ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η φόρμα του ΜακΚίσικ και το 2.15 του Ολυμπιακού

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ EUROKINISSI - LATO KLODIAN

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της EuroLeague, σε μία αναμέτρηση που είναι το απόλυτο φαβορί (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Είναι χαρακτηριστικό ότι το βασικό line έχει ανοίξει στους 13,5 πόντους.

Οι ερυθρόλευκοι μετρούσαν επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, πριν την ήττα της περασμένης Παρασκευής, στο Βελιγράδι, από την Παρτίζαν, σε ένα ματς που έλειψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Ο κόουτς του Ολυμπιακού επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή, στην άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 100-70 για την Basket League.

Σε ό,τι αφορά στη Βιλερμπάν, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι εμφανές πως αντιμετωπίζουν εντελώς διαδικαστικά τελευταία τους παιχνίδια στη EuroLeague. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ μετράει εννιά σερί ήττες στη διοργάνωση και προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή κόντρα στη Μακάμπι με 85-67.

Στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς πρώτοι σκόρερ της Βιλερμπάν ήταν ο Νάντο Ντε Κολό (13 πόντοι) και ο Αμίν Νουά (12 πόντοι). Αμφότεροι δεν ακολούθησαν την αποστολή για το αποψινό ματς. Υπενθυμίζεται, ότι ο Νουά είχε πετύχει το νικητήριο καλάθι για τη Βιλερμπάν, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα πάρει ρεβάνς για την ήττα που είχε υποστεί στο Αστρομπάλ τον περασμένο Δεκέμβριο. Πιθανότατα θα το κάνει και με διψήφια διαφορά. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, είχε επικρατήσει τον Δεκέμβριο του 2021 με 89-54.

Προγνωστικά EuroLeague

Εξάλλου, η Βιλερμπάν στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της εκτός έδρας για τη EuroLeague έχασε με -18 από τη Ζάλγκιρις, με -4 από την Μπάγερν, με -12 από τη Μονακό και με -21 από την Παρτίζαν, σκοράροντας κατά μέσο όρο μόλις 71,25 πόντους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, όταν φιλοξενεί ομάδες που είναι εκτός δεκάδας, σκοράρει κατά μέσο όρο 92,5 πόντους! Πέτυχε 102 με την Μπάγερν, 82 με το Μιλάνο, 86 με τον Ερυθρό Αστέρα, 117 με την Μπολόνια, 86 με την Άλμπα και 82 με τη Βαλένθια. Στο 2.15 το combo με τον άσο στο -9,5 και το Over 84,5 του Ολυμπιακού.

Σε ατομικό επίπεδο μοιάζει μεγάλο το line των 12,5 πόντων για τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ωστόσο στο 2.50 αξίζει να ποντάρουμε στη φόρμα του Αμερικανού γκαρντ, δεδομένου μάλιστα ότι θα απουσιάσει και ο Αϊζάια Κάνααν, που έλαβε ειδική άδεια και ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ο ΜακΚίσικ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, σημειώνοντας 21 πόντους απέναντι στην Παρτίζαν. Είχαν προηγηθεί οι εξίσου γεμάτες εμφανίσεις κόντρα σε Ζάλγκιρις, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, με 18, 15 και 16 πόντους αντίστοιχα. Θετικός ήταν και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League, όπου σημείωσε 12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν, 21:00

  • 1 -9,5 & Ολυμπιακός Over 84,5 (απόδοση 2.15)
  • ΜακΚίσικ Over 12,5 πόντοι (απόδοση 2.50)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ