ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Οριακό ματς στο Μάριμπορ, αξίζει το 3.00

Το σεντόνι του Champions League
Το σεντόνι του Champions League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μάριμπορ με τη Σέριφ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League είναι αυτό της Μάριμπορ με τη Σέριφ (21:15 Live από το SPORT24). Κάτι άλλωστε που φαίνεται και από το σετ του πρώτου αγώνα, όπου το διπλό είναι οριακό φαβορί σε τιμές λίγο κάτω από το 2.65 και ο άσος παίζει στο 2.75.

Μάριμπορ - Σέριφ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μάριμπορ στον πρώτο γύρο απέκλεισε τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία). Στο πρώτο ματς κόλλησε στο 0-0. Στον επαναληπτικό που έγινε στην Τουρκία, επικράτησε με 2-0 και τελικά πήρε δίκαια το εισιτήριο για την φάση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Σάββατο με ροτέισον δέκα παικτών, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από τη Ραντόμιε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σλοβενίας. Εμφανές λοιπόν, ότι αυτή την περίοδο ρίχνει όλο το βάρος στην Ευρώπη, καθώς μετά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League το 2017/18 δεν μπήκε ξανά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Σέριφ δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο στη μολδαβική λίγκα, καθώς αυτή ξεκινάει στα τέλη Ιουλίου. Στα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν, η “ισόβια” πρωταθλήτρια Μολδαβίας απέκλεισε τη Ζρίνσκι χάρη στην υποδειγματική αμυντική της λειτουργία. 0-0 έληξε το πρώτο ματς στη Βοσνία. Ένα αυτογκόλ (1-0) αρκούσε στη ρεβάνς για να τσεκάρει την πρόκριση.

Οι Μολδαβοί έγραψαν πέρυσι ιστορία αφού συμμετείχαν για παρθενική φορά σε ομίλους του Champions League. Κατάφεραν μάλιστα να τερματίσουν στην τρίτη θέση, πάνω από τη Σαχτάρ. Αυτό τους έδωσε το δικαίωμα να παίξουν με την Μπράγκα στην ενδιάμεση φάση του Europa League. Εκεί ωστόσο, η Σέριφ αποκλείστηκε στα πέναλτι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φέτος, η Σέριφ θα επιδιώξει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, φτάνοντας ξανά στο κυρίως ταμπλό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ρόστερ της πάντως έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, συγκριτικά με την ομάδα που διέπρεψε στο Champions League, κερδίζοντας μέσα στο Μπερναμπέου τη Ρεάλ.

Με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στον πρώτο γύρο, όλα συνηγορούν ότι θα προσφέρουν ακόμη ένα κλειστό ματς. Άλλωστε, η Μάριμπορ μετράει τέσσερα σερί Under 2,5 εντός έδρας στην Ευρώπη. Οσο πιο πιθανό είναι το Under, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα της ισοπαλίας. Και οι δύο έφεραν Χ στα πρώτα τους ευρωπαϊκά ματς φέτος. Σε τιμές τριπλασιασμού να φέρουν ακόμη ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάριμπορ – Σέριφ: Χ (απόδοση 3.00), 21:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ