ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ματς για under στο Καζάν, στο 1.91 οι πόντοι του Τζόουνς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της Μπασκόνια
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της Μπασκόνια EUROKINISSI

Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα της EuroLeague απόψε, βγαίνουν στοιχηματικές επιλογές από Ρωσία και Γαλλία.

Η Ούνικς υποδέχεται στο Καζάν την Μπασκόνια (19:00 Novasports 4 HD, Live από το SPORT24) και ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή EuroLeague. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει κερδίσει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μόνο την ελλιπή Μπάγερν και μάλιστα οριακά (73-70).

Παρότι η Ούνικς διαθέτει πολύ ποιοτικές μονάδες (Χεζόνια, Λορέντσο Μπράουν, Κάνααν, Τζεκίρι, Μέιο), προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία και την Κυριακή έχασε και στη VTB από την Αβτοντορ Σάρατοβ. Είναι χαρακτηριστικό πως στη EuroLeague έχει το χειρότερο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα (43,9%) και είναι 13η στα τρίποντα (33,3%).

Στον αντίποδα, η Μπασκόνια ξεκίνησε με δύο ήττες τη σεζόν, όμως στη συνέχεια απάντησε κερδίζοντας στη σειρά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την Αλμπα και τη Μονακό. Το άσχημο νέο βέβαια για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ο τραυματισμός του πολύτιμου Ρόκας Γκιεντράιτις (12,6 πόντους κατά μέσο όρο), που είναι ο φέτος ο δεύτερος σκόρερ των Βάσκων.

Προγνωστικά EuroLeague 27/10

Με την Ούνικς να είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας στα δίποντα και την Μπασκόνια να είναι η χειρότερη στα τρίποντα (27,4%), έχοντας μάλιστα εκτός και τον Γκιεντράιτις, το σκορ δύσκολα θα πάει ψηλά στη μεταξύ τους κόντρα. Το under 150,5 πληρώνει 1.80 και είναι ένα line που έχει επιβεβαιώσει φέτος 4/5 φορές η ρωσική ομάδα και 3/5 η ισπανική.

Για όποιον θέλει να ασχοληθεί με ειδικά παικτών, έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Σιμόνε Φοντέκιο στο 3.30. Ο Ιταλός φόργουορντ, με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις με 17,25 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια με Μιλάνο, Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Αλμπα και Μονακό και ελλείψει του Γκιεντράιτις θα σηκώσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση της Μπασκόνια.

Ολα τα λεφτά οι δύο γκαρντ της Βιλερμπάν

Λίγο αργότερα, η Βιλερμπάν (2-3) υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (4-1) στο Αστρομπάλ (21:00 Novasport 4 HD, Live από το SPORT24). Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε με 3/3 νίκες τη σεζόν, ωστόσο έχασε τα δύο τελευταία ματς με Μακάμπι και Μιλάνο. Κόντρα στην Αρμάνι βέβαια ηττήθηκε στον πόντο, πληρώνοντας την απειρία της.

Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και παρά τις απουσίες των Σενγκέλια, Μιλουτίνοφ, Γκριγκόνις, κέρδισε πειστικά τον Ολυμπιακό στο τελευταίο της παιχνίδι, με τον Κλάιμπερν να γράφει στατιστικά για όσκαρ.

Η Βιλερμπάν πάντως είναι νεανικό, ενθουσιώδες σύνολο και έχει άγνοια κινδύνου. Ειδικά το δίδυμο των γκαρντ Οκόμπο-Τζόουνς σκοράρει ασταμάτητα. Ο Τζόουνς έχει φέτος 16 πόντους σε 28:07 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Στα πρώτα τέσσερα ματς σκόρορε μίνιμουμ 14 πόντους και έπεσε κάτω από τους 13 μόνο κόντρα στο Μιλάνο, όπου σημείωσε 12. Στο 1.91 να βρει τουλάχιστον 13 πόντους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ούνικς - Μπασκόνια: Under 150,5 - Πρώτος σκόρερ Φοντέκιο (απόδοση 1.80 - 3.30), 19:00
  • Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ: Τζόουνς 13+ πόντους (απόδοση 1.91), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ