CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Επιτακτική η νίκη για τον Παναθηναϊκό, πληρώνει ο ΠΑΟΚ

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Φουντώνει η μάχη στη Stoiximan Super League. Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική. Τον Λεβαδειακό φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός. Λαμία - Ιωνικός το τρίτο ζευγάρι της ημέρας. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Δευτέρα 18:00) ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

Η πιο ανεβασμένη, η πιο βελτιωμένη ομάδα στην επιστροφή στη δράση είναι ο ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια η βελτίωση του ΠΑΟΚ ξεκινά από την ήττα από την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου άλλαξε τα πλάνα του, πέρασε τον Κωνσταντέλια περιφερειακά του Ολιβέιρα, μονιμοποίησε το δίδυμο Σβαμπ - Αουγκούστο στον άξονα, ενώ σημαντικές βοήθειες έχουν προσφέρει και οι μπακ Ράφα, Σάστρε που έγιναν από ανάγκη βασικοί.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει το γκολ, παλεύει να μείνει στην κατηγορία, είναι ξεκάθαρο πως θα δώσει τη μάχη του με τον Ιωνικό και τη Λαμία. Θετικό για τον Βέλιτς που η ομάδα του βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο ΠΑΟΚ εύκολα μπορεί να κρατήσει το μηδέν και να πάρει νίκη πληρώνοντας με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ανάμεσα στο 1.75 και στο 1.80.

Τιμωρημένος ο Αουγκούστο (17/3), επέστρεψε ο Φ. Σοάρες (9/1), πάντα εκτός Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3), Τσαούσης (9/0) και Λύρατζης (10/0). Τιμωρημένος ο Μπράντον Τόμας (14/1).

Τιμωρημένοι ο εξτρέμ Βρακάς (17/0) και ο μπακ Κωνσταντινίδης (8/0), πάντα εκτός ο στόπερ Λιάγκας (9/1). Εκτός ο στόπερ Μπαχανάκ (15/0). Πάγια εκτός ο τερματοφύλακας Μάρκοβιτς (14/0). Εκτός και ο εξτρέμ Σκβάρκα (10/1).

(Δευτέρα 19:30) Λαμία - Ιωνικός

Ντεμπούτο θα κάνει ο Γρηγορίου στον πάγκο του Ιωνικού. Η διοίκηση στήριξε τον Σπανό, τα αποτελέσματα όμως δεν ερχόντουσαν και έπρεπε να γίνει μία αλλαγή για να αλλάξει η ψυχολογία, ακόμα και η τύχη της ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ιωνικού με Βόλο (0-1) και με ΑΕΚ (1-2) υπήρξε σοβαρή βελτίωση, όμως για διαφορετικούς λόγους δεν πήρε ο Ιωνικός ούτε βαθμό.

Η Λαμία πήρε σημαντική ισοπαλία στη Λειβαδιά, δίνει δεύτερο συνεχόμενο εξάποντο παραμονής με μία από τις δύο ομάδες που θα προσπαθήσει να βάλει από κάτω για να παραμείνει στη Stoiximan Super League. Θα έχει πίεση και αυτό το παιχνίδι ο Γρηγορίου, την ξέρει καλά τη Λαμία, θα προσπαθήσει να φτιάξει την αμυντική οργάνωση του Ιωνικού. Το under 2,5 στο 1.55 η πιο λογική επιλογή.

Αποκτήθηκε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Τόσιτς από τη Λαμία, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος. Εκτός αποστολής Γκοράνοβ (17/0), Αντέτζο (16/0) συν κάποιοι μακροχρόνια απόντες. Νοκ άουτ για τον Ιωνικό ο στόπερ Σόουζα (10/0).

(Δευτέρα 21:00) Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

Κομβικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό να περάσει από μία έδρα που τα τελευταία χρόνια έχει δυσμενή παράδοση, ένα ρεκόρ χωρίς νίκη στις τελευταίες 6 επισκέψεις, 3-3-0. Η μεταγραφή του Μαντσίνι κάπου ζέστανε τον κόσμο της ομάδας, πρέπει όμως να κερδηθεί οπουδήποτε αυτό το παιχνίδι. Μένει να δούμε στο γήπεδο αν όντως μπορούν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο Αστέρας πάντως δεν είναι καλά, φαίνεται πως θέλει χρόνο ο Μάντζιος για να φέρει θετικά αποτελέσματα, 1-1-3 το ρεκόρ του από την ημέρα που έχει αναλάβει. Είναι must win το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αν δεν το πάρει σύντομα θα μείνει εκτός πρωταθλήματος. Είναι τόσο σημαντικός ο αγώνας που απενοχοποιεί σκέψεις για το διπλό που δίνεται ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90.

Εξέτισαν και έχει ο Μάντζιος στην διάθεση του τον μέσο Ιγκλέσιας (12/0) και τον εξτρέμ Ριέρα (15/0). Εκτός ο επιθετικός Τιλίκα (16/3). Τιμωρημένος ο χαφ Μουνάφο (14/1), εκτός και ο χαφ Καπίγια (1/0). Εξέτισε ο Σένκεφελντ (14/0), δεν πρόλαβε ο Μάγκνουσον (13/1). Εκτός για τον Παναθηναϊκός επίσης ο Βέρμπιτς (17/2).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ