CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με χάντικαπ ο Παναθηναϊκός, με combo ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Ο Ντανιέλ Μανσίνι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης πανηγυρίζουν για το 1-0 του Παναθηναϊκού
Ο Ντανιέλ Μανσίνι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης πανηγυρίζουν για το 1-0 του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Μετά τα ματς των playouts σειρά παίρνε η δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 18:00) Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη του εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι σε ανταγωνιστή του για τον τίτλο στην πρεμιέρα των playoffs στην OPAP Arena. Αποτέλεσμα που δημιουργεί προσδοκίες για τη συνέχεια. Τη δεύτερη αγωνιστική δίνει το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι στη διαδικασία των playoffs. Βλέπετε ο Βόλος μετρά 9 σερί ήττες και 1-27 τέρματα μετράει στα τελευταία 9 παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο έχει πετύχει ένα εύκολο 4/4 με συνολικό σκορ 12-1.Τα συγκεκριμένα ρεκόρ μιλάνε από μόνα τους. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.55.

Διαθέσιμος τελικά ο Κουρμπέλης (23/1), επανέρχεται ο Μπερνάρ (22/1). Έτοιμοι Ιωαννίδης, Σπόραρ που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Επιστρέφει για τον Βόλο ο χαφ Μπαριέντος (18/2) και ο χαφ Μεσκίδα (19/1), ετοιμοπόλεμος ο χαφ Γκάγκι (7/1)μ εκτός ο εξτρέμ Τσιρίνος (10/1).

(Κυριακή 19:30) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τεράστιο διπλό στο Βικελίδης ο ΠΑΟΚ που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην μάχη του τίτλου. Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 5 βαθμούς και αν κερδίσει την ΑΕΚ, την βάζει από κάτω. Η ομάδα του Αλμέιδα δείχνει να περνά κάμψη στην πιο κρίσιμη χρονική περίοδο της σεζόν και θα έχουν ενδιαφέρον οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού, που βρίσκεται σε δίλημμα για τρεις θέσεις.

Στο κέντρο άμυνας ο Βίντα δεν έχει επιστρέψει καλά μετά το Μουντιάλ και ο Μήτογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενώ στα δεξιά οι Σιντιμπέ, Ελίασον ψάχνουν την ευκαιρία τους για να μπουν στο βασικό σχήμα του Αλμέιδα. Σε κάθε περίπτωση, το 1Χ & Under 3,5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία 5 παιχνίδια των δύο ομάδων στην Τούμπα, 3 παιχνίδια για το πρωτάθλημα 2 για το Κύπελλο και δίνεται λίγο πάνω από το 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τιμωρημένος ο Λουτσέσκου. Επιστρέφουν Ίνγκασον (24/2) και Κουλιεράκης (21/2). Έτοιμος και ο Λύρατζης (10/0). Άδεια στον Μπίσεσβαρ (19/0) που μετέβη στο εξωτερικό για προσωπικό ζήτημα. Τραυματίας ο Κεντζιόρα (3/1). Επιστρέφει για την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία (23/11), πιθανό και να ξεκινήσει βασικός. Ετοιμοπόλεμοι Βίντα (22/1) και Γκατσίνοβιτς (21/7). Δεν πρόλαβε ο Μουκουντί (21/1). Εκτός και ο Φαν Βερτ (11/4). "Κόπηκε" ο Φερνάντες (6/0).

(Κυριακή 21:00) Ολυμπιακός - Άρης

Το διπλό που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην ΟPAP Arena τον έχει βάλει γερά στη μάχη του τίτλου. Η κλήρωση των playoffs του έχει δώσει το δικαίωμα να κάνει 2/2 νίκες, στα δύο πρώτα παιχνίδια και να καλύψει ακόμα περισσότερο έδαφος. Τον Άρη τον κέρδισε δύο φορές με 1-0 στα μέσα Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκης. Συνολικά μετρά 5 συνεχόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκης που τον έχει κερδίσει με under 3,5. Ο άσος με under 3,5 προσφέρεται λίγο πάνω από το 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών. Έχει και τις κομβικές απουσίες των Εμβιλά, Χάμες ο Ολυμπιακός, οπότε θα ψάξει για νίκη στο όριο.

Στην αποστολή τελικά ο Εμβιλά (22/0) ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, εκτός ο Χάμες (18/5), αμφίβολος και ο Μπιέλ (21/8). Εκτός αποστολής και ο Ντόι (17/0). Θα στερηθεί ξανά τον εξτρέμ Ρουπ ο Άρης (4/1), εξαιρετικά αμφίβολος και ο φορ Καμαρά (7/1).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ