CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Αξίζει το 3.00 στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Ο Γκαρντάφσκι σε αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τη Super League
Ο Γκαρντάφσκι σε αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική στη Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στο ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Η δέκατη αγωνιστική στη Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης.

(Δευτέρα 18:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Στάθηκε τυχερός ο ΠΑΣ και με δύο πέναλτι κατάφερε να πάρει χρυσό βαθμό στη Νίκαια. Η ομάδα πάντως του Στάικου δεν είναι καλά και δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Με 19 τέρματα παθητικό, μαζί με τον ουραγό Ιωνικό έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Ο Αστέρας Τρίπολης μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο πήγε πιεσμένος στην Τούμπα και πλησίασε να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη. Προηγήθηκε 2-0, στα τελευταία λεπτά όμως έβαλε κόπωση και έμεινε με τον 1 βαθμό.

Ο Αστέρας με 9 βαθμούς είναι κάτω από τους στόχους του και χρειάζεται μία εκτός έδρας νίκη για να πλησιάσει στην εξάδα. Πιο σκληρή ομάδα από τον ΠΑΣ, μπορεί να αξιοποιήσει το γεγονός πως παίζει με έναν αντίπαλο που λυγίζει εύκολα η άμυνα του. Το διπλό στο 3.00 κατά μέσο όρο που σημειώνει ανοδική τάση.

Τραυματίας ο φορ Σταματελόπουλος (6/0) για τους γηπεδούχους. Νοκ άουτ ο Ριένστρα (5/0), ο γκολκίπερ Πριόρ (3/0) και ο Κιάκος (8/0). Επιστρέφουν οι Καστάνιος (στόπερ 8/1), Άλβαρες (μπακ 8/0) και Ντομίνγκεθ (μέσος 5/0), εκτός ξανά ο Μπαράλες (φορ 8/1), και Καρμόνα (μπακ 6/0). Πάγια εκτός ο Μπερτόγλιο (6/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ