ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Champions League: Υποχωρεί το διπλό της Νάπολι

Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23
Ο άσος της Νάπολι Τζιάκομο Ρασπαντόρι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρέιντζερς για το Champions League 2022/23 © 2022 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες του πρώτου ομίλου στο Champions League.

Στο πρώτο όμιλο του Champions League η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Ανφιλντ τη Νάπολι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και η Ρέιντζερς τον Αγιαξ στο Αϊμπροξ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Πρακτικά εδώ όλα έχουν κριθεί, αφού μόνο θεωρητικές είναι οι ελπίδες της Λίβερπουλ και της Ρέιντζερς να προσπεράσουν τους παρτενοπέι και τον Αίαντα αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα των ομίλων η Νάπολι είχε επικρατήσει με 4-1 της Λίβερπουλ, συνεπώς οι Reds χρειάζονται απόψε νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά για να τερματίσουν αυτοί πρώτοι και να αφήσουν δεύτερη την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Προγνωστικά Champions League

Στην πραγματικότητα, η Λίβερπουλ χρειάζεται μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Εκεί που το σύνολο του Κλοπ δείχνει σημάδια αντίδρασης με νίκες όπως αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Χαμ, έρχονται καπάκι απανωτά πισωγυρίσματα, όπως οι ήττες από τη Νότιγχαμ και τη Λιντς.

Δεδομένου ότι ακολουθεί στο πρωτάθλημα το κρίσιμο ματς με την Τότεναμ, ο Κλοπ αναμένεται να προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέισον, φρεσκάροντας την ενδεκάδα με παίκτες όπως ο Κονατέ, ο Τσιμίκας, ο Χέντερσον, ίσως και ο Μίλνερ, ο οποίος μπορεί να πάρει τη θέση του απογοητευτικού φέτος Αλεξάντερ-Αρνολντ. Μπροστά λογικά θα ξεκινήσουν κανονικά Νούνιες και Σαλάχ, με τον Καρβάλιο να διεκδικεί φανέλα βασικού από τον Φιρμίνιο.

Σε ό,τι αφορά στη Νάπολι, πράγματι φέτος είναι εντυπωσιακή. Η εκθαμβωτική της πορεία έχει ασφαλώς επηρεάσει και τις αποδόσεις με τους μπουκ να την προσφέρουν πλέον γκράντε φαβορί για την κατάκτηση της Serie A, στο 1.85, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Μίλαν παίζει στο 5.00 και η πρωταθλήτρια του 2021, Ιντερ, στο 6.00.

Η Νάπολι παίζει σχετικά ψηλά στα στοιχήματα και για την κατάκτηση του Champions League, αφού είναι έβδομο φαβορί πίσω μόνο από τα πολύ βαριά χαρτιά Σίτι, Μπάγερν, Παρί, Λίβερπουλ, Ρεάλ και Τσέλσι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η Νάπολι καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες (4-0) και τη Σασουόλο. Έφτασε έτσι τα 40 γκολ ενεργητικό στα τελευταία 13 επίσημα ματς, στα οποία όπως είπαμε μετράει μόνο νίκες.

Στο πρωτάθλημα, οι παρτενοπέι έχουν μπροστά τους την απαιτητική αναμέτρηση με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, συνεπώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνει ροτέισον και ο Σπαλέτι, ξεκουράζοντας παίκτες όπως ο Οσιμχεν και ο Ανγκισά. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η Νάπολι φέτος μοιάζει υπερηχητική με οποιαδήποτε σύνθεση.

Προφανώς το σετ στο άνοιγμά του είχε σοβαρό λάθος αφού το διπλό έπαιζε ακόμη και σε τιμές άνω του 5.00. Πλέον έχει κατρακυλήσει στο 3.60 κατά μέσο όρο. Την ίδια ώρα ο άσος από το 1.65 έχει πιάσει το 1.95.

Ακόμη κι έτσι, αν αξίζει κάτι να παιχθεί στο συγκεκριμένο ματς είναι η κόντρα, διότι από τη μία η Νάπολι πετάει και από την άλλη η Λίβερπουλ δεν έχει σε κανένα σημείο της σεζόν βρει σταθερότητα και τα συνήθη στάνταρ της.

Το Χ2 βρίσκεται στο 1.90+ και μαζί με το Goal/Goal ξεπερνάμε το 2.60. Η Λίβερπουλ σε ό,τι κατάσταση και να βρίσκεται, μέσα στο Ανφιλντ έχει τον τρόπο της να σκοράρει και το έχει κάνει φέτος και στα εννιά ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (22 συνολικά γκολ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι, η Ρέιντζερς θα πρέπει να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά τον Αγιαξ για να τερματίσει τρίτη. Προφανώς αυτό το σενάριο δεν είναι ρεαλιστικό. Οι Σκωτσέζοι βέβαια θα προσπαθήσουν απόψε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην κλείσουν τον όμιλο χωρίς βαθμό.

Το άσχημο για τον Φαν Μπρόνκχορστ είναι ότι έχει να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού είναι εκτός οι στόπερ Γκόλντσον, Ντέιβις, ο πολύτιμος χαφ Λούντστραμ (τιμωρημένος), ο χαφ Τζακ και ο εξτρέμ Λόρενς.

Λογικά θα πάμε σε ένα ανοιχτό ματς. Υπενθυμίζεται ότι στο Αμστερνταμ ο Αγιαξ είχε κερδίσει με 4-0. Η Ρέιντζερς μετράει φέτος στον όμιλο 4/5 Over 2,5. Η ομάδα του Αλφρεντ Σρόιντερ προέρχεται από έξι διαδοχικά Over 2,5, εκ των οποίων τα πέντε πήγαν και στο Over 3,5. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την εξάδα αγώνων του Αγιαξ, σημειώθηκαν συνολικά 35 γκολ, δηλαδή 5,8 κατά μέσο όρο. Στο 2.50 να εμφανιστεί ένα σκορ στο εύρος 4-6, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιο λόγο να παίξουν με σκοπιμότητα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Νάπολι: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.65), 22:00
  • Ρέιντζερς – Αγιαξ: 4-6 γκολ (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ