BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Εμπιστοσύνη στη δύναμη του ΣΕΦ και τον Κάλινιτς

Ο Μουστάφα Φαλ με τον Άντε Ζίζιτς σε αγώνα Ολυμπιακός - Μακάμπι
Ο Μουστάφα Φαλ με τον Άντε Ζίζιτς σε αγώνα Ολυμπιακός - Μακάμπι INTIME

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τα ειδικά στοιχήματα του Φαλήρου και το απόλυτο της Ζενίτ.

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας αγώνες σε Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με τεράστιο ενδιαφέρον. Δεν είναι βέβαια το μοναδικό που έχει "ζουμί" αφού το ίδιο ισχύει επίσης για όσα συμβούν σε Sibur Arena και Palau Blaugrana.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας (21:00): Μετά από δύο πολύ κακές εκτός έδρας εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της (έστω σε 1.000 εκ των οπαδών της λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου), για πρώτη φορά μετά από το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Το ποιος είναι το φαβορί είναι προφανές, από την άλλη όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ο νικητής στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο της regular season.

Γι αυτό κιόλας, στρεφόμαστε περισσότερο σε ειδικά στοιχήματα που αφορούν στους παίκτες. Πρώτη επιλογή, οι Over 9.5 του Μουσταφά Φαλ στο 1.75 από τη Stoiximan. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλά κορμιά να αντιπαρατάξουν στη ρακέτα, με τον Όγκνιεν Κούζμιτς να είναι ο μοναδικός που μπορεί -έστω λίγο- να ματσάρει πάνω του. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς πάει πολλές φορές σε χαμηλά σχήματα με τον Λούκα Μίτροβιτς να μετατοπίζεται στο "5" για να καμουφλάρει τη λειψανδρία στη front line.

Αντίστοιχα, ο Νίκολα Κάλινιτς περνά τον περισσότερο χρόνο ως πάουερ φόργουορντ κι όχι στην περιφέρεια. Με πρόσωπο στο καλάθι ως επί το πλείστον, ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα έχει το ελεύθερο να κάνει πράγματα εκτός... συστήματος. Δεν υπάρχει άλλωστε εναλλακτική επιλογή για το σκοράρισμα.

Οι Over 12.5 πόντοι στο 2.05 και τα Over 3.5 κερδισμένα φάουλ στο 2.35 ακριβώς με αυτό έχουν να κάνουν λοιπόν. Θα προσπαθήσει να φθείρει τους αντίπαλους (ημι)ψηλούς και δη τον Σάσα Βεζένκοβ, προκειμένου να περιορίσει τις απειλές για τη σερβική άμυνα.

Κλείνοντας, δεδομένης της έντασης που βγάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακός κάθε φορά που αγωνίζεται στο ΣΕΦ, θα στραφούμε επίσης στους Under 71.5 πόντους του Ερυθρού Αστέρα στο 1.80 στη Stoiximan. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι... άλλοι άνθρωποι όποτε παίζουν μπροστά στο κοινό τους, έχοντας σημειώσει μεγάλες σε έκταση νίκες ως τώρα, όπως για παράδειγμα απέναντι σε Μονακό και Μπάγερν Μονάχου.

Ζενίτ - Αναντολού Εφές (19:00): Πρόκειται για ένα από τα πλέον κομβικά παιχνίδια της σεζόν για αμφότερες τις ομάδες. Ιδίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ξέρουν πως εφόσον κερδίσουν, θα είναι με το ένα πόδι στα playoffs για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η επιλογή του άσου στο 2.11 στη Stoiximan δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαφορά απόδοσης των δύο αντιπάλων φέτος, αλλά και με την παράδοση, αφού η Αναντολού Εφές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Ζενίτ ως τώρα στην EuroLeague (0/3).

Συνυπολογίστε δε πως θα απουσιάζει ο Σέιν Λάρκιν (σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα) λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, πριν από μια βδομάδα. Πάνω σε αυτή την απουσία στηρίζεται κι η δεύτερη στοιχηματική επιλογή για το παιχνίδι της Sibur Arena, αφού εμπιστευόμαστε τους Over 17.5 πόντους του Βασίλιε Μίτσιτς στο 1.75 στη Stoiximan.

Εν τη απουσία του alter ego του, ο "Βάσα" θα επωμιστεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος εκτέλεσης και δημιουργίας, απέναντι σε μια περιφέρεια που έχει αρκετές απουσίες στο "1" και δεν διαθέτει τα κορμιά για να τον ματσάρει σε πρώτο χρόνο.

Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν (22:00): Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση τον τελευταίο μήνα στην EuroLeague, δεδομένου ότι μετρούν τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες. Ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν θα είναι χαλαροί, αλλά δεδομένα θα παίξουν στα "κόκκινα" απέναντι στη Βιλερμπάν.

Πρώτο μέλημά τους; Η άμυνα! Γι αυτό κιόλας, όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω στον κορυφαίο περιφερειακό της γαλλικής ομάδας, τον Έλι Οκόμπο. Ο αριστερόχειρας πόιντ γκαρντ ξεκίνησε μεν εντυπωσιακά τη σεζόν, το τελευταίο δίμηνο δεν είναι όμως εξίσου αποτελεσματικός.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα επτά τελευταία παιχνίδια της Βιλερμπάν στην EuroLeague σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων μόνο στα τρία εξ αυτών, με τα ποσοστά του σε δίποντα (18/42) και τρίποντα (4/21) να είναι απογοητευτικά. Γι αυτό, εμπιστευόμαστε τους Under 13.5 πόντους στο 1.55 για το παιχνίδι του Palau Blaugrana.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ