ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ανεβαίνει ο Γιουλ και δίνει το 1.80

Προγνωστικά EuroLeague: Ανεβαίνει ο Γιουλ και δίνει το 1.80

Τέσσερις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της EuroLeague, βγαίνει στοιχηματική πρόταση από το Βιλερμπάν - Ρεάλ

Η Βιλερμπάν (6-3) υποδέχεται τη Ρεάλ (7-2) για τη δέκατη αγωνιστική της EuroLeague σε ένα ματς (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT 24) όπου οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.40.

Η Βιλερμπάν την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εύκολα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και ως εκ τούτου έσπασε ένα σερί τριών νικών της. Για απόψε έχει την πολύ σημαντική απουσία του Λάιτι.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στη EuroLeague και προέρχεται από το 95-82 κόντρα στην ουραγό Ζαλγκίρις.

Το ματς για τη Ρεάλ είναι ιδιαίτερο, αφενός διότι έχει τέσσερις Γάλλους στο ρόστερ της, αφετέρου γιατί οι Γιαμπουσέλε και Ερτέλ αγωνίζονταν πέρυσι στη Βιλερμπάν.

Λείπει ο Γκος, παίζει περισσότερο ο Γιουλ

Σημειώνεται, ότι ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος και τον Κάρλος Αλοθέν. Αυτό σημαίνει ότι στον άσο ο χρόνος θα μοιραστεί ανάμεσα στον Ερτέλ και τον Γιουλ.

Ο Γιουλ στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ρεάλ στη EuroLeague έπαιξε πάνω από 20 λεπτά και σημείωσε 10 πόντους απέναντι στην Μπάγερν και 13 με τη Ζαλγκίρις. Ο ηγέτης των Μαδριλένων ήταν θετικός και στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Φουενλαμπράδα, όπου σημείωσε εννιά πόντους.

Το line των πόντων του έχει βγει στο 6,5, λόγω του μέσου όρου που έχει φέτος, ωστόσο ο Γιουλ έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και ελλείψει του Γκος αναμένεται να πατήσει αρκετή ώρα το παρκέ κόντρα στη Βιλερμπάν. Στο 1.80 το over 6,5 πόντοι του Ισπανού γκαρντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιλερμπάν - Ρεάλ: Γιουλ over 6,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ