ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: 9/9 εντός έδρας ο Μίτσιτς, σε φόρμα ο Ντόμπριτς

4  " " /   /    -   (  / EUROKINISSI)
4 " " / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα της EuroLeague.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 20η αγωνιστική της EuroLeague. Στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές Αναντολού υποδέχεται την Μπάγερν σε ένα ματς που είναι γκράντε φαβορί, όπως δείχνει άλλωστε και το χάντικαπ των 10,5 πόντων (19:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Βέβαια, στη EuroLeague τέτοια πλεονεκτήματα είναι πάντα επίφοβα. Ας μην ξεχνάμε, ότι στον πρώτο γύρο, στο Μόναχο, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν χάσει από την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι με 81-78.

Γενικά, η Εφές δεν έχει βρει ακόμη ένα μίνιμουμ επίπεδο σταθερότητας, ωστόσο η κατάσταση είναι υπό τον έλεγχό της και δεν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την τετράδα. Φυσικά, παιχνίδια όπως το σημερινό με την Μπάγερν είναι must win και το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έχει θεωρητικά την ευκαιρία να τρέξει ένα γερό σερί έπειτα από το μεγάλο διπλό στη Βαρκελώνη την προηγούμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά το βατό ματς με τους Γερμανούς, πηγαίνει στη Βιτόρια για να παίξει με την ντεφορμέ Μπασκόνια (4 σερί ήττες) και εν συνεχεία φιλοξενεί τη Ζάλγκιρις. Εν ολίγοις, είναι στο χέρι της Εφές να κάνει 4/4 νίκες μέχρι να έρθει στο ΣΕΦ στις 3 Φεβρουαρίου.

Στοιχηματικά, για να κάνουμε πιο ελκυστικό τον άσο μπορούμε να ζητήσουμε ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων και να σκοράρει τουλάχιστον 16 ο Βασίλιε Μίτσιτς, με την απόδοση να φτάνει στο 2.00+.

Ο σταρ της Εφές πήρε ανάσες στο τελευταίο παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος, αφού ο Αταμάν τον άφησε εκτός ροτέισον, για να είναι φρέσκος απόψε. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, ο Σέρβος άσος είχε σημειώσει 24 πόντους κόντρα στην Μπάγερν, ενώ στα εντός έδρας ματς της Αναντολού για τη EuroLeague έχει σκοράρει 16+ πόντους 9/9 φορές! Για την ακρίβεια, ο Μίτσιτς φέτος έχει 19,4 πόντους κατά μέσο όρο στα ματς μέσα στο Sinan Erdem.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα είναι η αναμέτρηση στο Κάουνας ανάμεσα στη Ζάλγκιρις και τον Ερυθρό Αστέρα, δύο ομάδες που αρχικά δεν τις υπολόγιζε κανένας για την οκτάδα, όμως αμφότερες δείχνουν αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι τέλους για την είσοδό τους στα πλέι-οφ (20:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Οι Λιθουανοί, παρά την ατυχία με τον τραυματισμό του Κίναν Εβανς, είναι εντυπωσιακοί κι έχουν ρεκόρ 5-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια για τη EuroLeague. Μοναδική ήττα τους από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά αυτή στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, σε ένα ματς που κρίθηκε στο καλάθι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ζάλγκιρις έκανε το 2/2 μέσα στην Ιταλία, κερδίζοντας τόσο τη Βίρτους, όσο και το Μιλάνο. Είχε προηγηθεί η συντριπτική νίκη επί της Φενέρ στη Zalgirio Arena με +20 πόντους!

Απόλυτα αξιόμαχος είναι και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη EuroLeague κέρδισε μέσα στο ΣΕΦ, άλωσε τη Βαλένθια και συνέτριψε στο Βελιγράδι τη Μονακό. Οι δύο ήττες τους ήρθαν από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ωστόσο στο ματς με τους Καταλανούς αδικήθηκε από τη διαιτησία, αφού το buzzer τρίποντο του Μίροτιτς, που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Μαυροβούνιος άσος είχε προηγουμένως πατήσει την πλάγια γραμμή.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα πάμε σε ντέρμπι με το νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Προτιμότερο λοιπόν, να στραφούμε σε κάποιο ειδικό παικτών. Για παράδειγμα, στις τελευταίες αγωνιστικές είναι φανερό πως ο Ογκνιεν Ντόμπριτς είναι από τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, που έχουν κάνει step up.

Ο δίμετρος Σέρβος γκαρντ σκοράρει 11,2 πόντους κατά μέσο όρο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε επίπεδο EuroLeague και ειδικά από τη 16η αγωνιστική μέχρι και τη 19η ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον χρησιμοποιεί σταθερά πάνω από 26 λεπτά. Στο 1.87 να πετύχει απόψε μίνιμουμ 9 πόντους ο Ντόμπριτς, κάτι που έχει κάνει επτά φορές στα εννιά προηγούμενα παιχνίδια.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Το πρόγραμμα απόψε ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μιλάνο και τη Βιλερμπάν (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε δύο ομάδες χωρίς ρεαλιστικές πλέον πιθανότητες για την οκτάδα. Κι αν για την ASVEL αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό εξ αρχής, για το μπάτζετ της Αρμάνι η αποτυχία είναι μεγάλη.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έκαναν ένα μίνι σερί τριών νικών, όπου έδειξαν σημάδια ζωής, όμως μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, πήραν ξανά την κάτω βόλτα και στη διπλή αγωνιστική της περασμένης αγωνιστικής ήταν απογοητευτικοί. Το Μιλάνο έχασε τόσο από την Άλμπα όσο και από τη Ζάλγκιρις, σκοράροντας μόλις 63 και 61 πόντους αντίστοιχα.

Με 2-7 εντός έδρας (χειρότερη επίδοση στη EuroLeague) κι έχοντας χάσει σχεδόν από τους πάντες φέτος, δεν μπορεί το Μιλάνο να δίνεται φαβορί στο 1.40 απέναντι σε έναν αντίπαλο με το ίδιο ρεκόρ. Ναι μεν, διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ, όμως σκοράρει με το σταγονόμετρο, ενώ η Βιλερμπάν παίζει χωρίς καμία πίεση στη διοργάνωση και δεν κουβαλάει την ίδια απογοήτευση, όπως οι Ιταλοί, που βρίσκονται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Στοιχηματικά, αν αξίζει κάτι σε αυτό το ματς, είναι η κόντρα και το αουτσάιντερ διπλό στο 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές Αναντολού – Μπάγερν: 1 -2,5 & Μίτσιτς 16+ πόντοι (απόδοση 2.02), 19:30
  • Ζάλγκιρις – Ερυθρός Αστέρας: Ντόμπριτς Over 8,5 πόντοι (απόδοση 1.87), 20:00
  • Μιλάνο – Βιλερμπάν: 2 (απόδοση 3.05), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ