ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η έδρα της Μακάμπι, κλειστό ματς στο Μόναχο

Προγνωστικά EuroLeague: Η έδρα της Μακάμπι, κλειστό ματς στο Μόναχο
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Η 24η αγωνιστική της EuroLeague ξεκίνησε με το επιβλητικό διπλό του Ολυμπιακού στο Βερολίνο επί της Άλμπα και απόψε συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά αυτή της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Τελ Αβίβ (21:05 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Οντετ Κάτας πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ισπανία, στη διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας. Έχασε στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα, όμως δύο ημέρες μετά έβγαλε πολύ μεγάλο διπλό (94-93) οκτάδας στη Βαλένθια.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας, από εκεί που φλέρταρε με τα πλέι οφ, έχει υποχωρήσει στη 13η θέση, αφού γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες, όλες κόντρα σε αντιπάλους (Μπάγερν, Μιλάνο, Παρτίζαν, Ζάλγκιρις), που θεωρητικά μπορούσε να κερδίσει.

Η Μακάμπι έχει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (9-1) στη διοργάνωση και με εξαίρεση τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Ζάλγκιρις, που ήρθε στον πόντο, οι υπόλοιπες οκτώ ήρθαν με διαφορά από έξι πόντους και πάνω. Στο αποψινό ματς μάλιστα, αναμένεται να επανεμφανιστεί μετά τον τραυματισμό του ο πολύτιμος Λορέντσο Μπράουν, που έλειψε για έξι παιχνίδια.

Το μομέντουμ, η φόρμα, αλλά και η γενικότερη εικόνα της Μακάμπι όταν παίζει μπροστά στο κοινό της, οδηγούν στον άσο του 1.78 με -4,5 πόντους. Στα υπόψιν και το Under 10,5 του Τζέιλεν Ανταμς, δεδομένου ότι θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του, αν αγωνιστεί ο Μπράουν.

Προγνωστικά EuroLeague

Η Μπολόνια παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας μετά το 2/2 που έκανε στη διαβολοβδομάδα. Η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο αξιοποίησε αρχικά την έδρα της κόντρα στον ντεφορμέ Ερυθρό Αστέρα και εν συνεχεία κέρδισε άνετα μέσα στη Λιόν την αδιάφορη βαθμολογικά Βιλερμπάν με... vintage εμφάνιση του Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος είχε 21 πόντους (4/6 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 1/1 βολές).

Απόψε, η Βίρτους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο μέσα στη Βαρκελώνη με 83-75 (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι σταθερά μέσα στην πρώτη τετράδα, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν πείθουν. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε πολύ δύσκολα εντός έδρας τόσο τη Μακάμπι (+5), όσο και την Μπάγερν (+2). Γενικά, καμία από τις τελευταίες οκτώ νίκες της στη διοργάνωση δεν ήρθε με διαφορά μεγαλύτερη των επτά πόντων.

Η Μπολόνια χρειάζεται μεγάλες νίκες στην έδρα της για να συνεχίσει να ελπίζει. Τα ματς της Μπαρτσελόνα είναι κατά κανόνα ντέρμπι ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου. Πρώτη επιλογή συνεπώς ο άσος με +6,5, στο 1.72, στη λογική ότι ο νικητής θα κριθεί στο φινάλε.

Στα υπόψιν και το 2.00 στο Under 6,5 του Μπελινέλι, καθώς αναμένεται απόψε η επιστροφή των Μίλος Τεόντοσιτς και Ιφε Λούντμπεργκ, επομένως ο Σκαριόλο αναμένεται να αναπροσαρμόσει το ροτέισον και πιθανότατα τα λεπτά του βετεράνου Ιταλού θα μειωθούν.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το αποψινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Παρτίζαν στο Μόναχο (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε τις οκτώ νίκες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές στη EuroLeague. Σε αυτό το διάστημα η Παρτίζαν έχασε μόνο στη Βαλένθια και στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι, σε μία δηλαδή από τις ισχυρότερες έδρες της λίγκας.

Το σημείο καμπής για την Παρτίζαν ήταν ουσιαστικά το μεγάλο διπλό στο ντέρμπι του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα, που ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Ζοτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βιλερμπάν εντός έδρας και τη Ζάλγκιρις εκτός έδρας. Μάλιστα, στο Κάουνας, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 17 πόντους, στην κορυφαία του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν εξακολουθεί να παλεύει, παρά το γεγονός ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι στερείται τις υπηρεσίες των πολύτιμων Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Αντρέας Ομπστ. Βέβαια, οι δύο ήττες που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα στην Ισπανία από Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, μείωσαν δραματικά τις πιθανότητές της να προλάβει τα πλέι οφ, αφού βρίσκεται πλέον τρεις νίκες μακριά από την οκτάδα.

Αποκλείεται πάντως, η Μπάγερν να πετάξει λευκή πετσέτα ή να αδιαφορήσει για κάποιο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Αυτό υπολογίζουν και οι μπουκ και τη δίνουν οριακό φαβορί, παρότι η Παρτίζαν έχει χτυπήσει εξαιρετική φόρμα και φιγουράρει στην 7η θέση.

Το πιθανότερο είναι πως πάμε για ντέρμπι, όπως στον πρώτο γύρο όταν η Παρτίζαν είχε κερδίσει με +6. Εξάλλου, και τα τελευταία πέντε ματς της Μπάγερν έληξαν με μονοψήφια διαφορά. Στο 2.30 να μην κερδίσει καμία από τις δύο ομάδες με διαφορά μεγαλύτερη των έξι πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας: 1 -4,5 (απόδοση 1.78), 21:05
  • Μπολόνια – Μπαρτσελόνα: 1 +6,5 (απόδοση 1.72), 21:30
  • Μπάγερν – Παρτίζαν: 1 +6,5 & 2 +6,5 (απόδοση 2.30), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ