ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με φόρα από το 4ο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ για το 1.65

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογική ώθηση από τη νίκη του στο ΣΕΦ και ψάχνει τώρα τη συνέχεια στη EuroLeague κόντρα στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Basket League, ο Παναθηναϊκός (2-9) υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) τη Ζενίτ (8-3) με στόχο να διακόψει το χειρότερο σερί της ιστορίας του στη EuroLeague με τις πέντε διαδοχικές ήττες.

Ασφαλώς κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, που επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Ο Καταλανός τεχνικός είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι τον Παναθηναϊκό με τη Ζενίτ, μετρώντας δύο νίκες με μέσο όρο 20,5 πόντους διαφορά.

Η ρωσική ομάδα είναι από τις πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση, αφού προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχε υποχρεώσεις για τη VTB, συνεπώς αναμένεται φρέσκια στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδωσε τη Δευτέρα στο ΣΕΦ ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική κόπωσή του.

Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση με έναν αντίπαλο όπως η Ζενίτ, που διατηρεί βλέψεις εισόδου στην οχτάδα αποτελεί πρόκληση για τους "πράσινους", που θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη επί του Ολυμπιακού, διατηρώντας τον ενθουσιασμό που μετέδωσε αυτό το αποτέλεσμα στο κοινό της ομάδας.

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Στοιχηματική Πρόταση

Ο Παναθηναϊκός σε πολύ μεγάλο διάστημα του αγώνα, βραχυκύκλωσε τον Ολυμπιακό με την άμυνα ζώνης που έπαιξε, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο σημείωσε και πολύ μεγάλα σουτ με τους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Κασελάκη για να φτάσει στη νίκη. Το τρίποντο αναμένεται να είναι καθοριστικό και απέναντι στη Ζενίτ, η οποία έχει μεν την τρίτη κορυφαία άμυνα (71,6 πόντους) στη διοργάνωση, ωστόσο επιτρέπει στους αντιπάλους της να σουτάρουν με 37,3% από τα 6.75, που είναι η πέμπτη χειρότερη επίδοση της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" επιχειρούν κατά μέσο όρο 24,18 τρίποντα ανά αγώνα και βάζουν 8,09, έχουν δηλαδή ποσοστό 34,46%. Λογικά το line των ομαδικών τριπόντων του Παναθηναϊκού βγήκε στο 7,5 και είναι ασφαλώς απόλυτα βατό, εφόσον το "τριφύλλι" πιάσει απλά τα συνηθισμένα του νούμερα. Αλλωστε η τελευταία εικόνα στο ΣΕΦ, είναι με τους παίκτες του Πρίφτη να σημειώνουν επτά τρίποντα μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο! Στο 1.65 η συγκεκριμένη επιλογή.

Αλμπα - Μακάμπι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Βερολίνο η Αλμπα (3-8) φιλοξενεί τη Μακάμπι (7-4) με το διπλό να είναι φαβορί στο 1.50 (21:30 Novasports 3, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έρχεται από τη βαρύτερη ήττα της φέτος, καθώς έχασε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό με 17 πόντους διαφορά.

Αυτή τη φορά η Μακάμπι αναμένεται να βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση, συγκριτικά με ό,τι συνέβη στο ΣΕΦ, όπου δέχθηκε 35 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και πρακτικά είχε χάσει πριν καν ολοκληρωθεί αυτό.

Η Αλμπα μετράει τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, κερδίζοντας μόνο την ουραγό Ζαλγκίρις. Την προηγούμενη διετία σε τέσσερις συναντήσεις με τη Μακάμπι, γνώρισε ισάριθμες ήττες, όλες με διαφορά από έξι πόντους και πάνω. Στο 1.65 το διπλό της Μακάμπι με -2,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Παναθηναϊκός over 7,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.65), 21:30
  • Αλμπα - Μακάμπι: 2 -2,5 (απόδοση 1.65), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ