CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κόβει την κορδέλα στην OPAP Arena με γκολ η ΑΕΚ

Τα εγκαίνια της OPAP Arena
Τα εγκαίνια της OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική στη Super League με δύο αναμετρήσεις. Ιστορική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική στη Super League. Ξεχωρίζει το ΑΕΚ - Ιωνικός, καθώς η Ένωση δίνει ιστορική πρεμιέρα στην OPAP Arena.

(18:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

Το φετινό ρόστερ αλλά και η εικόνα που δείχνει ο ΠΑΣ τη φετινή σεζόν είναι πολύ κατώτερη σε σχέση με πέρυσι. Μία μόλις νίκη επί τους Λεβαδειακού σε 5 παιχνίδια μετά ο ΠΑΣ που η εικόνα του δείχνει πως ο φετινός του στόχος θα είναι να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Καλά δουλεμένη ομάδα από τον Αναστασίου ο Παναιτωλικός, βγάζει επιθετικότητα στα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο και χτυπά στις αντεπιθέσεις.

Μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν θα έχει διαθέσιμους τους δύο βασικούς μέσους της τριάδας του άξονα Μπιλμπάο (5/0) και Ριένστρα (3/0) και να πάρει αποτέλεσμα. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών, καθώς καταγράφει πτωτική πορεία.

Σημαντικές απώλειες για τον ΠΑΣ ο χαφ Μπιλμπάο (5/0), παραμένει εκτός ο μέσος Ριένστρα (3/0), επιστρέφει ο μπακ Κιάκος (4/0) με τον γκολκίπερ Πριόρ (2/0) και τον μεσοεπιθετικό Λώλη (2/0). Ετοιμοπόλεμος ο τερματοφύλακας (4/0). Χωρίς προβλήματα ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα.

(20:00) ΑΕΚ - Ιωνικός

Ιστορική ημέρα για τους φίλους της ΑΕΚ, επιστρέφουν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια σε ένα γήπεδο στολίδι. Ο αντίπαλος ιδανικός για να ξεκινήσει με νίκη αυτή η νέα πορεία του συλλόγου. Ο Ιωνικός δεν είναι καλά, δεν θυμίζει την περσινή σκληρή ομάδα του Σπανού, βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες. Επίσης με 10 τέρματα παθητικό έχει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Είναι στο χέρι της ΑΕΚ να ξεκινήσει με μία καθαρή νίκη και καλή εμφάνιση. Ο άσος με over 1,5 στο 1.40 στον μέσο όρο των εταιριών. Νοκ άουτ ο Τζαβέλλας (5/0), εκτός ο Φαν Βέερτ (1/0), εκτός ο Γιόνσον (4/0), αποθεραπεύτηκε ο Τσούμπερ (3/0). Εκτός και ο Χατζισαφί (5/0). Δεν υπολογίζεται ο χαφ Αοσμαν (4/0) και ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (5/0) για τον Ιωνικό.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ