CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Έχει το μομέντουμ ο Παναθηναϊκός για να πάρει αποτέλεσμα

Σπόραρ και Αϊτόρ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την τέταρτη αγωνιστική της Super League
Σπόραρ και Αϊτόρ πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού INTIME

Συνεχίζεται η έκτη αγωνιστική στη Super League και στο πρόγραμμα της ημέρας δεσπόζει η μάχη στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League, ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα, τον Ατρόμητο φιλοξενεί ο Ολυμπιακός που μπήκε στην εποχή Μίτσελ.

(Κυριακή 15:00) Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ

Υποχρεωμένος να κερδίσει τον ΟΦΗ φαίνεται να είναι ο Μεταξάς. Δεν είναι καλό το ξεκίνημα του Αστέρα, δεν έχει νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές και οι εμφανίσεις είναι προβληματικές. Στην Ελλάδα σε αυτές τις περιπτώσεις τη νύφη πληρώνουν οι προπονητές, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι τελικός για τον ίδιο.

Ένας αντίπαλος που μοιάζει βατός για τους Αρκάδες. Έχουν και καλή παράδοση απέναντι τους, καθώς μετρούν 5 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Πήρε σημαντικό βαθμό η ομάδα του Νιόπλια πριν από τη διακοπή, 1-1 με τον ΠΑΟΚ με γκολ του Διαμαντή στο 103ο λεπτό, όμως ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι η απόδοση ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ εύκολα μπορούσε να έχει καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Ο άσος δέχεται πιέσεις και κυκλοφορεί στο 1.90 κατά μέσο όρο.

Παραμένουν εκτός για τους γηπεδούχους ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (2/0) και ο εξτρέμ Σίτο. Νοκ άουτ ο μπακ Καρμόνα (5/0), με ίωση ο μπακ Τασουλής. Πάγια εκτός ο χαφ Μουνάφο (2/0). Νιόπλιας θα έχει στη διάθεση του τον μεσοεπιθετικό Τοράλ (2/0), συνεχίζουν εκτός Νέιρα (μεσοεπιθετικός 2/1) και Τσιλιανίδης (εξτρέμ). Ανέτοιμος και ο Γιαννούλης (3/0). Επιστρέφει ο Μπουζούκης (4/0).

(Κυριακή 16:00) Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Επιστροφή Μίτσελ στον Ολυμπιακό με τον Ισπανό τεχνικό να έχει να διαχειριστεί μία πολύ δύσκολη αποστολή. Σαν να μην έφταναν οι πολλές αποφάσεις που έπρεπε να πάρει, οι σπαζοκεφαλιές που έχει να λύσει τραυματίστηκε και ο Βατσλίκ. Αναγκαστικά θα πάρει ο Τζολάκης την ευκαιρία του και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο ελεύθερος Πασχαλάκης.

Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει ένα αξιόλογο ξεκίνημα την φετινή σεζόν και αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας που έχει χώρους. Με τίποτα αυτή την εποχή δεν μπορεί να δικαιολογήσει ο Ολυμπιακός τιμές φαβορί στο 1.30 που βρίσκεται ο άσος στις περισσότερες εταιρίες. Καταλαβαίνω πως πολλοί έχουν στο μυαλό τους πως η επιστροφή Μίτσελ θα φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας, όμως πρώτα βλέπεις την πρόοδο και μετά ποντάρεις, καλύτερα να πάμε πάσο.

Εκτός από τον Βατσλίκ (5/0), εκτός είναι και οι Μπα (5/0), Ρέτσος (1/0) με ενοχλήσεις επέστρεψαν, Χάμες (1/0) ο Ουί Τζο (4/0), έφυγε ο Μανωλάς (3/0). Στην αποστολή ο Πασχαλάκης. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο φορ Τζαβίδας (5/2) για τον Ατρόμητο. Νοκ άουτ Κλωναρίδης (4/0) και Κεσχρίντα (3/1).

(Κυριακή 19:30) Βόλος - Άρης

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εποχή Πάρντιου στον Άρη. Νίκη με ανατροπή επί του Ολυμπιακού. Σημαντική η απουσία του Μπράμπετς, όμως το καλοκαίρι έγινε μία δυνατή κίνηση στο κέντρο της άμυνας με την προσθήκη του Ενκουλού και δίνεται η ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής ο έμπειρος στόπερ.

Καλό ξεκίνημα για τον Βόλο που έχει κάνει τις δύο εκπλήξεις της φετινής σεζόν κερδίζοντας την ΑΕΚ εκτός και παίρνοντας βαθμό στο Καραϊσκάκης. Έχει ποιότητα και επιθετικό ταλέντο ο Βόλος, έκανε σοβαρή μεταγραφή με την προσθήκη του Οζέγκοβιτς που με 2 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις έδειξε ικανός να καλύψει επάξια την απουσία του Φαν Βέερτ. Επιθετικές ομάδες, η λογική λέει Goal/Goal που βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

Ο Πάρντιου εκτός του στόπερ Μπράμπετς (5/0) δεν υπολογίζει για δεύτερο παιχνίδι τον μέσο Ντουκουρέ (4/0). Εξέτισε ο εξτρέμ Ματέο Γκαρσία (3/0). Χωρίς κάποιο φρέσκο πρόβλημα ο Βόλος.

(Κυριακή 21:30) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Παιχνίδι αποδείξεων για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Μέσα από ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα πέτυχε το 5/5 που τον βάζει γερά στην μάχη του τίτλου με βάση την εικόνα που δείχνουν και οι υπόλοιποι.

Στην Τούμπα καλείται να αποδείξει πως μπορεί να πάει μέχρι το τέλους, πως διαθέτει τον χαρακτήρα που χρειάζεται.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει με πλήρη αποστολή χωρίς προβλήματα την ομάδα του σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ενώ βρήκε χρόνο στην διακοπή να ετοιμάσει τους Σένκεφελντ, Μπερνάρ, Χουάνκαρ. Δεν πρόλαβε να μπει στην αποστολή ο Κώτσιρας (4/0).

Ο ΠΑΟΚ έχει σαν βάση το ποδόσφαιρο ασφαλής κατοχής του Λουτσέσκου, όμως η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι πως το καλοκαίρι οι μεταγραφές που έγιναν δεν βοηθούν τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει πρωταθλητισμό. Θα πρέπει να παίξει πολύ πιο κάτω από τις δυνατότητες του ο Παναθηναϊκός για να ηττηθεί στην Τούμπα. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.55 και το 1.60.

Εκτός με βαριά θλάση ο φορ Τόμας (5/1). Νοκ άουτ ο στόπερ Κουλιεράκης (5/0). Έτοιμος ο Λύρατζης (4/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ