CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με το combo του ΠΑΟΚ για το 1.85 κόντρα στη Λαμία

Ο Νέλσον Ολιβέιρα κόντρα στον Άρη σε αναμέτρηση για τη Super League
Ο Νέλσον Ολιβέιρα κόντρα στον Άρη INTIME

Ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική της Super League στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Λαμία και ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης.

Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται το παζλ της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, εκεί που ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τη Λαμία.

(Δευτέρα 19:00) ΠΑΟΚ - Λαμία

Οι 7 βαθμοί μοιάζουν πολλοί για την εικόνα που δείχνει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Έχει σαν όπλο πάντως πως οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο. Αργό τέμπο, πολλές ακίνδυνες πάσες, μέσα από τα οποία όμως έχουν οι αγώνες ειδικά στην Τούμπα. Μετά από δύο εντός έδρας νίκες ήρθε η λευκή ισοπαλία στο Βικελίδης. Χρειάστηκε να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι ο Κοτάρσκι.

Η Λαμία μετά την προβληματική πρεμιέρα με την ΑΕΚ είχε δύο καλές εμφανίσεις στους Ζωσιμάδες και εντός με τον Αστέρα και πήρε δύο ισοπαλίες. Οι ομάδες του Φέστα πάντως έχουν ένα μόνιμο πρόβλημα στο σκοράρισμα, μόλις 1 τέρμα σε 3 παιχνίδια έχει πετύχει η Λαμία.

Η λογική λέει πως θα κερδίσει με τον τρόπο του ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή κάποια στιγμή θα ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια θα πάει σε διαχείριση του αγώνα μέσα από μία ασφαλή κατοχή μπάλας με πολλές ακίνδυνες για τον αντίπαλο πάσες. Ο άσος με under 3,5 στο 1.85, το οποίο καταγράφει μικρή άνοδο.

Δεν έχει έρθει ακόμη το δεκάρι που ήθελε ο Λουτσέσκου, δεν υπάρχουν καινούργια προβλήματα, λείπουν από την αρχή οι Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης. Τιμωρημένος ο Καντουρί. Εκτός για τη Λαμία παραμένει ο επιθετικός Καραμάνος, ανέτοιμοι οι Γκέντσογλου (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ) που έλειπαν, έτοιμος ο μπακ Σιμόν που αντιμετώπιζε πρόβλημα. Εκτός αποστολής ο στόπερ Τζανετόπουλος.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ