουόκαπ μίνιμουμ επτά πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Over 159,5 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Γουόκαπ Over 6,5 πόντοι (απόδοση 2.10), 17:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ