CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον διπλασιασμό του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Μπιέλ πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού για τη Super League
Ο Μπιέλ πανηγυρίζει γκολ στη Λεωφόρο EUROKINISSI

Συνεχίζεται η δράση στη Super League με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Η δωδέκατη αγωνιστική στη Super League συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός. Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός. Τον ΟΦΗ φιλοξενεί η ΑΕΚ.

(Τετάρτη 17:00) Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη τρέχει ο Παναιτωλικός που προβλημάτισε με την εικόνα του στο εντός έδρας 0-0 με τον Λεβαδειακό. Συνολικά πάντως έχει μαζέψει 13 βαθμούς και φαίνεται πως στην χειρότερη περίπτωση θα έχει μία εύκολη παραμονή. Θα μπορούσε πάντως να έχει πατήσει στην 6άδα αν είχε πάρει τον αγώνα της Κυριακής. Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα της ομάδας του Αναστασίου είναι πως δεν έχει την ίδια εικόνα με τα υπόλοιπα παιχνίδια της απέναντι στους μεγάλους. Ήταν πολύ παθητικός ο Παναιτωλικός και έχασε εύκολα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 1-0 την πρώτη αγωνιστική, από την ΑΕΚ εντός με 0-2 και από τον Ολυμπιακό εντός ξανά με 0-2.

Ο Παναθηναϊκός από τύχη πήρε σπουδαίο βαθμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα πάει στο Αγρίνιο χωρίς τον Αϊτόρ, που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και χωρίς τον Παλάσιος. Έδειξε κουρασμένη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, όμως είναι υποχρεωμένη να ψάξει τον τρόπο να κερδίσει τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Για να το πετύχει ο πιο εύκολος δρόμος είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει με κανέναν μεγάλο. Παίζοντας χωρίς τον Παλάσιος θα δυσκολευτεί να βρει γκολ ο Παναθηναϊκός, αν υπάρχει τρόπος να καταφέρει να περάσει από το Αγρίνιο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο κρατώντας πίσω το μηδέν. Το No Goal στο 1.75.

Σοβαρή η απουσία του μεσοεπιθετικού Ντουάρτε (11/0) που θα μείνει εκτός τέσσερις μήνες. Χτύπησε ξανά ο εξτρέμ Νταγκό (10/2), αλλά είναι διαθέσιμος. Έγραψα και πιο πάνω, πως εκτός από τον Αϊτόρ (9/8), είναι σημαντική η απουσία του Παλάσιος (10/4). Δεν πρόλαβε ο Πούγγουρας (5/0).

(Τετάρτη 18:00) Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

Πήρε σπουδαίο βαθμό ο Αστέρας από την ΑΕΚ και φυσικά ανέκτησε ψυχολογία για τη συνέχεια. Η ομάδα του Μεταξά μετά το εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι υποδέχεται τον Ιωνικό, χρειάζεται 4 βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να πάει με ηρεμία στην διακοπή χωρίς να χρειαστεί να σκεφτεί για αλλαγές. Ο Ατρόμητος μετά από τρεις κολλητές ήττες συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 0-0 εντός με τον Άρη, όμως ήταν ένα τυχερό αποτέλεσμα. Δέχτηκε πολλές φάσεις, δεν άξιζε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι. Στο 1.57 το Χ2.

Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο μπακ Ντε Μποκ (11/0). Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε ο μπακ Γκαρντάφσκι (10/1), πάντα εκτός ο εξτρέμ Μπαρτόλο (9/0), νοκ άουτ ο Τιλίκα (11/3), επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0).

(Τετάρτη 20:00) ΑΕΚ - ΟΦΗ

Η ομάδα του Αλμέιδα κόλλησε στην Τρίπολη και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι το τελευταίο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ στο νέο γήπεδο και επίσης θα λειτουργήσει και σαν μία ευκαιρία εμψύχωσης της ομάδας για το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο ΟΦΗ δεν έδωσε συνέχεια στην ισοπαλία που απέσπασε στο Κλ. Βικελίδης στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας ήταν απογοητευτική η εικόνα του στην εντός έδρας ήττα με τον Ιωνικό, αποτέλεσμα που βάζει σε περιπέτειες την ομάδα του Ηρακλείου.

Η ΑΕΚ από τις 8 νίκες που έχει πετύχει στις 7 έχει κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ του ενός τέρματος. Βλέπετε η ομάδα του Αλμέιδα δεν σταματά να πιέζει όταν βρίσκει προβάδισμα στο σκορ, μία πραγματικότητα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.65.

Έχασε τον Ελίασον (9/0) με κάταγμα στο πόδι η ΑΕΚ. Τραυματίας ο Βίντα (10/0), λογικά επιστρέφει ο Μουκουντί (6/1). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Σιμάνσκι (11/1), off ο Τσούμπερ (6/0). Επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (3/0) για τον ΟΦΗ. Θλάση ο Τοράλ (8/2).

(Τετάρτη 20:00) Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Βγήκε δυνατός και συσπειρωμένος από το ντέρμπι στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μίτσελ ήταν ανώτερη, έκανε με διαφορά το καλύτερο της παιχνίδι και αδικείται από το τελικό 1-1. Ο Ισπανός προπονητής έχει δέσει την ομάδα με τους ποιοτικούς Χουάνγκ, Χάμες και Μπιέλ στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει βελτιωθεί πολύ στη δημιουργία και στην αξιοποίηση της κατοχής της μπάλας. Με την εικόνα που έδειξε στη Λεωφόρο δεν μπορεί να δυσκολευτεί από τον Λεβαδειακό.

Πηγαίνει για καθαρή νίκη και εμφάνιση που θα κρατήσει ψηλά την ψυχολογία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1,5 σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Νέο πρόβλημα ο εξτρέμ Λούα Λούα (9/0), αλλά λογικά θα είναι έτοιμος. Ανάσες στον Ρέαμπτσουκ (10/0) από τον Μίτσελ. Εκτός ο Γκάρι Ροντρίγκες (8/1), ο Βαλμπουενά (8/2), ο Μπα (7/0), ο Τζολάκης (3/0), ο Βατσλίκ (5/0), ο Μαρσέλο (2/0) και ο Σισέ (3/0) με τον Ουί Τζο (5/0). Off επίσης Καμαρά (5/0), Ντε λα Φουέντε (3/0) και Κουντέ (2/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ