CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Τεστ αντοχής το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με υπομονή στην Τρίπολη

Προγνωστικά Ελλάδα: Τεστ αντοχής το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με υπομονή στην Τρίπολη
INTIME

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική στη Super League και το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στη Super League και την αναμέτρηση της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να δεσπόζει. Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Άρης. Ανοίγει το πρόγραμμα με το Ολυμπιακός - Βόλος.

(Κυριακή 18:30) Ολυμπιακός - Βόλος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό. Αποδείχτηκε σκληρό καρύδι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο από το 2-0, μείωσε και είχε ευκαιρία για την ισοφάριση. Πάντως στα καλά νέα είναι πως ο Μπιέλ, έδειξε την κλάση του και στο ντεμπούτο του σκόραρε και έδωσε ασίστ.

Την Πέμπτη στη Γαλλία το παιχνίδι ήταν υψηλού ανταγωνισμού, στοίχισαν και οι απουσίες των Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπα και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο τέλος 2-1, αλλά δίκαια. Πλησίασε τον βαθμό, θα ήταν ακραίο όμως με την εικόνα του παιχνιδιού να τον κατακτήσει.

Προσγειώθηκε απότομα ο Βόλος μετά το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ, έχασε εντός έδρας από μία εναλλακτική ομάδα του ΟΦΗ. Η αλήθεια είναι πως δεν του ταίριαξε το παιχνίδι, καθώς το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και οι απουσίες του αντιπάλου οδήγησαν τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να διασπάσει ένα τοίχος στο 1/3 του αντιπάλου. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει χώρους. Χώρους που θα βρει με τον Ολυμπιακό, είναι πάντως σημαντική η απώλεια του Φαν Βερτ στην επίθεση στην θέση του αποκτήθηκε ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς από την Μανίσασπορ.

Πέρυσι ο Βόλος έχασε στις καθυστερήσεις από μία εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στο Καραϊσκάκης, θα ήθελε ο Μπέος να κάνει ζημιά. Έχει θέματα και κούραση ο Ολυμπιακός, θα απουσιάσει ο κομβικός Χουάνγκ, επιστρέφει ο Εμβιλά, εκτός αποστολής ξανά ο Σισέ, μέσα παρά τις ενοχλήσεις ο Μανωλάς. Στην αποστολή και ο Βρσάλικο για πρώτη φορά. καλύτερα πάσο.

(Κυριακή 21:30) Αστέρας Τρίπολης - Άρης

Με τρεις ισοπαλίες έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Αστέρας. Θετικά τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις εκτός με Βόλο και Ολυμπιακό εντός, μία σκέτη απογοήτευση με τη Λαμία. Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες του Μεταξά παίζουν κάτι συγκεκριμένο, ένα 4-4-2 έντασης και αντεπιθέσεων.

Συμφώνησε επιτέλους με προπονητή η διοίκηση του Άρη. Συμφώνησε με τον 61χρονο Βρετανό Άλαν Πάρντιου. Στην Τρίπολη στον πάγκο του Άρη θα κάτσει ξανά ο Τερζής. Είναι δεδομένο πως θα δούμε ξανά τον Άρη με συντηρητική διάθεση και λογική με στόχο να κρατήσει το μηδέν και να προσπαθήσει μέσα από το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ να πάρει το διπλό.

Από την άμυνα χτίζει τις ομάδες του και ο Μεταξάς, η λογική των δύο προπονητών οδηγεί στο under 2,5 σε απόδοση 1.51 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει πίεση τις τελευταίες ώρες.

Συνεχίζουν εκτός ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (2/0) ο χαφ Βαλιέντε κι ο εξτρέμ Σίτο, ο χαφ Μουνάφο και ο εξτρέμ Κρεσπί. Τιμωρημένος για τον Άρη ο Νταμπό.

(Κυριακή 21:30) Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός με τον Λεβαδειακό, παρότι προηγήθηκε νωρίς δεν είχε δημιουργία και το παιχνίδι κόλλησε στο 1-0. Ο Γιοβάνοβιτς εφάρμοσε για πρώτη φορά φέτος από το ξεκίνημα του αγώνα το πλάνο με τους τρεις περιφερειακούς πίσω από τον Σπόραρ και δεν λειτούργησε. Και η ΑΕΚ άλλαξε σύστημα στο τελευταίο της παιχνίδι. Το 3-5-2 με τους Τζούμπερ Αμραμπάτ στα δύο άκρα ήταν θέμα χρόνου να πάει στα σκουπίδια. Το 4-2-3-1 μοιάζει πιο ορθολογικό, αν και ακόμα και σε αυτή τη λογική υπήρξαν επιλογές που χρήζουν συζήτησης. Θετική αύρα στους φιλοξενούμενους έφεραν οι προσθήκες των Σιντιμπέ και Φαν Βερτ.

Την περασμένη εβδομάδα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 ήταν ένα παιχνίδι φόβου και από τους δύο. Η πραγματικότητα μοιάζει κοινή. Είναι πολύ νωρίς για να χάσουν ντέρμπι οι ομάδες. Θα είναι σκληρό για τον Παναθηναϊκό και θα χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει, αν ηττηθεί σε εντός έδρας ντέρμπι, θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τον Αλμέιδα και συνολικά για την ΑΕΚ αν ξεκινήσει με 2 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Αυτή η πραγματικότητα θα οδηγήσει και τους δύο προπονητές σε ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι. Το under 2,5 στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών το οποίο καταγράφει πτωτική πορεία.

Σημαντική η επιστροφή του Σένκεφελντ, πρώτη για Μπερνάρ, δεν πρόλαβε τελικά ο Χουάνκαρ (2/0). Για την ΑΕΚ νοκ άουτ τέθηκε ο κομβικός Τσούμπερ (3/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ