CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι υπομονής το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, πληρώνουν τα γκολ στον Βόλο

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η 17η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και τα φώτα στρέφονται στην OPAP Arena με τη μάχη ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) Βόλος - Ολυμπιακός

Όπως έκανε η διοίκηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, έτσι ανοίγει τις θύρες και πρόσφερε εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου λύγισε χωρίς αντίσταση και το σκορ πήγε ψηλά. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί ένα επιθετικό σύστημα με πολλά δεκάρια που δημιουργεί συνεργασίες, επιθετικότητα, όμως είναι και δύσκολο να ακολουθήσει την επιθετικότητα των αντιπάλων.

Η λογική λέει πως η ομάδα του Μίτσελ θα βρει τρόπο και θα περάσει από τον Βόλο, οι τιμές όμως του διπλού είναι εξαιρετικά χαμηλές. Με τον τρόπο που παίζει η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, η λογική λέει πως το over 2,5 θα επιβεβαιωθεί εύκολα, είτε το φέρει από μόνος του ο Ολυμπιακός, είτε χρειαστεί να βοηθήσει και η ομάδα του Βόλου. Στο 1.77 στον μέσο όρο των εταιριών που δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Εκτός για τον Βόλο ο μεσοεπιθετικός Νοκέρ (9/1), νοκ άουτ ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3). Εκτός αποστολής επίσης Φερνάντεθ (7/0) και Ματίγια (13/0). Δεν υπολογίζει ο Μίτσελ στους Βρουσάι (8/0), Βαλμπουενά (8/2) και Μπα (7/0). Πάγια εκτός πλάνων ο Σισέ (3/0), με τον Ντε Λα Φουέντε (3/0) και τον Άβιλα (11/0). Στην αποστολή επέστρεψε ο Μαρσέλο (4/0).

(Κυριακή 17:00) Ατρόμητος - Ιωνικός

Μοιάζει σαν τελικός για την ομάδα της Νίκαιας. Έγινε την περασμένη εβδομάδα μία προσπάθεια συσπείρωσης, οι έμπειροι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας χρησιμοποιήθηκαν και επέστρεψε ο Βαλεριάνος, το γήπεδο θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια αποδειχθεί αρκετή για να βοηθήσει τον Ιωνικό, να ξεφύγει από την τελευταία θέση και να δώσει τη μάχη του. Με βάση την εικόνα που έχει μέχρι σήμερα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο πλήρωσε την γκάφα του Γιαννιώτη που έφερε την αποβολή του και με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα ο Ατρόμητος είναι σωστό φαβορί, ο αγώνας όμως μοιάζει κομβικός για την ομάδα της Νίκαιας, οπότε θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Για τους γηπεδούχους εξέτισε ο βασικός στόπερ Χατζηισαΐας (14/1), νοκ άουτ ο Μαυρομάτης (9/0) και ο Σουάρεθ (9/0). Μακροχρόνια λείπει ο αρχηγός/μπακ Κιβρακίδης (3/0).

Εξέτισαν για τους φιλοξενούμενους ο στόπερ Ρομαό (15/0), ο μπακ Μύγας (15/0) και οι μέσοι Αντούνες (12/0), Τσίμπσαχ (6/0). Ο Μύγας έμεινε εκτός αποστολής όμως. Πρόλαβε τελικά ο εξτρέμ Σεμπά (7/0).

(Κυριακή 19:00) Άρης - Αστέρας Τρίπολης

Χάλι μαύρο ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχασε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0. Σε ένα κομβικό παιχνίδι βρίσκει αντίπαλο τον πιο πετυχημένο προπονητή που έχει δουλέψει στον σύλλογο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Αστέρας στο πρώτο παιχνίδι που επίσημα κοούτσαρε ο Μάντζιος κέρδισε με καλή απόδοση 3-0 τη Λαμία. Τον ξέρει καλά τον Άρη ο Μάντζιος και με βάση την εικόνα που είχε η ομάδα του Πάρντιου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 στο 2.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (14/7), ωστόσο ταλανίζεται από ίωση, τραυματίας ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον επιθετικό Μπενίτο (11/1) και τον μπακ Γκαρθία (4/0). Τιμωρημένος ο Μπαράλες (14/1), εκτός επίσης ο Μπαρτόλο (12/0).

(Κυριακή 19:30) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Τεράστιο παιχνίδι. Στην ΑΕΚ το περίμεναν διαφορετικά, υπολόγιζαν πως θα φτάσουν σε απόσταση βολής τον Παναθηναϊκό, αν τον κερδίσουν, όμως η ήττα στους Ζωσιμάδες τούς έφεραν στο -7. Αποτέλεσμα που δημιούργησε την εξής πραγματικότητα.

Δίνει το δικαίωμα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίξει για τον βαθμό. Να πάει σε ένα συντηρητικό πλάνο με στόχο να πάρει μία χρυσή ισοπαλία. Αν τα καταφέρει, δεν το γνωρίζω επειδή και η ΑΕΚ έχει απουσίες και το παιχνίδι ρίσκου που ακολούθησε στους Ζωσιμάδες δεν μπόρεσε να το ακολουθήσει η χαλασμένη ενδεκάδα του Αλμέιδα, δεν περιμένω να παίξει τόσο πολύ στα όρια, παρότι η νίκη θα την βάλει γερά στη μάχη του τίτλου. Το under 2,5 στο 1.60.

Εξέτισε ο Σιμάνσκι (13/1), στην αποστολή ο Ρότα (14/0) που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες και έχασε αρκετές προπονήσεις, επιστρέφει επίσης ο Μάνταλος (13/1). Νοκ άουτ παραμένουν Γκατσίνοβιτς (12/4), Ελίασον (9/0) Μοχαμάντι (10/0). Εκτός ξανά ο Φράνσον (1/0). Εξέτισε ο Πέρεθ (15/0), στην αποστολή τελικά ο Σάρλια (8/0), μακροχρόνια λείπει ο Αϊτόρ (9/8), όπως και οι Τρουιγε (1/0), Γκάνεα (9/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ