ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για το 10/10 εντός έδρας η Ρεάλ στο 1.72

ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με την φανέλα της Ρεάλ
ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε με την φανέλα της Ρεάλ EUROKINISSI SPORTS

Η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη την Μπασκόνια για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και στοχεύει στο 10/10 εντός έδρας.

Δύο ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague, το ΤΣΣΚΑ – Βιλερμπάν και το Ρεάλ – Μπασκόνια. Στην αναμέτρηση της Μαδρίτης (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι φαβορί σε αποδόσεις στο 1.20 με το βασικό χάντικαπ στους 9,5 πόντους.

Προγνωστικά EuroLeague: Ρεάλ - Μπασκόνια

Η Ρεάλ (14-3) έκλεισε το 2021 με τρεις διαδοχικές νίκες στη EuroLeague απέναντι στις Άλμπα, Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ, η τελευταία εντυπωσιακή, δεδομένου ότι η ομάδα του Πάμπλο Λάσο κατέβηκε με εννιά παίκτες, εκ των οποίων ο 18χρονος Τρίσταν Βούκτσεβιτς και τρεις 17χρονοι (Ούρμπαν Κλάβζαρ, Σεντίκ Γκαρούμπα, Μπάμπα Μίλερ).

Η "βασίλισσα" έχει να αγωνιστεί από τις 23 Δεκεμβρίου στη EuroLeague, ωστόσο πλέον έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με τον κορονοϊό και μέσα στο 2022 έχει ήδη δώσει δύο ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Μανρέσα και την Μπανταλόνα, σημειώνοντας 92 και 90 πόντους αντίστοιχα.

Η Μπασκόνια (7-11) κέρδισε εκτός έδρας την Μπάγερν και εντός την Μπαρτσελόνα, στα δύο τελευταία παιχνίδια της για το 2021, εκεί όμως "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό και έτσι ανακόπηκε το θετικό της μομέντουμ. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια έχει να αγωνιστεί από τις 30/12, έμεινε δηλαδή εκτός δράσης, πάνω από δύο εβδομάδες.

Η Ρεάλ πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί την έλλειψη ρυθμού της Μπασκόνια, η οποία ούτως ή άλλως έχει ρεκόρ 2-7 εκτός έδρας και δέχεται κατά μέσο όρο 80 πόντους. Αντίθετα, οι Μαδριλένοι είναι αλάνθαστοι στο WiZink Center, μετρώντας εννιά νίκες σε ισάριθμα ματς εκεί για τη EuroLeague, σκοράροντας 82 πόντους κατά μέσο όρο.

Φέτος, η Ρεάλ έχει ήδη κερδίσει δύο φορές την Μπασκόνια, αμφότερες στη Βιτόρια. Για το πρωτάθλημα 83-65 και για τη EuroLeague 88-60. Στο 1.72 να κάνει απόψε το 3/3 απέναντι στους Βάσκους, σημειώνοντας τουλάχιστον 80 και καλύπτοντας ένα μικρό χάντικαπ 2,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπασκόνια: 1 & Over 79,5 η Ρεάλ (απόδοση 1.72), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ