ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Δυάδα στο 2.88 με Μακάμπι και Λούτσιτς

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μακάμπι
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μακάμπι INTIME

Τέσσερα ματς στο αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague, δυάδα στο 2.88 με Μακάμπι και Λούτσιτς.

Η Μακάμπι (4-2) υποδέχεται απόψε την Μπαρτσελόνα (6-0) στο Τελ Αβίβ και απειλεί το αήττητο των Καταλανών (21:05 Novasports 3 HD, Live από το SPORT24). Η Μπαρτσελόνα την Τρίτη κέρδισε οριακά τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με καλάθι του Μίροτιτς στην εκπνοή, ενώ η Μακάμπι προέρχεται από την πιο εύκολη νίκη της φέτος στη EuroLeague, επί της Ζάλγκιρις (+14).

Εφτάψυχη αποδεικνύεται η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο τα τελευταία παιχνίδια της στη EuroLeague προμηνύουν ότι δεν θα αργήσει η πρώτη ήττα. Υπενθυμίζουμε ότι στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές, με εξαίρεση την άνετη νίκη επί της Ζενίτ, χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον Ολυμπιακό και τη Μονακό και buzzer beater τη Φενέρμπαχτσε, σε ένα ματς που οι Τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία.

Από την άλλη, το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει χτίσει σερί τριών νικών (Βιλερμπάν, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ζάλγκιρις) και βρίσκεται εμφανώς σε ανοδική φάση. Εξάλλου, η επιστροφή του Ζίζιτς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη φροντ-λάιν της Μακάμπι, η οποία μαζί με τον Ρέινολντς και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το δίδυμο Μίροτιτς-Ντέιβις.

Αν ο Νάναλι δεν "χάσει" το match up με τον Χίγκινς και ο Ουιλμπέκιν δώσει ως συνήθως αρκετούς πόντους έξω από το σύστημα, τότε η Μακάμπι μέσα στην καυτή της έδρα αναμένεται να κοντράρει στα ίσα την Μπαρτσελόνα. Αλλωστε, η "ομάδα του λαού" μετράει τρεις σερί νίκες απέναντι στους Καταλανούς και πέντε στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς.

Στη λογική λοιπόν ότι αναμένεται κλειστό και αμφίρροπο ματς, ο άσος με +5,5 στο 1.75 στέκεται.

Αλλη ομάδα η Μπάγερν με τον Λούτσιτς

Η επιστροφή του Βλάντιμιρ Λούτσιτς ανέβασε επίπεδο την Μπάγερν. Οι Βαυαροί στα πρώτα τέσσερα ματς γνώρισαν ισάριθμες ήττες, ωστόσο στα δύο τελευταία με τον Σέρβο κανονικά στο παρκέ, έβγαλαν διπλό στο Κάουνας και την Τρίτη έσπασαν το αήττητο της Αρμάνι Μιλάνο.

Και στα δύο ματς, ο Λούτσιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι με 17 και 20 πόντους αντίστοιχα. Ο 32χρονος φόργουορντ αναμένεται να κάνει τη διαφορά και στο γερμανικό ντέρμπι με την Αλμπα (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), όπου το ενδεχόμενο να σημειώσει 13+ πόντους προσφέρεται στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμπα - Μπάγερν: Λούτσιτς 13+ πόντους (απόδοση 1.65), 21:00
  • Μακάμπι - Μπαρτσελόνα: 1 με +5,5 (απόδοση 1.75), 21:05
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ