CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνει με combo ο Ολυμπιακός, σε απόδοση 2.00 ο Παναθηναϊκός

Ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς
Ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με δυνατές μονομαχίες. Σειρά παίρνει η 15η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

(Τετάρτη 17:00) Λεβαδειακός - Ιωνικός

Ούτε ο Λεβαδειακός ήταν καλός στην εντός έδρας ισοπαλία που απέσπασε από τον Άρη, ούτε ο Ιωνικός ήταν καλός στην εντός έδρας ισοπαλία που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι όμως πήραν από έναν σημαντικό βαθμό για τη μάχη που έχουν να δώσουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την τελευταία θέση με 8 βαθμούς και αν στη δική τους μάχη υπάρξει νικητής θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους οι στόπερ Βινίσιους (12/0) και Λιάγκας (9/1). Δεν υπολογίζονται πλέον από τον Σπανό ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (9/0) και ο μέσος Κάνιας (10/0). Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Σεμπά (7/0), τιμωρημένος ο φορ και πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάντζης (13/5).

(Τετάρτη 18:00) Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Έβγαλε παθογένειες στην άμυνα ο Ολυμπιακός στην επιστροφή στη δράση. Επιθετικά υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, όμως η αμυντική τετράδα δεν μπορεί να στηρίξει αυτήν την ομάδα, ούτε όμως να καλύψουν οι επιθετικές γραμμές τις αδυναμίες της αμυντικής τετράδας. Υπάρχει με λίγα λόγια τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς και στην αμυντική τετράδα, η οποία στοιχίζει όταν ο αντίπαλος μπορεί να παίξει επιθετικά. Με νέο τεχνικό τον Άκη Μάντζιο και πολλές απουσίες θα παρουσιαστεί ο Αστέρας στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο άσος με over 1,5 στο 1.65.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγκιμπού (6/0), Σισέ (3/0), Μπα (7/0), Αμπ. Καμαρά (1/0), Μπόουλερ (4/0), Κούντε (2/0), Λάιντνερ, Άβιλα (11/0), Ντε Λα Φουέντε (3/0) αλλά και οι τραυματίες Βρουσάι (7/0), Βατσλίκ (5/0) και Βαλμπουενά (8/2).

Ο Άκης Μάντζιος στην πρεμιέρα του δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μουνάφο (9/0) Ιγκλέσιας (8/0) που αποφασίστηκε να εκτίσουν την τιμωρία του. Εκτός αποστολής επίσης ο στόπερ Ατιένθα (6/0), ο μπακ Ρούμπεν Γκαρθία (4/0), ο επιθετικός Μπενίτο (10/1) και αμυντικός χαφ Βαλιέντε (1/0).

(Τετάρτη 19:30) Βόλος - ΑΕΚ

Μείωσε στους 6 βαθμούς η ΑΕΚ από την κορυφή και έχει δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια πριν υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Φυσικά είναι σημαντικό να έχει μειωθεί η διαφορά όσο γίνεται περισσότερο. Η ΑΕΚ έχει σημαντικές απουσίες όμως φαίνεται πως ο Αλμέιδα θα βρει τις λύσεις από δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από την ομάδα του Βόλου τον φορ Φαν Βερτ που άνοιξε λογαριασμό με τη Λαμία και τον Φερνάντεθ που ακόμα όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η προσθήκη του όμως στο ρόστερ της ΑΕΚ αποδυναμώνει τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι πάντως χωρίς άγχος θα κάνουν το παιχνίδι τους, μπορούν να σκοράρουν, πιστεύω πως θα χρειαστεί δύο τέρματα η ΑΕΚ για να φύγει με το διπλό. Το Goal/Goal στο 1.90.

Ο Αλμέιδα θα έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Εκτός είναι και ο Μάνταλος (13/1) που έπαιξε πολύ καλά με τη Λαμία, επιστρέφουν Άμραμπατ (12/3), Τσούμπερ (6/0), αλλά είναι σημαντικά τα κενά των Γκατσίνοβιτς (12/4), Ελίασον (9/0) και Μοχαμάντι (10/0), ερωτηματικό ο Βίντα (11/0). Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τον βασικό στόπερ Εσκοβάλ (13/0), που είναι τιμωρημένος. Εκτός και ο μεσοεπιθετικός Βίκτορ Φερνάντεθ (7/0). Κανονικά στην αποστολή ο χαφ Τσοκάνης (12/3) και ο μπακ Λούνα (12/1).

(Τετάρτη 20:00) Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Τεράστιο αποτέλεσμα πήρε ο Ατρόμητος στο Ηράκλειο. Παρότι δέχτηκε πολλές φάσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πήρε το διπλό με το τέρμα του Έρλινγκμαρκ. Με το διπλό έκανε ξεκάθαρο πως φέτος δεν πρόκειται να μπει σε περιπέτειες η ομάδα του Περιστερίου και μείωσε την διαφορά στους 4 βαθμούς από την 6η θέση. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τη θετική πορεία, μείωσε τη διαφορά στους 10 βαθμούς από την κορυφή και έβαλε δύο βαθμούς από κάτω τον Ολυμπιακό. Τα παιχνίδια του Ατρόμητου έχουν πολλές φάσεις.

Δυσκολεύεται στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ, περιμένω ένα ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Κάρτες ο βασικός μέσος Έντερ (13/0), νοκ άουτ ο στόπερ Σουάρεθ (9/0) και οι Κιβρακίδης (3/0), Μαυρομάτης (8/0). Ο Λουτσέσκου χάνει ξανά τον Ελ Καντουρί (11/0), συνεχίζουν εκτός Κούρτιτς (10/3), Φελίπε Σοάρες (7/1), αλλά επιστρέφουν Λύρατζης (8/0) και Τσαούσης (9/0).

(21:30) Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

Πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός. Έμοιαζε σαν να έχασε τον χαρακτήρα του σαν ομάδα. Πήρε νωρίς προβάδισμα, παρότι δεν έβγαζε μάτια ήταν στο χέρι του να πετύχει δεύτερο τέρμα και να κλειδώσει τη νίκη. Δεν το έκανε και τιμωρήθηκε. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον ΟΦΗ. Μπήκε με αισιοδοξία στη δράση από την καλή εικόνα που είχε στα φιλικά η ομάδα του Ντουμπράουσκας, όμως ήρθε απότομα η προσγείωση με τη σκληρή ήττα από τον Ατρόμητο 0-1 εντός, σε παιχνίδι που άξιζε τουλάχιστον να βρει γκολ ισοφάρισης.

Μοιάζει υποχρεωμένος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός. Με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος σε απόδοση 2.00. Στην αποστολή ο Βέρμπιτς (12/1), επιστρέφει ο Σένκεφελντ (9/0) μακροχρόνια λείπει ο Αϊτόρ (9/8).

Τιμωρημένος ο αρχηγός/στόπερ Βούρος (13/0), εξέτισε ο μπακ Μπαλογιάννης (11/1), αλλά συνεχίζουν εκτός οι εξτρέμ Καμάου (3/0) και Τζου (7/0). Νοκ άουτ επίσης ο μπακ Θοράρινσον (11/0) και οι Στάικος (10/0), Μπουζούκης (7/0).

(Πέμπτη 18:00) Άρης - Παναιτωλικός

Ήταν καλύτερος ο Άρης από τον Λεβαδειακό, όμως για ακόμα μία φορά επιπόλαιος με πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν κατάφερε να πάρει ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του. Έχασε ακραίες ευκαιρίες ο Γκρέι για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Παναιτωλικός σε ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλη ομάδα ήταν φοβικός και ηττήθηκε. Έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη ο Πάρντιου. Ο άσος στο 1.46 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο στόπερ Φαμπιάνο (13/2) και επιστρέφει, πάντα εκτός ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Επιστρέφει ο μπακ Αποστολάκης (9/0), απών ξανά ο εξτρέμ Μόρσεϊ (11/0), παραμένουν εκτός ο μέσος Ντουάρτε (11/0) και ο μπακ Μπακάκης (5/0).

(Πέμπτη 18:30) Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Έδειξε βελτίωση η Λαμία στο ντεμπούτο του Παντελίδη, άνοιξε στο τέλος το αποτέλεσμα, αδικεί το τελικό 3-0 από την ΑΕΚ την προσπάθεια που έγινε. Τεράστιο βαθμό πήρε ο ΠΑΣ που επέστρεψε από το 0-2 και τιμώρησε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού. Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι εξάποντο παραμονής με δύο ομάδες να έχουν την ανάγκη να αποδείξουν στον εαυτό τους πως μπορούν να βελτιωθούν και να έχουν καλύτερη τύχη στη συνέχεια. Περιμένω και οι δύο ομάδες να παίξουν για την νίκη, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Είναι ανοιχτά τα παιχνίδια του ΠΑΣ, θα τη βελτιώσει επιθετικά τη Λαμία ο Παντελίδης. Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους οι εξτρέμ Ασκόφσκι (11/0) και Μαρμεντίνι (6/0). Επιστρέφει για τον ΠΑΣ ο χαφ/εξτρέμ Τζίμας (12/0), συνεχίζουν εκτός ο μέσος Μπιλμπάο (12/0) και ο μπακ Κιάκος (8/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ