CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Συνεχίζεται το σερί του Παναθηναϊκού με το 1.83

Προγνωστικά Ελλάδα: Συνεχίζεται το σερί του Παναθηναϊκού με το 1.83
INTIME SPORTS

Η δράση συνεχίζεται στη Super League με αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αγωνιστικής και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Συνεχίζεται η δράση στη Super League και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Τον Άρη φιλοξενεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται η ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης.

(Σάββατο 19:00) Ατρόμητος - Βόλος

Ο Βόλος αναμφισβήτητα είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν. Είναι σπάνιο να βλέπεις μικρομεσαία στα χαρτιά ομάδα να τα πηγαίνει καλά, τόσο απέναντι στους μεγάλους όσο και σε παιχνίδια που πρέπει να επιβάλει το δικό της ποδόσφαιρο. Ο Βόλος προέρχεται από δύο παιχνίδια που τα έχει κερδίσει με ανατροπή και βρίσκεται με ρεκόρ 5-2-1 στην 3η θέση. Καλύτερα από πέρυσι τα πηγαίνει και ο Ατρόμητος του Κόλμαν.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική έπαιξε με θάρρος απέναντι στην πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος, δημιούργησε καλές στιγμές και νικήθηκε στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα έδειξε πως είναι καλά παίρνοντας σημαντική πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου στην Τρίπολη κερδίζοντας 3-1 στην παράταση. Η φιλοσοφία και των δύο ομάδων οδηγεί σε ένα παιχνίδι με φάσεις και γκολ. Το Goal/Goal στο 1.90 στον μέσο όρο των εταιριών. Αμφίβολος ο στόπερ Χατζηισαΐας (8/0) για τους γηπεδούχους, χωρίς προβλήματα στο Περιστέρι ο Βόλος.

(Σάββατο 19:30) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

Σκληρή ήττα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνά τους όμως δεν αντέχει πολλά. Με ελάχιστη πίεση στην αρχή του κάθε ημιχρόνου δέχτηκε από ένα τέρμα και έχασε το παιχνίδι. Υπάρχει μία παράδοση που θέλει τους ερυθρόλευκους εδώ και 7 χρόνια να περνάνε εύκολα με το διπλό από το Αγρίνιο, η αλήθεια όμως είναι πως η ομάδα του Μίτσελ αυτή την εποχή δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Η τελευταία γραμμή άμυνας γεμίζει με ανασφάλεια ολόκληρη την ομάδα και μεσοεπιθετικά το μεγάλο ρόστερ δεν βοηθά στο να δέσει η ομάδα και να παρουσιαστεί ένα ενιαίο σύνολο. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου με τον Αναστασίου στον πάγκο του, βρίσκεται στην 7η θέση και είναι πιο πιθανό να φλερτάρει με την 6η, παρά να κινδυνέψει. Δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών ο Ολυμπιακός, η εικόνα του όμως δεν πείθει πως θα κερδίσει. Καλύτερα να πάμε πάσο.

(Κυριακή 16:00) Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Παιχνίδι οριακό και για τις δύο ομάδες και για τους προπονητές τους. Ιωνικός και ΠΑΣ είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με την εικόνα που έδειχναν την περσινή χρονιά. Δικαιολογημένο στον ΠΑΣ, καθώς έχασε ηγέτες από το ρόστερ του, ο Ιωνικός όμως ενισχύθηκε σε μεσοεπιθετική ποιότητα. Μιλάμε όμως για δύο ομάδες που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, οι άμυνες τους λυγίζουν εύκολα, οπότε δεν μας δίνουν το δικαίωμα για να ποντάρουμε υπέρ τους.

Την Κυριακή στη Νίκαια θα παίξουν για τη συνέχεια τους όποιος πετύχει τον στόχο του, ο Ιωνικός τη νίκη, ο ΠΑΣ να φύγει αήττητος θα συνεχίσει ως έχει, η ομάδα που θα αποτύχει θα έχει αλλαγές. Στοιχηματικά ξεκάθαρο No Bet. Για τους γηπεδούχους δύσκολο να προλάβουν οι χαφ Κάνιας (6/0), ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (6/0), κι ο μπακ Βαλεριάνος (7/0). Εκτός για τον ΠΑΣ ο φορ Σταματελόπουλος (6/0) και ο τερματοφύλακας Σούλης (6 συμ.)

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - Άρης

Συνεχίζει το σερί νικών ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ημίχρονο στη Λαμία έκανε την καλύτερη του εμφάνιση και πέτυχε το 8/8. Στο παιχνίδι με τον Άρη με νίκη ισοφαρίζει το ατομικό του ρεκόρ με 9/9 το οποίο κρατά από την σεζόν 94/95. Ο Γιοβάνοβιτς καταφέρνει να δίνει συνεχώς στην ομάδα του, αυτό που χρειάζεται για να βελτιώνεται, για παράδειγμα στη Λαμία πήγε το παιχνίδι στους Μπερνάρ και Παλάσιος. Ήταν σημαντικό να αρχίσει να παίρνει γκολ ο Παναθηναϊκός δίχως να είναι απαραίτητο να έχει εμπλοκή ο Αϊτόρ, κάτι που συνέβη.

Ο Άρης φλέρταρε το περασμένο Σάββατο με νέο κάζο. Θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα τα πράγματα αν δεν κέρδιζε τον Ιωνικό, κατάφερε πάντως στο τέλος να κερδίσει το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο πάντως πως η ομάδα δεν έχει βρει σταθερές πως υπάρχει σοβαρό θέμα στην μεσαία γραμμή, το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ στο Βικελίδης με πίεση ψηλά, το ίδιο άνετα μπορεί να πετύχει και ο Παναθηναϊκός. Ο άσος στο 1.83 στον μέσο όρο των εταιριών.

(Κυριακή 19:30) ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, αποτέλεσμα που δίνει εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ και κάνει πιο ισχυρό τον Λουτσέσκου. Είναι σημαντικό να πατήσει σ’ αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ και να καταφέρει να μην χάσει την επαφή του με τις δύο πρώτες θέσεις. Ασφαλώς το ρόστερ δεν είναι για πρωταθλητισμό και στο Καραϊσκάκης σε μεγάλο βαθμό αξιοποίησε την έλλειψη αυτοπεποίθησης της τελευταίας γραμμής άμυνας του Ολυμπιακού.

Σε πίεση βρίσκεται ο τεχνικός του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς. Βρισκόταν σε δύσκολη θέση από την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, το επεισόδιο με τον Ριέρα να χαλάσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Είναι δεδομένο πως ο Μεταξάς θα παρουσιάσει μία σφιχτή ομάδα για να πάρει το 0-0, όπως και στη Λεωφόρο, όπως γνωρίζουμε πως και ο Λουτσέσκου όταν η ομάδα του προηγείται θέλει να κρατήσει το 1-0. Από 7 σερί under 2,5 προέρχεται ο Αστέρας στο πρωτάθλημα. Να γίνουν 8, δίνεται στο 1.68.

Εξέτισε για τους γηπεδούχους ο Ζίβκοβιτς (6/0), τραυματίες Τόμας (5/1), Βιεϊρίνια (6/0). Για τον Αστέρα τραυματίες ο μπακ Γκαρθία (4/0), ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0) και ο μέσος Βαλιέντε (1/0).

(Δευτέρα 18:00) Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Με φόρμα και παράδοση υπέρ της πηγαίνει η ΑΕΚ στην Λειβαδιά. Ο Αλμέιδα έχει δώσει μία επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του η ΑΕΚ, έχει σπάσει τα κοντέρ στους δείκτες με την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει δημιουργηθεί μία εικόνα που δείχνει πως τη μάχη του τίτλου θα την δώσει η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του Αλμέιδα δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσει η φιλότιμη ομάδα του Λεβαδειακού. Το διπλό με over 1,5 στο 1.75. Ερωτηματικό για τους γηπεδούχους παραμένουν ο μέσος Μπελμόντ (7/1) και ο μπακ Βήχος (5/0). Με πρόβλημα ο Άμραμπατ (8/2), τραυματίας και ο Τσούμπερ (5/0), αμφίβολος ο Μοχαμάντι (7/0).

(Δευτέρα 20:00) ΟΦΗ - Λαμία

Σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Ο ΟΦΗ πήρε έναν σημαντικό βαθμό με τον ΠΑΣ στο 89ο λεπτό με υπέροχο τέρμα του Ντιουσέ και σίγουρα κέρδισε σε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του Νιόπλια, να φτάσει στους 8 βαθμούς και να ηρεμήσει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν ένα θετικό πρώτο βήμα, καθώς έβγαλε επιθετικότητα και αρετές. Η Λαμία ήταν παρατηρητής στο καλό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, έπαιξε γερά με ένα ατσούμπαλο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Κλυδωνισμούς έφερε στον ΟΦΗ ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κηφισιά. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μακριά από τους στόχους του και ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10). Η Λαμία δεν έπεισε κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να παίξει άμυνα με ατσούμπαλες ενέργειες. Περίεργο παιχνίδι, No Bet.

Για τους γηπεδούχους νοκ άουτ ο επιθετικός Ντικό (8/0), δίνουν μάχη να προλάβουν οι μέσοι Στάικος (6/0), Μπουζούκης (5/0), σταθερά λείπει ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1). Για τη Λαμία είναι εκτός ο φορ Μποακιέ (4/1).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ