CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με υπομονή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με combo bet ο ΠΑΟΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Με υπομονή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με combo bet ο ΠΑΟΚ
Ο Αντράζ Σπόραρ INTIME

Συνεχίζεται η δράση στη Super League σειρά παίρνει η τέταρτη αγωνιστική. Δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, κλείνει τη Δευτέρα το πρόγραμμα με το ΠΑΟΚ - Λαμία.

(Σάββατο 18:30) ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Προηγήθηκε νωρίς ο ΟΦΗ στον Βόλο, έπαιξε άμυνα με ψυχή και κράτησε με νύχια και με δόντια ένα σπουδαίο διπλό. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο πολύ καλά παιχνίδια, τη νίκη με 3-1 επί του Άρη και την ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι. Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να υπάρχουν για τους Κρητικούς. Η ομάδα του Νιόπλια μετά από δύο καθαρές ήττες, πήρε τους πρώτους βαθμούς, ανάσανε και συνεχίζει με απουσίες. Παραμένουν νοκ άουτ οι μεοσεπιθετικοί Νέιρα (2/1), Τοράλ (2/0), δύσκολα ξανά ο Τσιλιανίδης (εξτρέμ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο κομβικός χαφ Μεγιάδο (3/0). Τιμωρημένος ο μπακ Λάρσον (3/0).

Θα πρέπει να κάνει παιχνίδι ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό, δύσκολο με τόσες πολλές απουσίες να τα καταφέρει. Δεν έχει ηττηθεί στην Κρήτη η ομάδα του Αγρινίου στα τελευταία 4 παιχνίδια δύο νίκες πέρυσι, δύο ισοπαλίες πρόπερσι. Το Χ2 στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών. Εξέτισε ο αρχηγός/μέσος Ντίαζ (2/0) επιστρέφει κι ο εξτρέμ Μόρσεϊ (2/0).

(Σάββατο 19:15) ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Ο ΠΑΣ έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, είναι μία τελείως καινούρια ομάδα και θα έχει μία τελείως διαφορετική χρονιά. Φαίνεται πως ο στόχος θα είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Λεβαδειακός δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και είναι φανερό πως έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Αποφάσισε να κρατήσει τον κορμό που ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και παρουσιάζει ένα σύνολο που τρέχει πολύ. Μέχρι στιγμής έχει παίξει και τα τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Το παιχνίδι που έπρεπε να χτυπήσει το χτύπησε και πήρε το 0-0 στη Νίκαια πάνω κάτω παρομοίου επιπέδου είναι και το ματς στα Γιάννενα. Καλή παράδοση έχει ο Λεβαδειακός στους Ζωσιμάδες 1-2-3 το πρόσφατο ρεκόρ σε αγώνες πρωταθλήματος. Το Χ2 στο 1.90.

Φρέσκια απώλεια για τους γηπεδούχους ο μέσος Ριένστρα (3/0). Συνεχίζουν εκτός ο κίπερ Πριόρ (2 συμ.) κι ο μεσοεπιθετικός Λώλης (2/0). Δεν υπολογίζεται πλέον ο Κόντε και ο σύλλογος ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ Βινίσιους (3/0). Παραμένουν αμφίβολοι ο στόπερ Τζημόπουλος (2/0) και ο μέσος Συμελίδης (2/0).

(21:30 Σάββατο) Ιωνικός - Ατρόμητος

Ανταγωνιστικός και στο Καραϊσκάκης ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση και από ένα ανόητο πέναλτι του Βαλεριάνου γράφτηκε το τελικό 3-1. Ο Δημήτρης Σπανός στο τέλος δικαίως ήταν αισιόδοξος για την ομάδα του. Σκόραρε ο Μεντόσα, με το που ανέβει και ο Άοσμαν ο Ιωνικός θα αρχίσει να κάνει κηδείες.

Ο Ατρόμητος στα πρώτα τρία παιχνίδια δείχνει πως φέτος θα έχει μία καλύτερη χρονιά από την περσινή, υπάρχει μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο από πέρυσι, αλλά αμυντικά ακόμα έχουμε πρόβλημα. Πιθανόν να κάνει ντεμπούτο και ο Λοβέρα για τον Ιωνικό που έχει ένα ρόστερ που μπορεί να αξιοποιήσει τα αμυντικά προβλήματα του Ατρομήτου, ο άσος στο 2.29 στον μέσο όρο των εταιριών. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες.

(Κυριακή 18:30) Ολυμπιακός - Βόλος

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό. Αποδείχτηκε σκληρό καρύδι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο από το 2-0, μείωσε και είχε ευκαιρία για την ισοφάριση. Πάντως στα καλά νέα είναι πως ο Μπιέλ, έδειξε την κλάση του και στο ντεμπούτο του σκόραρε και έδωσε ασίστ.

Την Πέμπτη στη Γαλλία το παιχνίδι ήταν υψηλού ανταγωνισμού, στοίχισαν και οι απουσίες των Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπα και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο τέλος 2-1, αλλά δίκαια. Πλησίασε τον βαθμό, θα ήταν ακραίο όμως με την εικόνα του παιχνιδιού να τον κατακτήσει. Προσγειώθηκε απότομα ο Βόλος μετά το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ, έχασε εντός έδρας από μία εναλλακτική ομάδα του ΟΦΗ.

Η αλήθεια είναι πως δεν του ταίριαξε το παιχνίδι, καθώς το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και οι απουσίες του αντιπάλου οδήγησαν τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να διασπάσει ένα τοίχος στο 1/3 του αντιπάλου. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει χώρους. Χώρους που θα βρει με τον Ολυμπιακό, είναι πάντως σημαντική η απώλεια του Φαν Βερτ στην επίθεση στην θέση του αποκτήθηκε ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς από την Μανίσασπορ.

Πέρυσι ο Βόλος έχασε στις καθυστερήσεις από μία εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά στο Καραϊσκάκης, θα ήθελε ο Μπέος να κάνει ζημιά. Έχει θέματα και κούραση ο Ολυμπιακός πιθανό να απουσιάσουν ξανά οι κομβικοί Εμβιλά και Χουάνγκ, καλύτερα πάσο.

(Κυριακή 21:30) Αστέρας Τρίπολης - Άρης

Με τρεις ισοπαλίες έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Αστέρας. Θετικά τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις εκτός με Βόλο και Ολυμπιακό εντός, μία σκέτη απογοήτευση με τη Λαμία. Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες του Μεταξά παίζουν κάτι συγκεκριμένο, ένα 4-4-2 έντασης και αντεπιθέσεων. Συμφώνησε επιτέλους με προπονητή η διοίκηση του Άρη. Συμφώνησε με τον 61χρονο Βρετανό Άλαν Πάρντιου.

Στην Τρίπολη στον πάγκο του Άρη θα κάτσει ξανά ο Τερζής. Είναι δεδομένο πως θα δούμε ξανά τον Άρη με συντηρητική διάθεση και λογική με στόχο να κρατήσει το μηδέν και να προσπαθήσει μέσα από το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ να πάρει το διπλό. Από την άμυνα χτίζει τις ομάδες του και ο Μεταξάς, η λογική των δύο προπονητών οδηγεί στο under 2,5 σε απόδοση 1.55 με 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Συνεχίζουν εκτός ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (2/0) ο χαφ Βαλιέντε κι ο εξτρέμ Σίτο. Αμφίβολος ο εξτρέμ Κρεσπί.

(Κυριακή 21:30) Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός με τον Λεβαδειακό, παρότι προηγήθηκε νωρίς δεν είχε δημιουργία και το παιχνίδι κόλλησε στο 1-0. Ο Γιοβάνοβιτς εφάρμοσε για πρώτη φορά φέτος από το ξεκίνημα του αγώνα το πλάνο με τους τρεις περιφερειακούς πίσω από τον Σπόραρ και δεν λειτούργησε. Και η ΑΕΚ άλλαξε σύστημα στο τελευταίο της παιχνίδι. Το 3-5-2 με τους Τζούμπερ Αμραμπάτ στα δύο άκρα ήταν θέμα χρόνου να πάει στα σκουπίδια. Το 4-2-3-1 μοιάζει πιο ορθολογικό, αν και ακόμα και σε αυτή τη λογική υπήρξαν επιλογές που χρήζουν συζήτησης. Θετική αύρα στους φιλοξενούμενους έφεραν οι προσθήκες των Σιντιμπέ και Φαν Βερτ.

Την περασμένη εβδομάδα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 ήταν ένα παιχνίδι φόβου και από τους δύο. Η πραγματικότητα μοιάζει κοινή. Είναι πολύ νωρίς για να χάσουν ντέρμπι οι ομάδες. Θα είναι σκληρό για τον Παναθηναϊκό και θα χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει, αν ηττηθεί σε εντός έδρας ντέρμπι, θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για τον Αλμέιδα και συνολικά για την ΑΕΚ αν ξεκινήσει με 2 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Αυτή η πραγματικότητα θα οδηγήσει και τους δύο προπονητές σε ένα πιο συντηρητικό παιχνίδι. Το under 2,5 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών. Σημαντική η επιστροφή του Σένκεφελντ, πρώτη για Μπερνάρ, τρέχει να προλάβει ο Χουάνκαρ (2/0). Για την ΑΕΚ αμφίβολος δίνεται ο Τσούμπερ (3/0).

(Δευτέρα 19:00) ΠΑΟΚ - Λαμία

Οι 7 βαθμοί μοιάζουν πολλοί για την εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Έχει σαν όπλο πάντως πως οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο. Αργό τέμπο, πολλές ακίνδυνες πάσες, μέσα από τα οποία όμως έχουν οι αγώνες ειδικά στην Τούμπα. Μετά από δύο εντός έδρας νίκες ήρθε η λευκή ισοπαλία στο Βικελίδης. Χρειάστηκε να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ο Κοτάρσκι. Η Λαμία μετά την προβληματική πρεμιέρα με την ΑΕΚ είχε δύο καλές εμφανίσεις στους Ζωσιμάδες και εντός με τον Αστέρα και πήρε δύο ισοπαλίες. Οι ομάδες του Φέστα πάντως έχουν ένα μόνιμο πρόβλημα στο σκοράρισμα, μόλις 1 τέρμα σε 3 παιχνίδια έχει πετύχει η Λαμία.

Η λογική λέει πως θα κερδίσει με τον τρόπο του ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή κάποια στιγμή θα ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια θα πάει σε διαχείριση του αγώνα μέσα από μία ασφαλή κατοχή μπάλας με πολλές ακίνδυνες για τον αντίπαλο πάσες. Ο άσος με under 3,5 στο 1 80. Δεν έχει έρθει ακόμη το δεκάρι που ήθελε ο Λουτσέσκου, δεν υπάρχουν καινούργια προβλήματα, λείπουν από την αρχή οι Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης. Εκτός παραμένει ο επιθετικός Καραμάνος, αμφίβολοι οι Γκέντσογλου (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ) που έλειπαν, όπως κι ο μπακ Σιμόν που αντιμετώπιζε πρόβλημα.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ