BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο νέος Ολυμπιακός δίνει το 2.05

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο νέος Ολυμπιακός δίνει το 2.05

Το BetMarket.gr αναλύει τι άλλαξε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό και βγάζει επιλογή διπλασιασμού από το παιχνίδι με τον Άρη.

Το ποδόσφαιρο, όπως κάθε τι στη ζωή, έχει αλλάξει πάρα πολύ με την πάροδο τον χρόνων. Ένα από τα παράπονα που πολλές φορές ακούμε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι πως δεν βγαίνουν πλέον μπαλαδόροι.

Εκείνα τα δεκάρια, που έκαναν μαγικά με την μπάλα στα πόδια, αναστάτωναν την αντίπαλη άμυνα και χάριζαν απλόχερα θέαμα στην κερκίδα. Δεν μάρκαραν και αυτό ήταν το αδύνατο σημείο τους, που οδήγησε σταδιακά την εξαφάνισή τους από το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην τρέχουσα έκδοση του Ολυμπιακού που παρουσιάζει ο Μίτσελ. Ο Ισπανός παρέλαβε ένα χαοτικό ρόστερ, του πιστώνεται πως έδωσε ρόλους και κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο που εσχάτως παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει νίκες που της αξίζει.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο Μίτσελ το κατάφερε αψηφώντας τους κανόνες του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Όχι μόνο έβαλε δεκάρι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά χώρεσε στην ενδεκάδα τρεις τέτοιους ποδοσφαιριστές. Φυσικά όχι με την τακτική συμπεριφορά των παλαιότερων ποδοσφαιριστών που έπαιζαν τη θέση, δηλαδή με τα χέρια στη μέση όταν η ομάδα είναι στη θέση άμυνας, αλλά προσαρμοσμένοι και αυτοί στις τακτικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε όμως περίπτωση, η τρέχουσα βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από ποδοσφαιριστές που η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο της. Απέναντι σε ομάδες χαμηλής δυναμικής αυτό δεν φαίνεται τόσο, γιατί ο Ολυμπιακός σπάνια θα βρεθεί σε θέση άμυνας πολλές φορές στο παιχνίδι. Ο Άρης (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) είναι μια από τις εξαιρέσεις, που με το ταλέντο που έχει μεσοεπιθετικά μπορεί να φτιάξει στιγμές που θα εκθέσει την τόση επιθετικογενή ενδεκάδα του Μίτσελ.

Στον αντίποδα, μοιάζει παράλογο αυτή η δύναμη των πειραιωτών μεσοεπιθετικά να αφήσει άσφαιρη την ομάδα. Το over 2,5 σε τιμές κοντά στο 2.00 αποτελεί επιλογή από το κουπόνι της Κυριακής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Άρης: Over 2,5 (απόδοση 2.05), 19:30

Ολες οι αναλύσεις για τα μεγάλα Ευρωπαικά πρωταθλήματα κάθε Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr, με ψαγμένα ειδικά στοιχήματα που δεν θα διαβάσεις αλλού!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ